Arama sonuçları: *

• Users: XEfEx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

Bilgisayar toplama tavsiye

Arkadaşlar öncelikle 10. Sınıfa yeni geçen biri olarak ailem bana bilgisayar alacaklarını söyledi Belirttiğim bütçede bulduğunuz güzel sistemler varsa bana atarsanız çok mutlu olurum !AMD işlemci ve MÜMKÜNSE Nvidia ekran kartı olursa iyi olur 1723897358 Monitör mouse klavye ve kulaklık...
  2. X

Kararsız kaldım yardım gerek

Arkadaşlar yakın bir zamanda konsol alacağım 29500tlye ps5 slim 2 dual sense ea FC 24 ve GTA 5 ve şarj standı var ancak xbox tarafında da series x artı 1 kol gene 30k denk geliyor ek 60hz bir televizyonum var ps5 alırsam oyun satın almayacağım ancak xbox alırsam game pass alabilirim siz ne...
  3. X

Arkadaşlar sistem alınır mı

Ben genel olarak valorant CS2 tarzı fps oyunları oynuyorum. Beni 4 5 yıl goturucek bir sistem lazım. Sistemi aldıktan sonra yükseltme şansım yok maalesef. İncehesaptan alıcam biraz araştırdım ve böyle bir sistem topladım. Sizce nasıl? Sizde fikirlerini paylasırsaniz sevirinim ben çok anlamıyorum...
  4. X

65000 TL Bütçeye Sistem Toplama

Arkadaşlar bu yaz yeni bir PC almayı düşünüyorum 60 65 arası bütçem var her şey dahil ancak tüm parçalar tek siteden olması lazım monitör Qhd olursa daha iyi olur size guveniyorum (yada 24k ya eafc 24 içeren PlayStation 5 slim var onu mu almalıyım acaba)
  5. X

6400 e alınır mı kararsız kaldım

Yeni bir bilgisayar alicam ama bütçem çok az bende lenovonun yeni bir laptobunu buldum Intel Celeron n4020 4gb ram 128gb sdd var win 11 kurulu Roblox YouTube film dizi biraz da rekabetçi oyunlar için istiyorum yada honor pad x9 mu alsam 1718800071 Cihaz bu
  6. X

her şey dahil Sistem nasıl? 49500 lira

Yeni sistem toplayacağım 50k her şey dahil bütçem var sadece incehesaptan toplayabilirim öneriniz varmı sistem nasıl
Geri