Arama sonuçları: *

• Users: jquenss
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. J

Pingim bir anda çok fazla yükseliyor.

Merhabalar, masaüstü bir bilgisayarım var ve anakartım Asus Prime B650m-r. Wifi adaptörü olarak Everest Everlink EWA1800 kullanıyorum. Ürünü yeni aldım ve fiyatı ucuz bir şey değil. Ping seviyelerim 10-20 arasında ilerlerken bir anda 2000-3000-10000 gibi komik rakamlara yükseliyor. Çok saçma...
  2. J

Klavye önerisi istiyorum

Kaliteli bir klavye istiyorum ve bütçem 1500₺. İnternette bazı kişilerin 3 bin, 4 bin gibi fiyattaki klavyeleri iyzico gibi yöntemlerle daha ucuz şekilde alabildiklerini gördüm ve buda benim aklıma yattı. Klavyenin çok fazla ses çıkartmanadı gerekiyor bu yüzden blue switche karşıyım. Çok fazlada...
  3. J

Alt Tab atınca böyle bir şey çıkıyor bu ne?

Alt tab atınca böyle bir şey çıkıyor, bu nedir?
  4. J

Sizce psu değiştirmeli miyim?

Sistemim ektedir. Bilgisayar bazen 1 bazende 2 güm açık kalıyor şu ana kadar bir sorun çıkartmadı ama bundan sonra ne olur bilmiyorum. Size güç kaynağımı değiştirmeli miyim?
  5. J

Tıraş makinesi önerisi

Tıraş makinesi önerisi istiyorum, bütçem 1500₺. Komple vücudumda kullanacağım. Başlıklarının olması önemli sakal için.
  6. J

6000 TL'ye Direksiyon Seti Önerisi

6000tl bütçem var ve direksiyon seti almak istiyorum, fiyat performans olması benim için önemli. İkinci el olabilir fakat bir sıkıntı çıkar mı diye düşünüyorum. Önerilerinizi beklerim.
  7. J

Logitech f310 alınır mı

Pc için alacağım, bu oyun kolu alınır mı yoksa bu bütçede daha iyileri var mıdır
  8. J

Pc için oyun kolu önerisi, düşük bütçeli.

Pc için oyun kolu lazım, ucuz bir şey olması gerekiyor. Pes oynayacağım ve pahalı/kaliteli bir şey istemiyorum, ucuz ve işimi görücek bir şey olsun yeter. Teşekkürler.
  9. J

Mafia Definitive Edition Dikey Eşitlemede 60 Fps Sorunu

Merhabalar, Mafia Definitive Edition oynarken vsync'yi açtığımda 60fps'i geçmiyor. Monitorüm 144hz. Dikey eşitlemeyi kaldırdığımda yüksek fps alabiliyorum fakat bu seferde ekranda yırtılmalar oluyor. Çözümü nedir?
  10. J

Çözüldü✓ Amd ekran kartımda driver güncelleştirmesini yapamıyorum, yardım lazım.

Merhabalar, asus dual rx 7700xt ekran kartına sahibim ve driver güncelleştirmesini yapamıyorum. Aşağıdaki fotoğrafta gözüktüğü gibi güncelleştirme yaparken herhangi bir yüzdede kalıyor ve devam etmiyor, bir süre sonra kendi kendine iptal ediyor. iptal ederken hiçbir uyarı vermiyor. 1737743988...
  11. J

Mousepad önerisi istiyorum

Fp bir mousepad önerisi istiyorum, tercihen siyah olacak. Masamın ölçüleri 120x50. 1735411275 Türleri hakkında bir bilgim yok, fps oyunlarında kullanacağım.
  12. J

5li akım korumalı priz önerisi istiyorum.

başlıkta her şeyi açıkladım zaten. Bilgisayarım, çevre ekipmanlarım ve telefonumun şarj aletini takacağım bir priz lazım. Uzatmalı olması lazım fakat boyutu farketmiyor. 10cm olsa yeter. Akım korumalı olacak. F/p ama yeterince de kaliteli bir şey olması lazım. Önerilerinizi bekliyorum.
  13. J

Sizce ekran kartım bozuk mu?

Merhabalar, bu sistemi aldım ve durum şöyle. https://www.gaming.gen.tr/urun/523397/pc-hocasi-gg9-amd-ryzen-5-7500f-tray-asus-dual-radeon-rx-7700-xt-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ Sistemimiz bu, pch gg9. Oyuna girince çok aşırı ve rahatsız edici bir ses çıkıyor. Bu ses sabit bir...
  14. J

Çözüldü✓ Yeni pcden görüntü gelmiyor

Pch gg9 adlı sistemi aldım. Bu sistemde rx 7700 xt, 7500f, asus prime b650mr bulunuyor. Bilgisayarın kablolarını taktım ve görüntü gelmiyor. Bu konu hakkında ne yapmalıyım?
  15. J

Bu sistem alınır mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/523397/pc-hocasi-gg9-amd-ryzen-5-7500f-tray-asus-dual-radeon-rx-7700-xt-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ Başlıkta görünen soruyu soracağım size. Bu sistem alınır mı?
  16. J

30.000₺'ye sistem alacağım, öneri bekliyorum.

Merhabalar, kendime bir sistem almayı planlıyorum. Bu sistemi alırken istediğim bazı özellikler var. 2k bandında (4070, 7700xt) bir sistem toplamak istiyorum. DDR 5 olması önemli. 7500f istiyorum işlemci olarak, daha iyi bir önerileriniz varsa onlara da bakabiliriz. Oyun oynayacağım bu sistemde...
  17. J

2k sistem tavsiyesi istiyorum

7500f bulunan 2k ddr5 sistem toplamak istiyorum hazır sistemde olur farketmez
  18. J

4060ti ve 7500f bulunan bir sistem için önerii

4060 ti ve 7500f bulunan am5 bir sistem toplamak istiyorum. Bütçem 27.000₺. Anakartta wifi özelliği olursa çok iyi olur. Hazır sistem olursa daha iyi fakat toplamada olur, toplarım bir problem yok. Şimdi ilerleyeyim mi yoksa yarın güzel bir indirim çıkar mı? Önerilerinizi bekliyorum bu konu...
Geri