Arama sonuçları: *

1. HafızaKartı

Eski kasamı Pentium G630 kaça satabilirim?

Eski bilgisayarımı kaça satabilirim? Tavsiyelerinizi beklerim. Anakart: Pegatron IPMSB-H61 CPU: Dual Core Pentium G630 GPU: Radeon HD4670 Depolama: Seagate Barracuda 1 TB Güç kaynağı: TM-420-pmsp
  2. HafızaKartı

Yardım S9FE+ en ucuz ve güvenli nereden alınır?

Bu tabletin özellikleri işimi görecek gibi duruyor. Yılbaşı indirimleri olur mu? Daha bekleyeyim mi? Yoksa şimdi en ucuza nasıl alabilirim?
  3. HafızaKartı

Zebramo uygulaması Play Store'dan silindi mi?

Zebramo'dan bir ürün almak istediğim için kayıt olmaya çalıştım. Ancak sadece uygulama üzerinden kayıt olunabiliyormuş. Bende indireyim dedim ama Play Store linki kaldırılmış. Nasıl kayıt olacağım? Google Play'den çekildiler mi? Not: Apple kullanıcısı değilim.
  4. HafızaKartı

Nostalji için yurt dışından alışveriş yaparken destek alabileceğim biri var mı?

Şu ana kadar çokça orijinal PS3 kolu biriktirdim. Amacım beğendiklerimden oluşan bir koleksiyon yapmak. Bende eksik olanlar ve zamanla almak istediklerim: Metallic Gold, Crimson Red, Azurite Blue, Splash Blue. Önceden sadece Türkiye içerisinde satın almıştım. Yurt dışı alışveriş deneyimim hiç...
  5. HafızaKartı

Yardım Spor kulaklığımı arakladılar, kulak üstü kullanayım mı?

Bu yazı daha çok dertleşme amaçlı. Sabah işe giderken bindiğim serviste poşetimi unuttum. İçinde orijinal Type C şarj aletim ve Huawei Freelace kulaklığım vardı. Öğle vakti olunca fark ettim, servisçiyi aradım ama artık çok geçti. Burada hiçbir şey yok dedi. Yani anlayacağınız birisi benim...
  6. HafızaKartı

Tablet önerisi hem sıfır hem ikinci el

Galaxy Tab A8 (SM-T290) tabletim vardı. Stok romda (Android 11) boştayken kasıyordu. Lineage OS Android 13 ile biraz rahatladı ancak çözünürlüğü düşük 720p ve 8 inç ekran bayağı küçük. Bu sebeple bu tableti sattım. Yerine daha iyisini alsam mı diye düşünüyorum ama nadir kullanıyorum. Genelde S9...
  7. HafızaKartı

Yardım Grafik lise öğrencisi için laptop önerisi

Lise Grafik öğrencisi için IPS panel, iyi ekran kartlı ve görece çok ağır olmayan bir laptop arıyorum. Aşağıdaki ürün alınır mı? Bütçe biraz daha artabilir. Fiyatı uygun gözüküyor hem de özellikleri yeter gibi. Sebepleriyle yazarsanız memnun olurum. MSI THIN A15 B7VE-076XTR...
  8. HafızaKartı

Premium ne demek, Türkçe anlamı yok mu?

İnternetten bakınca ödül anlamı çıkıyor ama bu bence doğru değil. Örneğin Youtube Premium derken hangi anlamda oluyor? Kaynak göstererek cevap verirseniz memnun olurum.
  9. HafızaKartı

Yardım Tıraş makinemin başlığı makine parasına yakın, şaşkınım

Braun S3 serisinden bir tıraş makinem var, 310bt modeli. Hem saç kesimi hem de sinekkaydı tıraş için kullanıyorum. Sinekkaydı tıraş olmamı sağlayan başlık zarar gördü. Araştırayım dedim, bakalım satılıyor mu diye. 21B (varsayılan) ve 32B (pro) olmak üzere iki çeşit kafa mevcut. Bir de 32B ile...
  10. HafızaKartı

İnsanlara hem mecburum hem de uyuz oluyorum

Elimde olsa kimseyle muhatap olmam, dünyada katlanabildiğim maksimum 5 insan var. Herkesten rahatsız oluyorum, çoğunluk huysuz, sinir bozucu, kaba, benmerkezci. Yeterince param olsa hiç evden çıkmadan bilgisayarda takılır yaşarım. Ayrıca yeni jenerasyon ekşi sözlük kullanıcısından (eski nesil...
  11. HafızaKartı

Win 10 tosbağa gibi açılıyor nasıl çözebilirim?

Win 10 yüklü pc aldım. ct500p2ssd8, Ryzen 5 1600, 16GB DDR4, GTX 1650 var. Açılıştaki noktalar dönüyor da dönüyor. 3 - 4 dakika boyunca bekletiyor. Sonra masaüstü gelince herhangi bir yavaşlık yok. Sadece açılış acayip yavaş. Görev yöneticisi-Başlangıç sekmesindeki yazılımları devre dışı...
  12. HafızaKartı

Çözüldü✓ İş arkadaşımın GTX 1650 bilgisayarına kaç lira vereyim?

İş yerinden arkadaşımın uzun zamandır kullanmadığı bir bilgisayarı var. Benim de yeni bir bilgisayara ihtiyacım var. Bu bilgisayarı inceledim özellikleri aşağıdaki gibi. Eski bilgisayarımda Pentium G630 vardı. Bu sebeple işimi görür gibi duruyor. Fiyat olarak bir şey söylemedi bu sebeple 4 bin...
  13. HafızaKartı

İkinci el sistem ya da sıfır sistem, hangisi mantıklı?

Bir satıcı "i3 10105F + GTX 1650 + 16GB RAM + 480 GB SSD" özellikli sistemini 8 bin TL'ye veriyor. Özellikleri tam sınırda istediğim gibi, ancak işlemcisi biraz daha iyi olabilirdi. Satıcıya ürünü çalışırken görüp almak istediğimi söyledim ancak uygun ortamının olmadığını söyledi. Ürünüme...
  14. HafızaKartı

Kodi yazılımına Türkçe scraper nasıl eklenir?

Kodi ile bilgisayarımdaki medyaların özet bilgileri, konusu, posteri gibi detayları görüntüleyebiliyorum. (Sanırım "Movie Scraper" denen bir yolla yapıyor.) Film bilgilerini TheMovieDB ve dizi bilgilerini TheTVdb diye bir yerden çekiyor. Ancak bu bilgiler İngilizce. Türkçe dilinde detayları...
  15. HafızaKartı

KPSS tek yıl çift yıl ne demek?

KPSS konusunda internetteki kaynaklardan açıklayıcı bilgi edinemiyorum. Sorularım: 1) Lisans mezunları için her sene KPSS düzenleniyor mu? Örneğin Elektrik Mühendisliği lisans mezunu biri tek-çift yıllarda sınava girebilir mi? 2) Sadece çift yıllarda sınava girebilenler kimlerdir? 3) KPSS Alan...
  16. HafızaKartı

DVD içeriğini Linux'ta göremiyorum

USB to SATA kablosu ile DVD okuyucumu Linux Mint bilgisayarıma bağladım. Adaptöründen elektrik alıyor ve Diskler uygulamasında gözüküyor. Ancak taktığım DVD içeriğine erişebileceğim bir yol bulamadım. Aygıtlar sekmesinde herhangi bir DVD simgesi çıkmıyor. DVD'yi görüntülemek için ne yapılmalı...
  17. HafızaKartı

Film koleksiyonu görüntüleyici program var mı?

Bilgisayarımda var olan filmleri bir koleksiyon gibi görüntülemek istiyorum. Örnek olarak PS3 oyunlarının kapaklarının gözüktüğü bir görsel ekledim. Buna benzer olarak filmler için görsellik sağlayan yazılımlar var mı? Hem Windows hem de Linux'ta kullanabileceğim bir yazılım arıyorum. Mümkünse...
  18. HafızaKartı

Çok açılmadan minimum almam gereken sistem nedir?

Bilgisayarımda dizi-film-youtube izleyip, retro konsol emülatörü olarak kullanıyorum. Eski bir bilgisayar ve işletim sistemi Linux Mint Cinnamon. Gittiği yere kadar kullanayım diyordum ancak fikrim değişti ve bunu satıp biraz daha iyisini almaya karar verdim. Yükseltmek isteme sebebime gelirsem...
  19. HafızaKartı

The Boy and The Heron ne zaman satılığa çıkacak?

Miyazaki'nin 2023'te çıkmış olan son filmi Çocuk ve Balıkçıl ne zaman yayın platformlarına (Netflix vb) gelir? Ayrıca ne zaman satılığa (bluray, dvd vb) çıkar? Herhangi bir açıklama bulabilen varsa bilgilendirebilir mi?
  20. HafızaKartı

BIOS güncellerken web sitesindeki hangi dosyayı kullanmam gerekiyor?

Intel Pentium G630 @ 2.70GHz işlemci kullanıyorum. Sistemimi biraz güçlendirmek istiyorum. PEGATRON IPMSB-H61 anakartıma arkadaşımın verdiği 3. nesil core i7 1155 soket işlemciyi taktım ancak çalışmadı. İnternetten edindiğim bilgilere göre 3. nesil işlemci desteği için bios güncellemem...
Geri