Arama sonuçları: *

1. H

2000 tl fp mouse önerisi

Katar Pro Kablolu mouse var oyun tatillerde oynuyorum sadece kablosuza geçmeye değer mi ve hangi mouselar alınabilir ve malzeme kalitesi olarak güzeldir şunları buldum hangileri en fpdir varsa bu civarda (3e çıkmadan) atarsanız sevinirim ve bu arada süre olarak aciliyeti asla yok düşmüş gibi...
  2. H

Monitörde ışık sızması değişmeye değer mi?

Normalde o kadar göze batmıyor ama üst ve alt kenarlarda var gibi csde koyu kahverengi ekranda falan biraz belli oluyro (kenarlardan bahsetmiyorum onlar zaten gözükmüyor fotoğrafta oyle çıkmış) degisim yapsam daha iyisi gelir mi zaten 2 3 ay kullanamayacaktım ama uğraşmaya değer m? Ve bu ne...
  3. H

4060 r7 laptop için monitor tavsiyesi

İyi forumlar. Monitor almak istiyorum büyük bütçeleri ayırmaya değeceğini düşünmüyorum çünkü masaüstü bilgisayar alamam ya da bu bilgisayarı da uzun süre yükseltmeyi düşünmüyorum. 2k 240hz falan asla bu laptop ile alamayacağım değerler olduğunu düşündüm. Bu yüzden fiyat olarak ne kadar vermem...
  4. H

4060 r7 laptop için 7-10k butceli monitor tavsiyesi

İyi forumlar, laptop için monitor bakiyorum bütçem 7-10k civari ama eger 7k fp cihaz bulursaniz almayi daha fazla tercih ederim. aklımda şu monitörler var...
  5. H

Lenovo LOQ 15APH8 vs HP Victus 16

Lenovo LOQ'un şu modelini 9 taksitle 37.500'e 15 20 gün önce aldım. https://www.pazarama.com/lenovo-loq-15aph8-amd-ryzen-7-7840hs-16gb-1tb-ssd-rtx4060-freedos-156-fhd-144hz-82xt0048tx-p-0197529197097 Ama şuan şu modeli gördüm hem daha ucuza ama 6 taksit...
Geri