Arama sonuçları: *

• Users: Xairel
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

Asetto Corsa ETS gibi oyunlar oynayan biri için gamepower klavye alınır mı

Beyler selam ben sadece Asetto Corsa ETS gibi oyunlar oynuyorum fps oyunu Hikayeli oyun falan oynamıyorum gamepower klavye alınır mı benim gibi biri için
  2. X

Attack Shark X68 Alınır mı ?

Sizce alınır mı ?
  3. X

Havit Fuxi H3 Alınır mı ?

Beyler selamlar. 1200 TL civarında bir kulaklık arıyorum. Trendyol'da bunu buldum. Kablosuz olması hoşuma gitti. Evde kedim var ve kablolara zarar veriyor. Bu yüzden iyi olacağını düşündüm. Fazla FPS oyunu oynamam, oynarsamda hardcore oynamam. Ayda 1-2 el atarım. Genelde relax oyunlar oynarım...
  4. X

Laptopun Bakımlarının Yapılmasına Rağmen FPS Drop Sorunu Devam Ediyor

FPS drop yediğim için bilgisayarımın bakımını yaptırmaya karar verdim. Cihazı teslim aldım ama cihaz hala aynı. Başka ne yapmam gerekir? Sorun yazılımsal olabilir mi?
  5. X

Laptop Soğutucu Önerisi

800 lira bütçem var. Ne almalıyım ? Kullandığınız ve beğendiğiniz bir model var mı ?
  6. X

Bloody ES5 Alınır mı ?

Palm şekilde tutuyorum. Hardcore oyun oynayan birisi değilim. Sizce alınır mı, alınmaz derseniz ne alayım bu fiyata ?
  7. X

NFS Carbon Dosyası Virüslü mü ?

https://www.virustotal.com/gui/file/72e02e3c8775ae09c15358db08f4603521b7b0920f35ed78d7acb8c789bee230 Sizce virüslü mü yoksa false-positive mi ?
  8. X

Trendyol'dan Aldığım Ürün Teslim Edildi Olarak Görünüyor Ama Tarafıma Ulaşmadı

Kargo firması MNG Kargo, tahmini teslim süresi yarın olarak görünüyor. Sizce ne yapmalıyım ?
  9. X

ASUS VP249QGR Alınır mı ?

Alınır mı ?
  10. X

Babam Ona Ters Gelen Bir şey Söylediğimde Bana Bağırıyor

Merhaba dostlarım. Normalde babamla aram iyidir. Ama bazen beni üzüyor. Bugün (bu söylediğim bugün için geçerli değil) kahvaltıda konuşuyorduk. Anneme saçıma perma yaptırsam nasıl olur diye sordum. Bana "tırnaklarınıda boya, pi*ini de kes." gibi şeyler söyledi. "adam bilgisayarda oyun oynuyor...
  11. X

Redragon K617 Alınır mı ?

Merhaba dostlarım. 1250 TL gibi bir bütçem var ve Redragon K617 markalı klavyeyi almak istiyorum. ''/,F12'' gibi tuşları sık ve hızlı kullanan birisiyim. Bu klavyeyi bana önerir misiniz, beni 4-5 sene götürür mü, artı eksi yönleri nelerdir ? Bunları belirtirseniz çok memnun olurum, özelliklede...
Geri