Arama sonuçları: *

• Users: Galahadn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

Geforce Experince anında yeniden oynatma açınca siyah ekran gelip gidiyor

Aşağıdaki videoda olduğu gibi oyundayken geforce experienceden anında yeniden oynatmayı açınca siyah bir ekran saniyede bir gelip gidiyor saliselik ve oyunumu anlık olarak donduruyor.
  2. G

Bilgisayar yavaş açılıyor

Bilgisayarın açılış süresi çok uzun sürüyor. Normalde 30-40 saniyelerdeydi, memory context restore açınca 15 saniyelere düştü fakat yeterli görmüyorum şuan kullandığım sisteme göre. Bunu nasıl hızlandırabilirim? Sistem: + (Kingston KC3000 SKC3000S/1024G 1TB 7000/6000MB/s PCIe NVMe M.2 SSD Disk)
  3. G

İlk defa Nvidia ekran kartı alacağım, ne ayar yapmam lazım?

Uzun süredir bilgisayar sahibiyim fakat hiç Nvidia ekran kartı kullanmadım ve bildiğim kadarıyla tonla ayarı olan ve bunlar yine oynayışa ve FPS'e etki eden ayarlar. Deneyimli Nvidia kullanıcılarına soruyorum; hangi ayarları yapmalıyım? Sistem özellikleri: İşlemci: AMD Ryzen 9 7900x3d Anakart...
  4. G

AM4 Sıvı soğutma AM5 işlemciye takılabilir mi?

AMD Ryzen 7900x3d işlemci alacağım, bunu soğutmak için de MSI Mag Coreliquid 360R V2 almayı düşündüm. Fakat sıvı soğutucuda AM4 uyumlu olduğu ibaresi var, AM5 bulunmuyor. Bu sıvı soğutucu bu işlemciye sorunsuz şekilde uyum sağlar mı?
Geri