Arama sonuçları: *

• Users: XenoDonkey
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

2500TL Mouse Önerisi

Arkadaşlar max 2 - 2.5k ya mouse lazım, renk tercihim yok eğer yardımcı olursanıza sevinirim.
  2. X

Max 25K Telefon Önerisi

Başlıkta olduğu gibi max 25k ya tr garantili android telefon lazım Önceliklerim kamera ve ekran kalitesi
  3. X

Klavye kablomun ucu koptu hangi kabloyu almam lazım.

Klavyem: Ajazz ak820 pro
  4. X

Çözüldü✓ Yeni ekran kartı takdıktan sonra monitöre ekran gelmiyor

Sorun başlıktaki gibi, gpu olarak 5070ti taktım ama monitör komple siyah Kasa bu: https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-deepcool-matrexx-55-argb-3-fanli-700-w-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,305463189.html Not: ram çıkarıp, bios pilini 10dk dışarda beklettim ama işe yaramadı
  5. X

MCHOSE X9 telefonda çalışır mı? vs SP Capsule 3

Arkadaşlar bu kulaklığın kablosuz bt özelliği mevcut mu ve mevcutsa bu mu daha iyi olur yoksa soundpeats capsule 3 pro mu? Telefon Honor 400
  6. X

Telefonda kullanılabilecek kulakiçi veya kulaküstü kulaklık önerisi

Başlıkta yazdığım gibi, telefonda bağlayacağım. Ses kalitesi ve mikrofonu iyi olan kulaküstü veya kulakiçi lazım. Kablosuz şart ekstra olarak kabloda takılabilir.
  7. X

Millenicom rezalet internet

Yaklaşık 2 aydır internet leş gibi, download ve upload hızlarında bir sıkıntı olmamasına rağmen acayip derecede packet loss ve ping giriyor üstüne internet sitelerine bile girmiyor. Müşteri hizmetlerine 50 milyon defa ulaştık ama hiçbir şekilde çözüm üretmiyorlar ve telefonu yüzünüze kapıyorlar...
  8. X

Türk Telekom çöktü mu

Arkadaşlar çoğu şehirde sıkıntı var gibi, LoL oyanarken acayip ping girmeye başladı ve anlık olarak çok fazla kişi şikayet ediyor, müşteri temsilcisine 15dk dur baglanmak için müzik dinliyorum
  9. X

PC Her açıldığında bekleme moduna giriyor

Bu sabah ddr4 den ddr5 e geçtim ve sabahtan beri abuk subuk şeylerle uğraşıyorum, pc yi her açtığım zaman standby mode una giriyor ve bütün görüntü gittikten sonra bir kaç defa klavye kablosunu çıkarıp takınca pc açılıyor, hiçbir çözümünü bulamadım yardım edin. Not: güç seçeneklerinden uyku ve...
  10. X

4k DDR5 AM5 Anakart Önerisi

İmzamdaki sistemi 7600x, patriot viper 2x16 6000mhz CL 30 sisteme çıkartıyorum çünkü 2k da bile manyak darboğaz yasiyorum. İnsana benzeyen AM5 ddr5 anakart lazım, bütçe max bu
  11. X

Dardanel Ton Balığı indirimde ( özel kardeşlerime özel )

https://www.hepsiburada.com/ara?q=dardanel
  12. X

Acil Kulaklık Önerisi

Arrkadaşlar max 3k kulaklık önerisi lazım, mikrofonunun çok iyi olması ve sesin iyi kasılması lazım. Normal de hyperx cloud 3 bakıyodum ama indirime girmiyo gibi eğer 2300 e tekrar düşerse onu alıcam ama bu fiyat bandında daha iyisi var mı bilmiyorum, yardım edebilecek varsa çok iyi olur.
  13. X

PC Açılınca klavye çalışmıyor

Arkadaşlar bilgisayar ilk açıldığında klavye çalışmıyor ( ışığı falan yanıyo ) ama tak çıkar yaptığım zaman tekrar çalışmaya başlıyor bunun sebebi n, hiçbir yerde bulamadım.
  14. X

Dell G2724D siyah ekran

Dell g2724d monitorumu bağlandığım zaman görüntü gelmiyor siyah ekran var nasıl düzeltilir Güç kablosu ve DP takili
  15. X

DDR5 Sistem Tavsiyesi

Arkadaşım için giriş seviye bir ddr5 bir sistem lazım, yardımcı olursanız sevinirim.
  16. X

2.el ekran kartı açılmış mı?

Arkadaşlar yarın bu kartı almayı düşünuyorum, bunun içi açılmış mı nasıl anlarım, yardımcı olursanız sevinirim.
  17. X

Modem hat değerleri iyi mi? Pls

Arkadaşlar bi yardımcı olursaniz sevinirim Pls
  18. X

AK820 Pro klavye kısa yolları

Arkadaşlar ben bu klavye de nasıl yıldız işareti yapıcam anlamadım shift ve 8 e bastığım zaman bu oluyor ( Not: Windows windows türkçe de
  19. X

RX 7900 GRE vs RTX 4070 Super

Arkadaşlar şu anlık sistem şu şekilde GPU: 1650 Super CPU: 5600x Anakart: Asus Tuf Gaming B450M Plus 2 Ram: Kingston Fury Beast 4x8 3600 MHz cl 17 SSD: Kingston Fury Renegade 1TB Kasa: Phanteks P360A Kasa Fanı: 3X THERMALRIGHT TL-C12C-S X3 PSU: High Power Performans Serisi 850W 80+ GOLD Gen5...
Geri