Arama sonuçları: *

1. draco/paranoid

Retrocu olmak mantıklı mı mı?

Ben şunu fark ettim ben eski akım veya teknoloji çok seviyorum. En çok 1950 ile 2010 (ama en çok 1990-2000 veya 2015) çok seviyorum ama şu an yeni nesil telefona baktığımda (en çok iPhone gibi) baktığımda tuhaf hissediliyorum kendimi. 60-70 yaşlarımda hissediyorum ve ayrıca Black metalciyim ve...
  2. draco/paranoid

Youtube dan yeniden hesap açmalı mıyız?

5 yıldır kanalım var ve ancak 88 abone oldu ama dürüst olmam gerekirse pek fazla video atmam editlerim en azıdan fena sayılmaz(benim için)düşünüyorum ama sıkıntı 2 hafta video atan birisi hızlıca büyüyor ve o kanal boralo içerikler atıyor ve edit yok gibi bir şey (yargılamıyorum) ama ben artık...
  3. draco/paranoid

En çok hangi içerik izleniyor?

Ben YouTube'dan müzik, oyun gibi videolar atıyorum rağmen birkaç video dışında hiç izlenmiyor. En son FNAF fan game oyundaki kaset sesi yapımca çok izlen onun dışında yorumda çok nadir kişiler yorum yapıyorlar. 5 yıllını dolduracak kanal ama hiç yorum, like falan atmıyorlar ne yapmam gerekiyor?
  4. draco/paranoid

Annem kıllarımı almam izin vermiyor (erkeğim)?

arkadaşlar anneme bu konuyu açtığımda hayır dedi hatta annem "senin feminen özelliğin mi var" dedi ama sorun şu ki annem "bu senin vücudun" demesini çok iyi biliyor ama anneme nasıl ikna ederim
  5. draco/paranoid

18 yaşıma girince ne yapmalıyım (ders dışında)

diyelim ki dersimi çok ama çok iyi ama bir türle ilkokul,ortaokul,lise ve üniversiteyi 1.olarak bitirdik ama işe giremedik elin suriyesi girdi ve canımız çok acıdı ne yapmamız gerekiyor
  6. draco/paranoid

meslek lisesi okuma mantıklımı

arkadaşlar ben yazılım okumak iştiyorum meslek lisesi gitmek mantıklımı?
Geri