Arama sonuçları: *

• Users: Tyorexare
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Fotoğraftaki üneş gözlüğünün markası modeli nedir?

Merhaba dostlar fotoğraftaki güneş gözlüğü markası modeli nedir bulamadım. Eğer yardımcı olursanız çok mutlu olurum iyi günler.
  2. T

Soydan vatandaşlık alabilir miyim?

Kolay gelsin iyi akşamlar herkese. E-Devlette soy ağacı sorgulama yaptım anne tarafı yarısı kırım yarısı dimatoka doğumlu. Acaba Yunan ya da ukrayna vatandaşlığı alabilir miyim? Eğer yardımcı olursanız çok memnun olurum kolay gelsin herkese.
  3. T

İphone 14 pro kaç pil sağlığı normal mi?

Herkese kolay gelsin iyi günler iPhone 14 pro Max sahibiyim ilk çıktığı zamanlarda almıştım 1 yıl 7 ayda pil sağlığı %86 sanki biraz fazla azalmış gibi ama bilemedim.
  4. T

0 olarak aldığım iPhone 14 PM bilinmeyen parça sorunu

Herkese kolay gelsin iyi günler 2022 Kasım ayında Almanya’dan kendim gidip media markt mağazasından İPhone 14 pro max almıştım ama son 2 gündür telefon bilinmeyen parça uyarısı veriyor ve maalesef telefoto olsun 0.5 geniş açı olsun sinematik mod olsun çalışmıyor zoom yapmıyor. Bu konuda yardım...
  5. T

725 bin TL’ye kadar araba önerisi

Herkese selamlar kolay gelsin, bu bütçelere Seat ibiza 1.0 ecotsi 2017 manuel ve Opel astra j 1.4T hb 2 araç buldum ama hala kararsızım sizin de öneriniz varsa paylaşırsanız çok memnun olurum. 150 bin kilometre altı hatchback araba olursa çok memnun olurum.
Geri