Arama sonuçları: *

• Users: SoRelax
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Zotac RTX 3070 Tİ 1 Yıl içerisindeki en düşük fiyat.

Zotac RTX 3070 TI Gaming ZT-A30710Q-10P 256 Bit GDDR6X 8 GB Ekran Kartı 4060 TI 8gb Ekran Kartından daha ucuz Sizce alınır mı?
  2. S

Arkadaşımla oynayabileceğim ücretsiz oyunlar önerisi

Bilgisayarım kötü olduğu için arkadaşımla oynayacak güzel oyun bulamadım , Unturned da karar verdim (önerileriniz varsa alabilirim) Arkadaşımla nası virüssüz veya uygulamasız bir şekilde unturned oynayabilirim bilen yazabilir mi ? yada başka oyun söyleyin lütfen mc ve robloxdan başka oyun...
  3. S

Klavye önerisi (blue switch mekanik) F/P

1500 TL bütçe ile alınabilecek Blue Switch Mekanik klavye önerisi var mı? Beyaz ve numlocksuz olursa güzel olur :)
  4. S

Bilgisayarın şarjı çok hızlı bitiyor.

4 senedir asus dizüstü laptop kullanıyorum. Kullandığım laptopun özellikleri : Asus X509JB mx110 2gb nvidia ekran kartı i5 1035g1 10.nesil 4 çekirdek işlemci 256 gb ssd 8gb ram 15.6 inç 60 hz Laptopumun bataryası çok hızlı bitiyor. 100 olduğu zaman çıkarıp kullandığımda bataryayı en yüksek...
  5. S

F/P hazır sistem 20 K

Yazın 20000 TL bütçe ile hazır sistem almayı düşünüyorum fiyat performans olarak , genellikle fps oyunları oynuyorum. (CS2 , Valorant) , hikayeli olaraksa RDR2 vb oyunlar oynamayı düşünüyorum bu oyunları düşük grafik veya orta grafiklerde oynatacak ve beni 4 5 yıl götürecek bir f/p pc arıyorum...
  6. S

Hangi hazır sistemi almalıyım (f/p)

Çalışıp 20 k bantlarında hazır sistem almayı düşünüyorum ve pc hocasının tebilondan topladığı hazır sistem hoşuma gitti bir kaç yükseltme yaparak almayı düşünüyorum. Sizce beklemeli miyim? (2 ay sonra alacağım pc)...
  7. S

3070 ekran kartı ve r5 5500

Rtx 3070 ve Ryzen 5 5500 Darboğaz yapar mı?
Geri