Arama sonuçları: *

• Users: furieux
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. furieux

Yardım HYPERX CLOUD 3 & WIRELESS 3 & WIRELESS 3 S MI?

Merhaba, yıllardır Hyperx Cloud 2 kulaklığımla FPS oyunları oynuyorum (CS-COD-VALORANT-BF) ancak artık bi değişime gitmek ve belki daha iyileri vardır diye Hyperx'in yeni çıkarmış olduğu Hyperx Cloud 3 modellerinin hangisinin daha iyi bi ses ve mikrofon kalitesine sahip olduğunu bilmiyorum ve...
  2. furieux

Öneri HYPERX CLOUD 2 ve HYPERX CLOUD 3 KARŞILAŞTIRMA

Merhaba, Uzun yıllardır Hyperx 2 kablolu modelle fps oyunları oynuyorum ve çok memnundum. Bugün 3 modelini aldım, kullanan arkadaşlar memnun mu? Dipses, ses patlaması ya da kalitesiz bi yanı var mı?
  3. furieux

Öneri ARCTİC vs LİAN Lİ SIVI SOĞUTMA

Merhabalar, Yaklaşık 1.5 yıldır Arctic Liquid Freezer ll 360mm ARGB model sıvı soğutmasını kullanmaktayım. Gerek soğutma performansı gerekse fan sesi olsun beni fazlasıyla tatmin eden bi marka. Lian Li ekosisteme geçiş yapmak istiyorum, gerek o lüksü yaşamak gerekse ergonomik açıdan kasamı...
  4. furieux

ASUS TUF 4080 SÜPER OC

Herkese merhaba, 3090 Rog ekran kartımı satıp 4080 Süper kart arayışındaydım, bi arkadaşta 2026'nın 1.ayına kadar garantili, faturalı ve kutulu bi ASUS TUF 4080 SÜPER 16GB OC versiyon ekran kartı denk geldi. Furmark değerlerinin görselinin ekran görüntüsünü ve ürünü bilmeyenler için linkini...
  5. furieux

Lian Li Compact mı? Evo Rgb mi?

Arkadaşlar Lian Li kasa almayı düşünüyorum. Evo Rgb ve Compact arasında çok kaldım. Ürünleri bilen arkadaşlar avantajları ve dezavantajlarını söylebilir mi? Sizce ne almalıyım. Renk olarak siyah alıcam. Ürünlere ait linkleri aşağıya bıraktım. Lian Li O11 Vision Kompakt Siyah Çelik Temperli Cam...
  6. furieux

RAM ANAKART UYUMU HK.

Merhaba, Asus Rog X870E-E Wifi l Anakartıma G.Skill Trident Z5 Royal Neo (2x16) 8000MHz CL38 Ram uyumlu oluyor mu? Anakartın sitesinde uyumlu olan ramlerde gözükmüyor ama kullanan arkadaşlar var diye biliyorum bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? Ürünlere ait linkler...
  7. furieux

Yardım Lian Li Reserve Blade ve Normal Fanlar Hakkında Bilgi

Merhaba, Lian Li O11 Dynamic Evo Rgb kasa almayı düşünüyorum. Ancak Lian Li fan olarak ne alacağımı tam bilmiyorum. Reserve blade, ve normal fanların nereye konumlanacağı hakkında pek bilgi sahibi değilim. 1x egzoz 3x sıvı soğutma 3x kasa yan panel (ön panel değil) 3x alt panele toplam 10x fan...
  8. furieux

Öneri CUSTOM KLAVYE ÖNERİSİ

Arkadaşlar 5 ila 8k arasında premium class rapid triggerlı, manyetik switchli bi klavye arıyorum. Tavsiye edebileceğiniz klavye önerilerine açığım.
  9. furieux

Yardım RAMLERİMİ 4000 MHZ'YE ÇIKARAMIYORUM

Arkadaşlar Asus Rog B550 F Wifi ll model anakartım var 4x16 4000mhz Corsair Vengeance Pro ramlerimin mhzsini 4000'e çıkarmak istiyorum ancak 2133 mhzden yukarı çıkmıyor. Konu hakkında acil bilgi sahibi arkadaşların desteklerini rica ederim. Fotoğraflar ektedir.
  10. furieux

Yardım ASUS ROG 3090 24G VRAM SICAKLIĞI.

Arkadaşlar bugün Asus Rog 3090 24gb Ekran kartı aldım ama bana tuhaf gelen bir durum oldu. Ekran kartının 15 dakikalık tam yükte gpu sıcaklığı 63 °C hotspot sıcaklığı 74.1 °C ancak memory sıcaklığı 90-92 °C arasında seyrediyor. Sizce normal bir durum mu? Ekran görüntüsü ektedir.
  11. furieux

Öneri TURKTELEKOM MAGNET ALDIM MODEM ÖNERİLERİNİZ LÜTFEN

Mahallede altyapı olmadığı için Türk Telekom Magnet 300GB 4.5G satın aldım. Hangi modemi almalıyım?⁩ Önerilerinizi bekliyorum.
  12. furieux

Metin2 Oldschool Emek Sw Önerisi

Metin2 Oldschool Emek Sw Önerisi olan link paylaşabilirmi?
  13. furieux

Yardım ALTYAPISIZ İNTERNET ÖNERİSİ

Merhaba, Altyapım olmadığı için altyapısız internet arayışındayım, bu konuda tecrübesi olan arkadaşların yorumlarına göre bi internet sağlayıcısı alacağım. Konu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum. İzmir'de yaşıyorum.
  14. furieux

Yardım M2 SSD TERMAL PAD ÖNERİSİ

Arkadaşlar elimde Samsung 990 Pro ve 980 Pro var termal pad almam gerekiyor ancak bu konuda bilgi sahibi değilim. Bir kaç forumda ice dragon pulsar önerisi gördüm ancak mm olarak hangisini alacağımı bilmiyorum. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkür...
  15. furieux

Öneri ASUS ROG 4070 12GB - ASUS TUF 3090 24GB mı?

Arkadaşlar iki ekran kartı arasında kararsız kaldım. Ekran kartlarının linkleri aşağıdadır, yardımlarınızı rica ederim. https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-asus-rog-strix-rtx-4070-rog-strix-rtx4070-o12g-gaming-192-bit-gddr6x-12-gb-fiyati,428789110.html...
  16. furieux

12BTU KLİMA ÖNERİSİİ

Arkadaşlar evime 12BTU klima almayı düşünüyorum. Bu nedenle sizden bu konuda tavsiye rica ediyorum. Bütçem maximum 20-23 arası.
  17. furieux

Öneri BenQ Zowie XL2546K 24.5 inç 0,5ms - ASUS ROG Strix XG259QN 24.5 inç 380Hz 0.3ms?

Arkadaşlar merhaba, Monitör almayı düşünüyorum ancak 2 model arasında kaldım. Genel olarak FPS ve LoL tarzında oyunlar oynuyorum. Ancak Steam kütüphaneme daha fazla kategorilerde oyunlarda eklemek istiyorum. Ömürlük bir monitörüm olsun istiyorum ve ekran kalitesi olarak daha canlı, net monitör...
  18. furieux

Öneri 40cm RADYATÖR'e UYGUN ATX KASA ÖNERİSİ

Arkadaşlar merhaba, Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu aldım ancak radyatörü 40cm olduğu için mevcut kasama sığmıyor, önerebileceğiniz ATX ve 40cm radyatörü rahat bi şekilde içine sığdırabileceğim kasa modelleri konusunda önerilerinize ihtiyacım var. Bütçem 4000₺
  19. furieux

Ryzen 5 5600x için 360mm Sıvı Soğutma Önerileri

Sistemimi upgrade yapıyorum ve sistemimde Ryzen 5 5600x işlemci kullanıyorum ancak ilerleyen zamanlarda işlemcimi 7800x3d ya da 7950x3d'ye kadar çıkmayı düşünüyorum. Arctic Liquid Freeze ll 360 A-RGB Arctic Liquid Freeze ll 360 Lian Li GALAHAD 360 Black Cooler Master MasterLiquid 360L Core...
Geri