Arama sonuçları: *

1. M

Goodbyedpi discord ses donma sorunu

Goodbyedpi çalışıyor fakat discordda karşıdan gelen tarafın sesleri donuyor discord ping i 30-35 arası bi şey (kaldırıp tekrar kurmayı denedim)
  2. M

Millenicom'da kesinti

Bugün öğlen saatlerinde sanırım bi kesinti oldu bilgisi olan var mı
  3. M

Tecpro aoc servis hakkında yardıma ihtiyacım var

Merhaba, yaklaşık 1 ay önce paneli arızalanan aoc monitörümü tecproya gönderdim bana başka monitör önerdiler onu kabul ettim ondan sonra arıza takipten kontrol edince "değişim onayında" gözüküyor bu değişim kabul ettiğim monitörü bana ne zaman gönderecekler birisi aydınlatsın beni lütfen
  4. M

Tecpro aoc 24g42e değişim

Çizgi çizgi olan aoc 24g4x monitörümü tecproya gönderdim, bugün bana ellerinde aynı ürün olmadığını onun yerine aoc 24g42e ile değişim yapabileceğim bi link gönderdiler sizce bu monitör alınır mı FPS oyunları oynuyorum
  5. M

Tecpro Servis Süreci Nasıl İşler?

Aoc 24g4x monitörüm çalışırken kendiliğinden ekranda yatay çizgiler oluştu tecpro servisine gönderdim benden herhangi bi ücret isterler mi onarım için ya da süreç nasıl olur ?
  6. M

Excel kullanmayı bilen var mı ?

Dostlar final 2 notu için minimum değeri nasıl bir formüller bulmam gerekiyor çözemedim. Vize ortalaması yani 55'in %40' ı etkili yani 22 yapıyor bu cepte ve geçme notu vize ortalama %40 + final ortalama %60 >=50 olması gerekiyor. Final 1 notu biliniyor sizden istediğim final 2 notunun minimum...
  7. M

Yardım Monitör hakkında yardıma ihtiyacım var

Aklımda aoc 24g4x almak var itopyada indirimde fakat bu bütçede daha iyi monitör var mı fikrinizi öğrenmek isterim teşekkürler şimdiden Bütçe
  8. M

Steelseries arctis nova 1

1700' e ss arctis nova 1 almayı düşünüyorum alınır mı ya da bu bütçeye daha iyisi var mı?
  9. M

Gaming gen elite 4060ti nasıldır?

https://www.gaming.gen.tr/urun/407569/elite-4060ti-amd-ryzen-5-7500f-mpk-asus-dual-geforce-rtx-4060-ti-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Bu sistemde sadece ssd değişip Kingston kc3000 1tb yapıcam işlemci için de thermalright peerless assasin kule tipi seçtim bu sistemle bazı fps...
Geri