Arama sonuçları: *

1. T

3000 4000 civarı Kulaklık

Önerilere açığım kablolu kablosuz fark etmez
  2. T

Bir fan 6000 5000 lira?

Antalyada çok bilindik bir yere fan tamiri için laptopu verdim ve fanin değismesi icin fan siparis ettiklerini ve bu fanin 5000 6000 civarinda bir degistirme masrafi olcagini soylediler cihaz markasi Hp victus 16 r1058nt ne kadar doğrudur yanitlarsaniz sevinirim
  3. T

Kulaklık önerisi 3000tl

3000 lira bandında güzel bir kulaklık önerir misiniz?
  4. T

Steam dc kendi kendini açıp kapatıyor

yardım edin seriiiiii
  5. T

Rust açarken steam kendini kapatıyor

rustu açarken steam kendini kapatıyor ve bazen cmd açılıyor sebebi nedir
  6. T

Fandan bızt bızt diye ses geliyor

Fandan sürekli bızt bızt diye sesler çıkıyor ızgara sürtüyor mu diye baktığımda hiçbir şekilde sürtmüyor bilgisayarı hafif salladığımda ise tıkırtı sesi gelmiyor
  7. T

Nedense nvdia yerine intelin ekran kartını kullanıyor

anlayamadım sabah uynadıgımda böyle idi nvidia denetim masası filan yok pcde suan
  8. T

Trojan:Win32/Kepavll!rfn zarar

bir çok forumda okudum cracklı uygulamadan dolayıdır diye ama trojan yazıyo virüs müdür??
  9. T

3400 TL oyuncu koltuğu

herhangi bir öneriniz var mı
  10. T

Pc neden steam yüzünden donuyor

Merhabalar 1 gündür bu sorunu yaşıyorum rust oynarken oyundan atıyor ve görev yöneticisine girdiğimde laptop donuyor ve mecburi power tuşundan kapatmak zorunda kalıyorum sebep sizce donanıma ayrılmış ram mi çünkü eskiden 2.3gb ayrılan ram şimdi 0.3 gb ayırıyor lütfen en kısa sürede geri döner...
  11. T

Steam Invalid hatası

Rust oynarken başıma sürekli bu sorun çıkıyor steam bağlantısı yok diyor steamıde kapatmak için görev yöneticisini açtıgımda pc donuyor ve mecburi shutdown yapmak zorunda kalıyorum çözümünü bilen var mı? 1737633413 ?
  12. T

Rust Oynarken Steam interneti gidiyor

rust oynarken bir anda oyundan atıyo ve steam bağlantı yok yazıyor steamide yeniden başlatıyım diye görev yöneticisisni açtıgımda pc donuyor ekran kartını resetleyemiyorum bu olay 4 defa geldi başıma ama normalde görev yoneticisini açabiliyorum sebebpi nedir sizce
  13. T

Valorant bu uyarıyı veriyor

bios güncellemesi yap dediler yaptım hiçbirşey depişmedi sildim geri yükledim yine böyle sebep nedir?
  14. T

❌İndirim Bitti! TEMUDA MEKANIK KLAVYE SADECE 83.50TL

temu.com/ul/kuiper/un1.html?subj=feed-un&_bg_fs=1&_p_mat1_type=1&_p_jump_id=725&_x_vst_scene=adg&goods_id=601099692086255&_p_rfs=1&_x_ads_channel=google&_x_=&adg_ctx=f-2c5fd7a5 sizce değer mi
  15. T

Rust ramdan dolayı calısmıyor

dün ve eskiden hiçbir sorun olmadan oynadıgım rust sunucuya girecekken oyundan atıyor ve ramin hepsini kullandıgından butun uygulamalar cokuyor bunu nası cozebilirim bir oneriniz var mı?
  16. T

Ddr5 32gb sodimm ram arıyorum

merhabalar pek bilgim olmaıdıgından ram oneririmisiniz
  17. T

rusta khf çalısmıyor

nedense çalısmıyo anlamsız şekilde hiç kimseye roket atmıyo elektrikte var
  18. T

Kilo alamıyorum boy 1.70 kilo 45

spor yapsam kas yapsm sizce olur mu ?
  19. T

arkadaşlar 14 yaşında iban yasal mı ?

lütfen yardımcı olun