Arama sonuçları: *

• Users: MaCKinQJaY
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Monitör Önerisi Biraz Acil

işlemci ryzen 5 5600G ekran kartı Rtx 4060Ti gaming OC 1920 × 1080 165 hz çözünürlüklü pc kullanıyom ama %18 dar bogaz yapıyor. oranı düşürmek için yeni ekran almak istiyorum. önerileriniz nedir?
  2. M

100 Bin TL Sistem Önerisi

Sıfırdan Oyuncu Kasası Toplama (Biraz Acil) Sİstem DDR5 Kasa : Dragos North Evo Vision LCD Ekranlı ARGB 7 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası (fiyata Dahil ) Ekran Kartı : GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti GAMING OC 8G 128Bit GDDR6 Ekran Kartı (fiyata Dahil ) SSD : Samsung 990 Pro 2T kullanacam...
  3. M

Oyunların Hata Vermeden Kapanma Sorunu

Anakart B450M-K II İşlemci Amd ryzen 5 5600G Ram G skill 8 GB (2x) Güç Kaynağı Sharconn 650W 80+ Ekran Kartı Geforce RTX 4060 Ti gaming OC Benım sistem boyle ekran kartı sıcaklığı olsun işlemci sıcaklığı olsun düşükkten oyunda kasma vs olmadan...
  4. M

Oyundan Atma Sorunu !!!!!

Merhaba iyi günler herkese baya bi zamandır yaşadığım bir konu ve hala çözümünü bulmadım. Yardımcı olursanız sevinirim. B450-MK-II anakart 4060ti gaming oc 8 GB ekran kartı AMD ryzen 5 5600G işlemci 650 W güç kaynağı 16 GB ram Pc parçalarım bunlar oyunun ortalarında kapanıyor.
  5. M

Çözüldü✓ M2 ssd alacam N11 güvenilir mi ?

https://www.n11.com/urun/samsung-990-pro-mz-v9p2t0bw-2-tb-74506900-mbs-m2-nvme-ssd-27431728?magaza=magic&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel almayı planlıyom. hiç bu siteden alış veriş yapmadım güvenilir mi ? ( İDEFİX ) güvenilir mi ? Kullandığım ana kart B 450...
  6. M

2 Ekran Kartı Arasında Öneri

Elimde kullandığım işlemci RYZEN 5 5600G kullanıyorum. Ekran kartı almayı planlıyorum. 3060 ti gaming OC (3 Fanlı) mu alsam yoksa 4060 Ti gaming OC (3 Fanlı) mu alsam arada kaldım. Yardımcı olursanız Sevinirim. Uzun vadeli düşünüyom. 0 olarak alacam...
  7. M

Çözüldü✓ 0 Dan Pc Topluyacam Önerileriniz !!!!!

Merhaba İyi Günler Herkese Toplama Sistem İstiyorum. Eksik Kaldığım veya Anlamadığım Yerler Var. Yardımcı Olursanız Sevinirim. Her Türlü Görüşe Açığım Neleri Değiştirmem Gerektiğini Veya Bunu yapmaman Gerektiğini Söylemekten Çekinmeyin. 1 Defa Sistem Topluyacam Uzun Vadeli Olacak Bi Şekilde...
  8. M

M2 Önerisi 2T Veya 4T

Benim şuanda kullandığım KIAXIA 500 GB M2 var ama alan olarak bana yetmiyor. 2T veya 4T M2 SSD lazım ne tür alabilirim acaba. (Ana Kart Asus Prime B450M-K II ) uyum sorunu olmassa güzel olur.
Geri