Arama sonuçları: *

1. H

Islemci Anakart Tavsiyesi

I5 7400 işlemci,ddr4 ram var,anakartım yandigi için yenisi alacağım(msi b250m vardı) hangi anakarti tavsiye edersiniz,asus H310m nasıl ?
  2. H

Masaüstü Bilgisayar Açılmıyor

Düne kadar calisirken şu an güç düğmesine basınca hiçbir şekilde tepki vermiyor, kasa arkasından on/off yapmama ve kabloları kontrol etmeme rağmen değişen bir şey olmadı. Sorunun neden kaynaklandığını nasıl anlayabilirim? Anakart modelini hatirlamiyorum ama B450M olmalı.
  3. H

Battlefield 2042 FPS drop

Ultra, high, medium, Low her ayarda bütün DLSS kalitesiyle denedim; FPS her zaman 100'ün üzerinde olsa da %99 FPS 20 30 arası geziyor bu da FPS düşmesi yapıyor sıkıntı işlemcide mi yoksa oyunda kronik hata mı var acaba? 32gb Ram I7 13700HX RTX4070M
  4. H

Windows 11 Retail Key

Merhaba;windows 11 pro için retail key aldım, microsoft hesabıma entegre olup olmadığını nerden görebilirim ?
  5. H

RDR2 "We couldn't sign in you automatically" hatası

Steamda alinan oyun,6 7 yıllık rockstar hesabım var ama şifresini de maili de hatirlamiyorum, steamdan oyunu açınca otomotik olarak bağlanabilmesi lazım ubisoft oyunlarında oldugu gibi bilen var mı?
  6. H

Acer Helios Neo 16 FPS Drop

Sadece CS2 için deneme fırsatım oldu, ilk 10-15 dk her şey normalken sonrasında oynanmayacak düzeyde FPS düşmesi oluyor, karakter takila takıla ilerliyor(FPS Max 200'ken 100'e kadar çıkıp dusuyor) PredatorSense performans modunda, işlemci ekran kartı Max 77 dereceyi görüyor. CS ile ilgili genel...
Geri