Arama sonuçları: *

• Users: iDenizzy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

4000-4500 TL İçin Kasa Önerisi

Belirttiğim bütçeye uygun kasa önerebilir misiniz? Ayrıca kasanın içinde MSI MAG A650bn PSU olacak. O PSU'ya uygun kasa lazım.
  2. I

Bütçeme Göre 650W PSU Önerebilir Misiniz ?

Belirttiğim bütçede bulunan uzun ömürlü ve F/P PSU önerebilir misiniz ?
  3. I

I5-14400F RX 7800 XT darboğaz olur mu?

Merhaba arkadaşlar. Geçen gün bu sistemi gördüm ve beğendim, fakat darboğaz olup olmadığından şüpheleniyorum.(1080p de) isterseniz üstteki bütçeme göre başka sistem atabilirsiniz.(çok darboğaz yaparsa)...
  4. I

RTX 4060 MI RTX 4060 TI MI ?

Merhabalar Arkadaşlar ben birkaç yıldır Amd ekran kartı kullanıyorum ve farklılık olsun diye özellikle sürücü özelliklerinden dolayı (DLSS ve Fg) Nvidiaya geçmeye karar verdim.Fakat RTX 4060 ve RTX 4060 TI arasında kaldım.İnternette iki ekran kartının pek bir farkı olmadığını söylediler.Siz ne...
  5. I

Windows 10 Ara Kısmı Çalışmıyor

Windows 10 da ara kısmını açtığımda bazen böyle bir şey çıkıyor.Bazende böyle bir şey çıkıyor.Ne yapmam gerek ?
  6. I

FIFA 23 Cheat Engine ve mod Manager'i aynı anda nasıl kullanırım?

Merhaba sorum yukarıda bellidir. Yardım edebilirseniz DC üzerinden ederseniz sevinirim.
  7. I

İkinci el Samsung A52 Alınır mı ?

Sıfırı çok pahalı olduğundan dolayı ikinci el Samsung A52 almayı düşünüyorum sizce güvenilirmidir ve telefon özellikleri iyi midir ?
  8. I

Oppo Enco Buds 2 Alınır Mı ?

Bu kulaklıktaki amacım müzik dinlemek ve konuşma yapmak sizce üzer mi ?
  9. I

450₺ Kulak içi kulaklık önerisi

Sorum yukarıdadır.Saçma sapan şeyler yazmayın.
  10. I

Epic Games Yaz İndirimi Ne Zaman Ve Saat Kaçta ?

Sorum yukarıda bellidir.
  11. I

Darkflash twister rgb 120 sıvı soğutucu alınır mı?

İnternette böyle bir sıvı soğutma gördüm sizce alınır mı işlemcim i5 13400f
  12. I

Ryzen 5 5600x Asus TUF rtx 3070 için Kaç W lık PSU ve hangi marka almam gerekir?

Yeni bilgisayar topluyorum sistemimde ise ryzen 5 5600x Asus tuf rtx 3070 olcak bunlara kaç W lık Psu ve hangi marka almam gerekir yardım ederseniz sevinirim :)
Geri