Arama sonuçları: *

1. Ömer Sarı

Youtube takılı kaldı hesabıma giriş yapamıyorum

Selam dostlar. Benim 2 tane kanalım var bunlardan biri ban yedi. ben ban yiyen hesaptan çıkış yapıp diğer hesabıma giriş yapmak istiyorum ama yapamıyorum. ana sayfada takılı kalıyor alttada sayfanın ss'i var. her ne kadar sağ üstteki prfoile tıklasamda hesap değiştir tuşu çıkmıyor. LÜTFEN YARDIM
  2. Ömer Sarı

Steam Saat Kasmak Ban Yedirir Mi?

Selam dostlar cs2, cod gibi fps oyunlarında saat kasmak istiyorum ama ban yemekten korkuyorum bu sebeple size soruyorum yardımcı olabilir misiniz. He bide şunu ekliyim one armed cook gibi arkadaşlarınızla oynuyabileceğiniz oyunlarda da kullansam steam banı yer miyim?
  3. Ömer Sarı

Cs2 övgü satın almak ban sebebi mi?

Selam arkadaşlar uzun zamandır düşünüyorum bu konuyu. Hesabın daha güzel gözükmesi için boost paketi almak istiyorum. Sizce BAN yermiyim? Almayı düşündüklerim: https://hesap.com.tr/ilan/205651-garantili-indirimli-cs2-yesil-faktor-guven-faktoru...
  4. Ömer Sarı

Youtube RAM çok fazla kullanıyor

Selamlar dostlar son zamanlarda sürekli başıma gelen bir olaydan bahsediceğim. Son günlerde youtube ram çok harcıyo. 1.6 GB kadar çıktığı bile var bunu nasıl çözebilirim. Google kullanıyorum başka tarayıcı indirmek istemiyorum. Eklentileride chromeden silmek istemiyorum
  5. Ömer Sarı

[Çözüldü] Steam Cs2 envanterim gözükmüyo

Selam arkadaşlar cs2 envanterime bakiyim dedim ve bir hata aldım hesabım hacklendi diye korkuyorum. Oyuna girdiğimdede rekabetçi maçını terk ettiniz, yeniden bağlan kısmı gözüküyor ama ben oyuna önceden girmedim
  6. Ömer Sarı

Yardım Cs2 hangi ajanı alıcam karar veremiyorum

Selam dostlar, yaklaşık 2 gündür hangi ajanı almalıyım diye düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim. Tek istediğim diğer oyuncular bakınca pro oyuncu hissi vermesidir. Bütçe önemli değil
  7. Ömer Sarı

Steam Level Nasıl Arttırabilirim?

Merhaba arkadaşlar, Steam seviye kasmak için uzun süredir adı geçen SteamLevels.com sitesini araştırıyorum. Siteyi kullanarak Steam seviye artırmak mümkün, hatta botlarla otomatik kart takası da sunuyorlar. Trustpilot gibi platformlarda oldukça yüksek puan almış (4.7/5), genel yorumlar pozitif...
  8. Ömer Sarı

Cheat Engine denemek için oyunlar

Merhaba dostlar can sıkıntısından cheat engine uygulamasını denemek istiyorum bunun için oyun arayışındayım. Ban yedirtmicek oyunlar önerebilir misiniz?
  9. Ömer Sarı

Yardım Cs2 güvenilir takas sitesi var mı?

Silah takaslamak istiyorum ama site bulamıyorum. Skinsmonkey var ama silahımın değeri değiştiği için takaslamıyo. Başka güvenilir, hesabım çalınmayacak bir site önerebilir misiniz? kar zarar durumu önemli değildir ama yine en karlı olanı söyleybilirseniz sevinirim
  10. Ömer Sarı

Cs2 Skinler Çamur Gözüküyor

Cs2 skin aldım ama oyunda çamur gözüküyor. İncelerken bir problem yok, normalde problem var. Normal: İncelerken:
  11. Ömer Sarı

MSI MAG 27C6X alınır mı

İnternette gezinirken MSI MAG 27C6X Monitör gördüm ve size sormak istiyorum alınır mı? İstediklerim: İps çok pahalıya geldiği için va tercih ettim diğer monitörlere baktığım zaman 8 bit gösteriyolardı ama bu 10 bit gösteriyor Gezdiğim diğer monitörler...
  12. Ömer Sarı

7700 xt ekran kartı için hangi işlemci uygun olur (En az)?

RX 7700 XT için ekran kartına en az uyan işlemci nedir?
  13. Ömer Sarı

Oyuncu masası önerili

Dostlar merhaba ben oyuncu masası istiyorum aşağıdaki özellikleri olan bir masa önerir misiniz? Özellikler: Üstü açık olsun(Zaten oyuncu masasının üstü açık olur) Üstü 2 monitör ve 1 bilgisayar konuyabilsin Rgb varsa olabilir farketmez Arkası olmasın
  14. Ömer Sarı

Cod Warzone beyaz sorun ve maç bulmama sorunu

Ben en son 2020 de aynı pcde cod warzone oynadım o zaman pc sorunsuz cod kaldırıyodu. Ama artık cod warzone 3 oynamaya çalışsam etraf beyaz atmosfer oluyor ve maç bulmuyordu. Çözümü nedir
  15. Ömer Sarı

Pc kasası önerir misiniz? (Rgb)

Kasada olmasını istediklerim: -RGB -Güzel gözüksün -4000 geçmesin Sistemim: İşlemci:Ryzen 5 5600 Ekran Kartı:RTX 4060Ti 8GB Ana kart:AMD A520 Ram:XPG Spectrix D41 16GB 3200MHz CL16 DDR4 SSD:WD Green SN350 500GB PCIe Gen3 x4 Okuma 2400MB – Yazma 1500MB M.2 SSD Güç kaynağı:FSP Hyper Pro H3-650...
  16. Ömer Sarı

Sizce hangi sistem daha iyi?

Merhaba bu 2 pc arasında kaldım. Sizce hangi sistemi almalıyım? https://www.tebilon.com/amd-ryzen-5600-gigabyte-radeon-rx-6600-eagle-8g-a520m-k-hikvision-16gb-kioxia-500gb/ https://www.tebilon.com/amd-ryzen-5600-gigabyte-rtx-4060-eagle-oc-8gb-gigabyte-a520m-k-kioxia-500gb-16gb-ram/
Geri