Arama sonuçları: *

• Users: sixbrother
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

10-15 K Arası Telefon Tavsiyesi

10-15 bin aralığında bir telefon almayı düşünüyorum Annem için olcak tavsiyeniz varmı, çok kasmasın hafiften görüntülü konuşurken kamerası bi tık iyi olsa kafi yurt dışı kayıt yaptırabileceğim bir şey de olur
  2. S

Gigabyte Mo27u2 Aldım, Ayar Gerekiyor Mu

Gigabyte MO27U2 aldım, oyun veya film vs. izlerken en iyi kalite için herhangi bir ayar yapmaya gerek var mı? öneriniz n edir
  3. S

Sıvı Soğutma Pompasında Cızırtı-Vızıltı Sesi

İşlemcide sıvı soğutmaya kulağımı yaklaştırdığımda (kasa tamamen kapalı olduğunda dışarıdan da duyuluyor) bir vızıltı-cızırtı sesi var ve pompa titriyor hafif dokunduğında anlaşılıyor. Bu montaj sorunumudur yoksa soğutucuda ki arıza mı? [H3 id='TRYX+PANORAMA+ARGB+AIO+Sv+Soutma']TRYX PANORAMA...
  4. S

İşlemci Boşta 70 Derece, 360mm Sıvı Soğutucu

[H3 id='TRYX+PANORAMA+SE+AIO+Sv+Soutma']TRYX PANORAMA SE AIO Sıvı Soğutma[/H3] var 360 MM pompa kısmından bir cızırtı sesi alıyroum ben, soğutucudan yani. lcd çalışmıyordu düzelttiler. fanları dönüyor ama boşta 70 derece şuanda işlemci işlemciyi de yeni aldım bu arada sıkıntı nerdedir? lcd...
  5. S

Tryx Panorama Se Aıo Sıvı Soğutma Lcd Ekranı Gitti

Windows kurulmadan önce sorunsuz çalışıyordu Gerekli upgradelerdeb sonra Kanali yazılımını indirdim zorunlu bi güncelleme yaptırdı Onuyaparkende bazı dosyalar hata verdi güncelleme yaptığı dosyalardı galiba Ondan sonra daha ekran yok Ne yapabilirim yaşayab oldu mu
  6. S

4070 Superden 9070xt Geçilirmi

4070 superi 20k ya alıyorlar, 30 kya 30-31 civarına adamda 0 9070xt var sapphire. Bilgisayarcı bu dediğim yer, piyasanın bir tık altına alıyor olabilir kartı ama bana mantıklı gibi geldi 4070 superi vermek 20k ya. 5070ti a geçsem, en az 25 k eklemem gerekiyor. 10 k eklemek mantıklı gibi geldi...
  7. S

4070 super ne kadar eder

https://www.gaming.gen.tr/urun/455633/galax-geforce-rtx-4070-super-ex-gamer-1-click-oc-12gb-gddr6x-192-bit-dlss-3-ekran-karti-47som7md7jbk-2-yil-birebir-degisim-garantili/ Bu ekran kartı 2. elde, kullanıcıya veya bilgisayarcıya sattığımda ne kadar eder 5070 e vs. geçeyim diyorum satıp ama...
  8. S

Anakart önerisi, bütçe 10k

Max 10 bin vermek istiyorum, çok gri yoğunluğu olmayan bi anakart istiyorum siyah bi setup kurabilirim yakın zamanda önerilerinizi bekliyorum çok anlamıyroum anakart işinden ve bu fiyat bandına çok anakart var, en f/p olan en iyisi hangisidir ryzen 7 7800x3d işlemci var 4070 super ekran kartı...
  9. S

Thermalright Peerless Assassin 140 Digital Black TL-D14CB Alınır mı?

7800x3d alıcam da, sıvı soğutma düşünüyordum max 10-13 k ya kadar LCD ekranlı. Ama sanki ne kadar iyisinide alsan pompa ve fan sesi sıvı soğutmalarda kaçınılmaz gibi. En azından birazda görüntüsü olsun diye bu konu başlığında yazdığım modeli düşünüyorum, var mı tavsiyeniz başka bu iyi midir ya...
  10. S

Ekranlı sıvı soğutucu arıyorum

https://pckolik.com.tr/urun/lian-li-o11-dynamic-flow-mini-v2-mid-tower-siyah-bilgisayar-kasasi kasa bu olucak https://wraithesports.com/products/asiahorse-nyota-120mm-kasa-fani?variant=49869440811201 kasaya fan olarak bunları takmayı düşünüyorum + olarakda LCD ekranlı, mümkünse gayet sessiz...
  11. S

Max 30-35 k ya en iyi Robot Süpürge hangisi

max 30-35 k ya en iyi Robot Süpürge hangisi, bir öneriniz var mı
  12. S

Hangi işlemciye geçmeliyim (5 7600)

Sitemim: 4070 super 16x2 DDR 5 ram 6000mhz 2 tb m2 ssd Ryzen 5 7600 Soğutma olarak iyi bir kasaya parçalara sahibim, geçtiğimde genel anlamda oyun ve genel bilgisayar kullanımında fark hissettirecek aşırı pahalı olmayan işlemci önerir misiniz (max 15-20 k arası) Anakartım kötü, onuda...
  13. S

Anakartım iyi mi?, hangi anakartı almalıyım

Zamanında sisteme çok araştırmadan uygun olsun diye almıştım anakartım şu: MSI MB PRO A620M-E AM5 DDR5 6000MHZ(OC) HDMI VGA 1X M.2 USB3.2 GIGABIT LAN MATX - PCnin özellikler: ryzen 5 7600 16gbx2 ram 6000 mhz 4070super yeni bi anakart almak bir fark yaratırmı, bide ileriye dönük olarak ne...
  14. S

Sessiz Akvaryum Kasa Mümkün mü

Bundan önce akvrayum kasam vardı, özellikle gün içinde ve geceleri sürekli baş ağrım oluyordu fan sesinden kaynaklı sırf bu sebeple sistemi PSU hariç komple Kasa İşlemci soğutucu fanlar vs. be quiet markaya geçirdim. şuan PSU yuda değiştirsem 0 sese yakın bir ses olcak gece hiçbir ses yokken...
  15. S

Sessiz PSU önerisi lazım

Kasam bu: https://www.bequiet.com/en/case/1720 İşlemci soğutucu olarakta be quit marka soğutuc var. sistem sessizlik olarak 0 sese çok yakın, sadece psu biraz dandik. Hem gerçekten baya sessiz çalışan hemde 750+üzeri bir PSU önerebilir misiniz? sistemde sessizlik üzerine olmayan tek parça o kaldı
  16. S

65' tv önerisi QD -Miniled

65' tv önerisi QD -Miniled öneri arıyorum
  17. S

Max 60 k taksitli kasa tavsiyesi

Max 60 k peşin fiyatına 6-9 taksit artık ne oluyorsa şuanda alınabilecek en iyi kasa hangisi
  18. S

Laptop ekran kartını görmüyor

Arkadaşım cs de oyun bi anda kapanıyor kendi kendine diye bir şeyler denemiş kendince, laptopa bios güncelleme falan yapmış bios güncelleme yaptıktan sonra artık ekran kartını görmemeye başlamış. driver bile kurulmuyor, direk ekran kartını görmüyor pc. bir çok şey denedim bende düzelmedi büyük...
  19. S

Ps5 mi ps5 pro mu alınır

İlla ki soran olmuştur ama, ps 5 ve ps 5 pro arasında kaldım. Ps5 şuan çift kollu olarak sahibinden de güvenilir bir firmadan 27 bin TL'ye geliyor (firmanın 24 ay belgeli garantisi var GND Bilişim istanbulda olanlar bilecektir belki.) aynı yerde ps5 pro 35-36 civarı tek kol. arada 10 bin tl...
  20. S

27" Odyssey OLED G8 G81SF 4K 240Hz Gaming Monitör Alınır Mı

https://www.samsung.com/tr/monitors/gaming/odyssey-oled-g8-g81sf-27-inch-240hz-oled-uhd-ls27fg812suxuf/ 35 k gibi bir fiyata geliyor öncelikle pcmi yazayım: ryzen 5 7600 DDR 5 32 gb ram rtx 4070super var şuanda normalde 240 hz normal viewsonic monitörüm var, 1080 p. oled ve 2k-4k nasıl...
Geri