Arama sonuçları: *

• Users: esostas
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

İ7 İle İ7 Ultra Arasındaki Fark Nedir?

Merhaba arkadaşlar, işim ve projelerim için yeni bir İ7 laptop bakıyorum ancak bir başka modeli İ7 Ultra ya da Evo ile aralarındaki fark nedir öğrenmek istiyorum şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
  2. E

Çözüldü✓ Televizyonun Hz ve MS Değerini Nasıl Öğrenebilirim

Merhabalar 1 adet AXEN AX43DIL13 televizyonumu ETS DCS gibi oyunlarda monitör olarak kullanmak istiyorum ancak bu televizyonun Hz ve Ms değerlerini bilmiyorum internette yalnızca “400hz (yazılım)” yazdığını gördüm ancak ne anlama geldiğini bilmiyorum. TV’ler oyunlarda çok sorun yaratırmı yoksa...
  3. E

Thermaltake S200 TG vs Xigmatek Blade Mesh

Merhaba arkadaşlar kasa topluyorum iki seçeneğim var birincisi Thermaltake S200 TG 650W: https://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-s200-tg-650w-80plus-argb-4x120mm-fanli-midt-atx-siyah-kasa.html İkincisi Xigmatek Blade Mesh 650W...
  4. E

Power Boost O Kadar Kötümü?

Merhaba arkadaşlar vatandan aşağıdaki sisteme bakıyordum ancak birçok kişi PB psu sakın alma dedi ben ise fiyatı uygun olduğu ve çok ağır işler oyunlar oynamayacağım için almayı düşünüyordum ancak gerçekten hiç alınmaz seviyemedimidir PB psular ve başıma hangi sıkıntılar gelebilir yardımcı...
  5. E

AMD Ekran Kartlı Sisteme Yorum İstiyorum

Merhaba arkadaşlar aşağıda bulunan linkteki pc alınır mı? kronik sorunları olan parçaları varmıdır bu fiyata gerçekten iyi mi? amd hiç kullanmadığım için sizden öneri almak istedim teşekkürler. https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-sapphire-rx-7600-8gb-h610m-h-v2-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html
  6. E

Usb C’den DP HDMI Porta Dönüştürme

Merhaba usb c 3.1 gen 2 portundan hdmi ya da displayporta çeviren adaptörlerden kullansam görüntü alabilirmiyim yoksa usb 3.2 olmasımı gerekiyor, teşekkürler.
  7. E

Usb C 3.1 Gen 2’mden DP HDMI Görüntüsü Alabilirmiyim

Merhaba hp pavilion dk-0011nt laptopundan usb c 3.1 gen 2 portundan hdmi ya da dp çeviricisi aracılığıyla görüntü alabilirimiyim yoksa illa usb c 3.2 mi olması gerekiyor girişin, teşekkürler
  8. E

Ipad 9. Nesili Bilgisayara Çevirebilirmiyim?

Merhaba arkadaşlar ipad 9 için çevirici gibi bir şey varmıdır varsada bunu taktıktan sonra monitör klavye fare takarak pc gibi kullanabilirmiyim? Teşekkürler.
  9. E

Otomatik Onarımda Donuyor

Sk hynix 512gb ssd 2x8gb Samsung Ram Ekran kartı Gtx 1660 ti İşlemci İ7 9. Nesil Merhaba arkadaşlar HP Pavilion Windows 11 laptopumda CS2 oynarken başkalarının ve benim de yaşadığım donup kalma olayı başıma geldi ardından tek çözüm olan laptopu tuşundan kapattım ancak geri açmaya çalıştığımda...
  10. E

Power Boost Nasıldır

Merhaba arkadaşlar Power Boost marka şu kasa nasıldır? https://www.vatanbilgisayar.com/power-boost-pb-p3385b-usb-3-0-mesh-650w-fidex-fan-e-atx-siyah-kasa.html Yoksa alttaki xigmatek ve zalman kasalardan birini tercih etmek fiyat farkına değermi? Şimdiden teşekkürler Not: yalnız bu kadalardan...
  11. E

Bu Fiyata Bu Sistem Nasıldır

Merhaba arkadaşlar masaüstü pc arıyorum karşıma bu ürün çıktı fiyatı ve özellikleride güzel geldi çok anlamadığım için sizede sormak istedim sizden ricam beni ileride sıkıntıya sokacak özellikleri varmı mesela kasası yeterlimi yoksa yükseltmek gerekiyormu beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum...
  12. E

Vatandan OEM Sistem Tavsiyesi İstiyorum

Merhaba arkadaşlar, kullandığım laptop arızalandığı için yeni bir bilgisayara ihtiyacım oldu hem artık laptopa ihtiyaç duymadığım için hemde olabildiğince uygun fiyatlı olabilmesi için masaüstü almaya karar verdim ancak masaüstüler konusunda işlemci ekran kartı ram harici hiçbir bilgim yok bu...
Geri