Arama sonuçları: *

• Users: mvhvmmet
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

70" TV İçin Amblight Sorunu ve Fiyatı

Herkese hayırlı günler , hayırlı ramazanlar , hayırlı forumlar. Öncelikle 70" Televizyonum var ve bunun arkasında Philips televizyonlardaki gibi amblight yaptırmak istiyorum.Fakat ülkemizde philips hue ve philips strip led'ler çok pahalı. Bu yüzden fancyleds'e yöneldim fakat Türkiye'de de bunun...
  2. M

Xiaomi MIUI Update Sorunu

Herkese hayırlı forumlar. Miui güncellemesi yapamıyorum aşşağıdaki resimde olan hatayı veriyor.Bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim Mobil veride ve Wifi de aynı hatayı veriyor. Telefon : Xiaomi 11T
  3. M

BEYAZ SİSTEM TOPLAMA

Herkese Merhaba arkadaşlar, Kız arkadaşıma 40k bandında beyaz sistem toplamak istiyoruz.Ben bi kaç araştırma yaparak bi kaç parça buldum. Sizin de önerilerinizi istiyorum örnek "şu parçayı değiştir,falan gibisinden" yardımcı olursanız sevinirim. Özellikle ANAKART'ı yorumlarsanız sevinirim...
  4. M

Çözüldü✓ Ryzen 7 5800x3D Sabit Ghz Sorunu

Herkese iyi forumlar arkadaşlar, Bilgisayarım Video render alırken , oyun oynarken her türü ağır ne olursa olsun sabit olarak 3.37Ghz'de çalışıyor.Kullanım %100 , %50 isterse %10 olsun hiç bir şekilde Hız 3,37'i ne geçiyor ne düşüyor.Çoğu konularda baktım D.O.C.P diyen var XMP diyen var hiçbiri...
Geri