Arama sonuçları: *

• Users: crosyy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. crosyy

Turknet sonrası site sorunu

Merhaba TurkNet'e geçtim hızından bayağı memnunum fakat bazı sitelere erişim sağlıyamıyorum film sitelerine olsun forumlara olsun IPv6 kapalıymış onu sordurttum vereceğiniz bir tavsiye veya sorunu yaşayan var mı?
  2. crosyy

Alçı sonrası ne olacak

Merhabalar serçe parmağımin biraz arkasında çatlak var dendi ve bir aydır alçı bu alçı çıktıktan sonra nasıl bir süreç başlıyor yaşıyan varsa yardımcı olup aklımdakilerj cevapliyabilir mi lütfen alçı çıktıktan sonra elimi oynatabiliyor muyum direkt ve ya eskisi gibi oynatamiyorsam ne kadar süre...
  3. crosyy

Monitör temizleme önerisi

Monitör temizleme kiti olarak önereceğiniz bir şey var mı kullanip memnun kaldığınız? şimdiden teşekkürler
  4. crosyy

Monitör önerisi yardım

Arkadaşlar çok arada kaldim pek de anlamam yardımcı olur musunuz hangisi daha iyi https://www.itopya.com/asus-238-tuf-gaming-vg249q3a-180hz-1msgtg-hdmi-dp-freesync-premium-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u23896...
  5. crosyy

YENİ PC DE CPU SICAKLIGI

kasayı alalı daha 15 gün anca olmuştur stres testi yaptıgım da sıcaklık 85 90 93 e kadar gidiyor pubg de falan da 85 90 oluyor hatta aynı sistemden arkadaşımda da var onda 75 80 olurken ben de boyle termal macunu falan mı surmeyı unuttular anlamış degilim yarın vatanı arıcam nasıl bir geri donuş...
  6. crosyy

Mönitör pikselleşmesi

monitörümü 70hz e çekince ekranın bazı kısımları pikselleşiyor fakat oyunlar da yapmıyor bu pikselleşme ekran kartına zarar verır mı ona göre 60hz yapıcam vermezse böyle kullanmayı düşünüyorum yardımcı olur musunuz
Geri