Arama sonuçları: *

• Users: eyvahs
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Format Sırasında VDM kapattım (Acil YARDIM) !

Arkadaşlar yeni bi laptop aldım windows kurulum ekranında SSDyi görmediği için VDM özelliğini biostan kapatıp windowsu kurdum. Ancak geri açarsam sürücüleri görmeyeceğini ve mavi ekran yiyeceğim yazıyor internette. VDMyi açmam şart mı yada açarsam performansa etkisi olur mu? Tekrardan format...
  2. E

15-17k İnce laptop arıyorum (Basit işler basit oyunlar için)

Ofis işlerimi yapacağım ince hafif bi şey arıyorum minecraft gibi basit oyunlarda oynarım arada sıkılınca. Ekranı 120 hz yada 100 hz olan bi laptop sanırım bu fiyata yoktur varsa önerinizi beklerim
  3. E

Robot Süpürge TAVSİYE MAX 15K /!\

Robot süpürge alacağım evde kedi medi yok sevmem zaten evde hayvan beslemeyi sadece saç, ekmek kırıntısı, toz vs toplasın yeterli eğer silebiliyorsa cidden yerleri mükemmel olur. Robot süpürgelerde çok çeşit var hepsi hemen hemen yakın fiyatlarda philips alayım dediğimde alma diyorlar xiaomi...
  4. E

32K LAPTOP ÖNERİSİ (EN AZ GHOSTING VE GECİKMELİ)

Merhabalar lenovo loq serisi almıştım ancak aşırı ghosting vardı acer denedim o da aynı şekilde bütçemi yükselttim ancak daha fazla vermeyi düşünmüyorum bu bütçede en iyi ekran değerlerine sahip hangi laptopu alabilirim? 144hz diye alıyoruz ama 30hz gibiler :(
  5. E

Lenovo Loq mu yoksa Acer mi?

4050li kartlı bi laptop arıyorum arkadaşlar elimde şuan lenovo var yeni aldım ekranıyla ilgili bi sorun vardı çözdüm ancak acer daha iyiyse onunla değişim yaptıracağım sizce napmalıyım? (Evde masaüstü sistemim var gaming için o yüzden 4050 yukarısına çıkmıyorum)
  6. E

LENOVO LOQ vs ACER NİTRO 5?

Arkadaşlar amazon indirimlerinden Lenovo LOQ 15IRH8 satın aldım ancak ekran rezalet durumda 144hz gibi değil Aynı indirimlerde Acer marka bi laptop vardı Acer Nitro 5 AN515-58-50FK bu model sizce iade edip tekrar indirim bekleyip acer mi alayım yoksa lenovoyu değişime mi göndereyim. Evde...
  7. E

Lenovo LOQ 144hz ama 60hz gibi hissettiriyor?

LOQ 15IRH8 aldım şekli her şeyi süper ancak evde 240 ve 144 hz monitörüm bulunmakta olduğu için karşılaştırma yapabiliyorum Bu laptop 60 hz gibi 144hzde acaba ben mi bi şeyi eksik yapıyorum?
  8. E

Satılan PC için kalıcı SSD/HDD sıfırlama nasıl yapılır?

Elimdeki 3 adet bilgisayarı satacağım ancak SSDlerinin ve HDDlerinin geri gelemeyecek şekilde sıfırlamak istiyorum. Windows yüklü olan dahil. Nasıl yaparım ?
  9. E

Max 13-14K Telefon önerisi çok acil

Kasmayacak hızlı akıcı olacak kamerası çöp olmasın yeterli kararsız kaldım android tarafından pek anlamıyorum... https://www.epey.com/akilli-telefonlar/poco-m6-pro-4g.html
Geri