Arama sonuçları: *

• Users: laros
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. laros

Urhanshop tan 3d yazici almak istiyirum guvenli midir

Bambu lab p1s combo almak istiyorum 33 bine satılıyor On siparişle 11 gun icinde kargoda diyor başka sitelerde de çoğunlukla on sipariş oluyor hep ama ordali kargolara ya daha uzun ki 6 şubata kadar dayanıyor 6 şubattan sonra gelirse gümrükte ek vergi ödemem gerekecek bu yuzden hizli gelmesi...
  2. laros

Samsung S24+hala aliniabilir mi

S24fe alacaktim ama 24+ ile arada kalite farkı bariz S25 fe ucuz ciksaydi onu alırdım belki Düşünüp bütçeyi arttırdım s24+ alabilmek için bu zamanda hala alınır mi s25 serisi varken bir alt serisini almak ne kdr mantıklı ki s26 da ocak ayında tanitilacak yani s25 serisi bile bir alt modele...
  3. laros

30k civarı android telefon onerisi lazim

30k bütçe yanj belki 33k fln olur Normalde şuan samsung a71 kullanıyorum 5. Yili Ondan önce de asus zenfone 2 laser kullaniodum onu da 5 yıl kullandım 5. Yılda bozuldu A71 de bozulmadan geçmek istiyorum yeni telefona eskidi zaten kamerası çok kötü cekio Isınıyor kasmiyor ama hala Yinede...
  4. laros

Pc cok fazla ram yiyor

chrome 1gb rahat yiyor o da acik olunca %87 oluyor ama kapatinca bile %81 de kaliyor steam i de kapattim 500mb fln yiyor 16 x 2 - 32gb ram cl30 6000mhz neden boyle
  5. laros

Simule edilmis sinus veya Modafiye sinüs lü UPS onerisi lazim

sistem ryzen 5 7600 rtx 4070 ti super b650 anakart 2 x 1 tb m2 ssd(yani 2tb) 2x 16 gb ram rgb(yani 32gb ram) 360mm sivi sogutucu rgb 4 tane pc fan rgb 750w psu gold monitor 240hz 2k 27inch kasaya da iste kulaklik ,mouse, klavye birde led saat bagli birde psu da aktif PFC var, chatgpt ye gore...
  6. laros

Donanim arsivinde kucuk cekilis duzenleyebilir miyim

elimde nvidia kodu var ve Indiana Jones and the Great Circles oyunu verecek kodun suresi yarin bitiyor verebilecgim tandigim da yok malum ekran karti gereksinimi var kullanabilmek icin 4070 ve ustu icin kodu da onume gelene degilde sansina kim cikarsa vereyim diye dusundum madem cekilis 2 3...
  7. laros

Elimde nvidia nin kodu var ama kullanamiyorum

nvidia rtx 4070 veya ustu ekran karti alimlarina ozel dijital oyun kodu dagityordu bende 4070 ti super almistim ve o zamanin kampanyasina gore bana star wars outlaws oyun kodu geldi(3 gun icinde) once e postadan ozel kod veriyorlar onu nvidia kod kullan kismindan aktive edip ubisoft da kullanin...
  8. laros

30*80, 30*90 mousepad onerisi

bu boyulatlarda duzgun masue ped bulamadim cogunlukla 40*90 oluyor ama 40cm yaparsam mouseped monutorun altina girecek yani monitor mauspedin ustunde duracak bu da guzel bir goruntu yaratmaz 30cm tam cok guzel uyuyor ama 30 cm arayinca cogunlukla 30*70 oldugunu fark ettim, 70cm ise kucuk...
  9. laros

Steam, 24 ocaga kadar kalici ucretsiz oyun

Mini Thief https://store.steampowered.com/app/481870/Mini_Thief/ 3 dolar dan 0 a dusmus 24 ocaga kadar kutuphanenize eklerseniz kalici sizindir
  10. laros

Dragonfly f1 pro mu VXE MAD R mi

f1 pro nun stogu yok ne zaman gelir bilmiyorum mad r ise stogu var ama f1 pro 1000khz olarak gelio 4000khz olmasi icin dongle de almak lazim o da 700tl mad r ise kutusundan 8000khz dongle ile gelio fazladan para vermeye gerek yok hemde daha yuksek khz aralarindaki fark yani sadece f1 in...
  11. laros

En fazla 2k mekanik klavye onerisi (sessiz switch)

boyutu tam yada tkl tarzi olur siyah lazim sessiz switch olarak galiba yellow var brown var baska bildigim yok emin de degilim bildiginiz baska sessiz switch rengi varsa soyleyin
  12. laros

Game pass 0x87e00017 hatasi yardim

mc flight simalotur 2024 indirdim 10 gb indirdi sonra calistrdim ve 10 gb paket cikardi uzun surdugu icin monutoru kapattim ve evden ciktim pc acik kalmisti eve gelince ise monutoru acinca bu hatayi gordum ne yapabilirim cogu seyi denedim olmadi off
  13. laros

Cod black ops 6, cok sık sık cokuyor

bu hatayi veriyor cokerken nedir bilen var mi nasil cozerim ve galiba sadece online kisminda oluo bu. 3-4 kez coktu, ve bir daha cokecek bence bir sey yapmam lazim galiba
  14. laros

Steam de sonbahar indirimi iyi midir? yoksa kis indirimini mi bekleyim

steam de bildiginiz uzere sonbahar indirmleri basladi inditrim guzel ama mesela elden ringe indirim gelmemis veya wukong ,gow ragnarok a indirim felan gelmemis kis indiirmi daha iyi olur mu kis indirimi de zaten 20 gun sonra basliyor 19 kasimda beklerim sizce kis indirimi mi yoksa sonbahar yani...
  15. laros

Windows 11 yukluyorum ama bu ekran da ne yapicam

Bu ekrandayim Windows'u 1. Ssd m2 ye kurucam ama diğerleri nedir birde samsung ssd m2 var gerisini bilmiyorum videolarda silin diyorlardı ama yinede sormak istedim 1732108152 Birde win takılı flash var onu da gördüm diğerleri nedir😭
  16. laros

Windows 11 yuklu flash e bios uptade indirilir mi

bios uptade yapicam ama daha win kurmadim ve bizim burda wifi kotu arkadasimin evine gidip win 11 indirdim flash a eve gelince aslinda ilk once bios uptade icin kurmam gerekiyor mus simdi de win silmek istemiyorum flashtan win 11 yuklu olan flash e bios uptdate icin de kullanbilir miyim. bios...
  17. laros

Pc yi ilk defa monutore bagliyacam daha sonra ne yapmam lazim

pc topladim hazir dp kablosu ile monitore baglicam onume bios cikacak bios ta ne yapmam lazim amd kullaniyorum b650 anakart ramlar expo destekliyor ve bios tan ciktiktan sonra beni nereye atacak windows yuklu degilse simdi yukeyeyeim flash ile ne olucak ne yapmam lazim
  18. laros

Windows 11 pro mu home mu alayim

aradaki fark nedir oyun icin ve blender icin kullanicam pc yi hangi windows daha uygundur ve key olarak retail mi oem mi onerirsiniz formattan sonra kullanilamaz yaziyor bazen ben kullanmak istiyorum tabikide bildiginiz guvenilir site varsa atabailir misinz
  19. laros

Artic lf 3 kablolari nereye takiyoruz

Anakartta bu Kablolari nereye takicam 1731948992 Birde bu var 1731949299 Sondaki rgb kablosu onu biliyorum sadece Diğerleri kafamı karıştırdı pompadan çıktı kablolar
  20. laros

B650 tomahawk anakartta 2 tane cpu girisi var iksiinide psu ya takmak lazim mi

İşlemcim 5 7600 Ikisinide takmak lazım mı psu ya 8 pin li kablo İkisinde takarsam 8+8 mi olcak Nasıl yapmaliyim 1731941854 1731941907
Geri