Arama sonuçları: *

1. BenRecepİvedik

İtopya monitör tavsiyesi

Daha önce itopyadan aldığım monitör sürekli sorun çıkardığı için garanti kapsanında değişim yapacağım. 9 bin TL bütçe içerisinde itopyadan olacak şekilde monitör önerilerinize açığım. Benim aklımda olan model bu model hakkında da yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...
  2. BenRecepİvedik

Pdf üzerinde düzenleme yapamıyorum

Bir pdf dosyası üzerinde düzenleme yapmak istiyorum fakat hiç bir şekilde üzerindeki yazılarda oynama yapamıyorum. Pek çok farklı yerden denedim ancak başarılı olamadım. Anladığım kadarıyla pdf üzerine yazılar jpg ya da png formatında eklendiği için text üzerinde düzenleme yapılmıyor. Dosya çok...
  3. BenRecepİvedik

ACİL 30BİNtl bütçe laptop önerisi

30 Bin lira bütçem var oyun ve günlük kullanın için acil bir laptop önerisine ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler
  4. BenRecepİvedik

Kasa Fanların Konumu

Kasanın fotosunu ekte koydum sıvı soğutma dahil 7 fan var hepsi dışarı üflüyor bi süre idare ettim şimdi eski kasadan 3 tane fanım vardı onları kasanın alt kısmına ekleyeceğim içeri üfleyecek şekilde. Bu fanları nasıl eklerim kasaya pinleri nereye bağlamam gerektiği ve bağladıktan sonra pc...
  5. BenRecepİvedik

Pc de birden görüntü gidiyor

Bir kaç ay önce bi hazır sistem almıştım ve aylardır sorunsuz çalışıyordu. Bugün birden bire görüntü gitti ve ekran kartının fanları yüzde yüze geçti. Reset atınca bu durum düzeldi fakat yük altına tekrar girince yine aynı durum oldu. Ekran kartı olarak rtx 5070 kullanıyorum. Acil yardımınıza...
  6. BenRecepİvedik

Gamepad önerisi lazım

2500tl bütçem var çok iyi bir model varsa 3 bine kadar çıkabilirim. Her türlü oyunu oynuyorum ve uzun saatler kullanacağım. Ergonomik olması ve şarjının uzun gitmesi önemli. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
  7. BenRecepİvedik

40 Bin Tl Sistem Toplama

Dün bi konu açmıştım bütçemi biraz daha arttırdım oyun odaklı bir sistem topluyorum. Sadece kasa için bütçem bu. Önerilerinizi bekliyorum
  8. BenRecepİvedik

33 Bin Tl sistem önerisi

33 bin tl bütçem var oyun odaklı sistem toplayacağım. Piyasada alınabilir hazır sistem varsa onları da önerebilirsiniz. Parça parça da tercih edebilirim bir fark olmaz benim için. Öneriler için şimdiden teşekkürler
  9. BenRecepİvedik

Instagram Hesabım çalındı nolur yardım edin

Instagram hesabım izinsiz şekilde ele geçirildi ve giriş yapmaya çalıştığımda “Kimlik Doğrulama Uygulamasının oluşturduğu 6 haneli kod” isteniyor. Ben böyle bir uygulama kurmadım, bu özelliği de aktif hale getirmedim. Açıkça söylemek gerekirse, hesabım çalındı ve bu süreçte Instagram hiçbir...
  10. BenRecepİvedik

Yardım Sıfır telefonumun şarjı çok hızlı bitiyor

Dün sıfır xiaomi 14t satın aldım. Dünden beri farketiğim şey telefonun şarjı çok hızlı bitiyor. İlk önce sıfır olup olmadından şüphelendim pil sağlığı düşük olabilir diye ancak devir sayısı sadece 2. Neden şarjım hızlı bitiyor olabilir?
  11. BenRecepİvedik

Wifi sinyal güçlendirici önerisi

Modem salonda ve odam salona çok uzak olduğundan kablo çekemiyorum. Şu an mevcut tp link r190 kullanıyorum fakat bağlantıda çok sorun yaşıyorum. Bilgisayarı kabloyla bağlıyorum cihaza bir sıkıntı olmuyor fakat başka bir cihaz bağladığımda kopma sıkıntıları ve internette ağırlık oluyor. Bu...
  12. BenRecepİvedik

Çamaşır Kurutma Makinesi Önerisi

şu an için net bir bütçe yok ancak 40 bini geçmese iyi olur. Anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler
  13. BenRecepİvedik

YD iPhone almak mantıklı mı?

Yurt dışı iPhone almak mantıklı mı? Nelere dikkat etmek gerekiyor? Bir de telefonu açtırmak çok zahmetli mi?
  14. BenRecepİvedik

Fiyat Performans Mouse Önerisi

bütçem 1000 liraya kadar falan. Kablosuz olmalı. Çok bir şey beklemiyorum. Fazla fps oyunu oynamıyorum fakat gecikme az olsa iyi olur
  15. BenRecepİvedik

345 AllStar Alınır mı?

10dan 11e geçiyorum. 345 allstar sayısal eğitim paketini almayı düşünüyorum. Aslında ilk önce dershaneye gitmek mantıklı gelmişti fakat fiyatları gördükten sonra saçmalık olduğunu gördüm. 345 Allstar eğitimi kitaplarıyla 10dan 11e geçen bir öğrenci için verimli olur mu? Amacım bu sene tyt ve 11...
  16. BenRecepİvedik

Minecraft arkadaşlarla oynamak için server

Arkadaşlarla oynamak için minecraft server ı açacağız fakat en iyisi hangisi server açmak için bilen varsa yardımcı olabilir mi? Eğer fark edecekse cazip bir ücrete de açabiliriz server fakat ücretsiz olursa daha iyi olur. Aternostan açmayı planlıyordum fakat çok sorun oluyor daha iyi bir...
  17. BenRecepİvedik

Acilinden Laptop Önerisi Lazım

32bin lira bütçem var oyun ve render için laptop lazım. Önerilerinizi bekliyorum
  18. BenRecepİvedik

Yardım 30K Laptop Önerisi Lazım

30K bütçem var. Ama çok iyi bir seçenek var diyorsanız 35k ya kadar çıkabilirim. Bu laptop üzerinden Blender 5, Unreal Engine 5 gibi programları da kullanacağım oyun oynamanın yanında. Genel olarak prize bağlu kullanılacak. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler :)
  19. BenRecepİvedik

Unreal Engine 5 Rehberlik Edecek Birine İhtiyacımız Var

Öncelikle merhabalar. Ben şu anda İstanbul'da bir lisede eğitim görmekteyim. Yazılıma ilgi duyuyorum. Geçen gün aklıma gelen fikirle birlikte okulda 9 kişilik bir ekip kurdum ve ekiple birlikte 3 aylık yaz tatili süresince Unreal Engine 5 öğrenip bir proje geliştirme kararı aldım. Bir takvim...
  20. BenRecepİvedik

FM24 Tema Önerisi Lazım

Fm24 için temaya gerek var mı? Varsa hangi temayı önerirsiniz
Geri