Arama sonuçları: *

• Users: shichirou
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Türk Telekom vaad ettiği 75 Mbps hızın yarısını bile vermiyor

Bundan 1 yıl önce internet tarifemi 16 MB'den 75 MB'ye yükseltmiştim, tarifem 16 MB iken download Speed 14-15 civarıydı sonrasında 75'e yükseltmeme rağmen bu hız en fazla 40'a kadar çıkıyordu altyapı 75'e desteklemesine rağmen. Ve son 1 ayda bırakın 40'ı 30'lara kadar düştü download hızım...
  2. S

Yeni mouse yavaş hissettiriyor

Arkadaşlar çok garip bir durum hisle alakalı falan değil eski mouseum corsair harpoon idi kendi yazılımından 750 dpi da kullaniyordum ve çokta memnundum ama sol click bozuldu bazen basmıyor bende aynı marka mouseu internette araştırdım ama hiçbiryerde satılmıyodu sadece aynı marka mouseun pro...
  3. S

İşlemci yükseltmesi sonrası takılmalar

R3 2300X işlemcimi R3 3300X'e yükseltmiştim. Yükseltmeden önce 40-50 FPS takılmadan oynuyordum yükselttikten sonra 120-130 FPS değerlerine ulaştım ama bu sefer çok fazla takılma başladı sürekli droplanıyor daha yüksek FPS olmasına rağmen neden olabilir?
  4. S

Aynı CL değeri farklı MHz değeri iki farklı ram takmak sorun çıkarır mı

Elimde ddr4 cl16 8gb 3000 mhz gskill ram vardı yükseltip 16 gb yapmak istedim corsair vengeance ddr4 cl16 8gb 3200 mhz ramini aldım iki farklı ram arasında sadece 200 mhz fark var ikisini ayni anda kullanabilir miyim sorun çıkarır mı başka bi forumda mavi ekran hataları verebilir diyordu
  5. S

RX 5600 XT R3 3300X Sistem darboğaz yapar mı?

Zamanında Abdullah abinin F/P olarak tanıttığı G2 sistemi 3700 TL gibi bir fiyata almıştım o sistemdeki anakart hariç tüm bileşenleri bugün yükselttim. Soru ise başlıktaki gibi RX 5600 XT, R3 3300X (2X8) 16GB Ram'li sistem darboğaz yapar mı ? Ağırlıklı olarak Warzone ve CS2 oynamaktayım.
Geri