Arama sonuçları: *

1. RecepİvedikFanTR

1050 ti hangi işlemci hangi anakartı tercih etmeliyim ?

elimde asus 1050 ti (4 gb olması lazım) bulunmakta kullandığım anakartım ddr3 ve ileriye dönük sistem kurmak istiyorum ilerleyen dönemlerde ekran kartımı da değiştireceğim şu an için anakart ve işlemci için 5000 tl bütçem var maksimum nasıl verim alabilirim (diğer bileşenleri daha sonra...
  2. RecepİvedikFanTR

anakartıma göre xeon işlemci önerir misiniz

şuanki sistemim P5QE anakart 5 gb (ddr2)ram q9505 işlemci 6670 ekran kartı 350w psu (markasız) elimde 2000 TL'ye kadar bütçe var ramlar 2000 tl dışında (16 yapacağım anakartım destekliyor) xeon işlemcilerin az çok iyi olduğunu duydum alsam artış yakalar mıyım kalan parayla da ekran kartı almayı...
  3. RecepİvedikFanTR

Bütçeme uygun laptop arıyorum.

11-12k arası en performanslı laptop önerir misiniz biliyorum bütçe biraz düşük fakat elimden bişi gelmiyor
  4. RecepİvedikFanTR

ps2 usbden oyun oynamak mümkün mü

elimde ps2 var köye gidince vs canım sıkılmasın diye oynuyordum fakat oyunları okumamaya başladı usb bellekten oynama gibi bi şey var mıdır (cihaz kırık değil)
  5. RecepİvedikFanTR

Clash için telefon doğrulama

Telefonum serviste şuan clash takımımız var ama doğrulama yüzünden giremiyorum ne yapmam gerekiyor sms doğrulama sitesi falan çözüm bulur mu
  6. RecepİvedikFanTR

telefon numarasından başkasının telefon numarası bulunur mu

mesela a kişisinin rehberinde kayıtlısınız sıkı bir hacker a kişisinin rehberindeki insanlara ulaşabilir mi
  7. RecepİvedikFanTR

Bu oyunu nereden satın alabilirim ?

devaststion adlı oyunu nereden satın alabilirim eskiden oynardım fakat crack harici site bulamadım
  8. RecepİvedikFanTR

Temiz windows kurulumu yapmadan ahcı modunu aktif etme

500 gb yazma okuma hızındaki ssd için ahcı modunu açmamı söylediler fakat ahcı modunu ya da raid modunu biostan seçince windows başlama ekranında kalıyor yeniden başlıyor temiz kurulum yapmadan aktif etmek mümkün mü
  9. RecepİvedikFanTR

ssd okuma yazma hızı düşük

bios ayarlarını değiştirmedim bilgim olmadığı için 500 gb yazma okuma hızında sata 3 ssd var ama 250 gb olarak okuyor biostan hangi ayarı değiştirmem gerekli
  10. RecepİvedikFanTR

q9505 oc yapılır mı ?

merhabalar az önce ekran kartıma oc yaptım ama tam performans alamadığım için varısayılan ayarlara geri döndüm benim sorum şu şekilde bende 350 watt psu var işlemcime oc yapsam sorun olur mu çoğu kişi q serisi işlemcileri oc olarak kullanıyor
  11. RecepİvedikFanTR

bios güncellemek ne gibi artılar sağlar ?

sadece meraktan aklıma geldi bios güncellemenin faydaları nelerdir anakartımın son bios sürümündeki notlar ''Update ExpressGate to V1.4.6.2'' şu şekilde
  12. RecepİvedikFanTR

anakarta 1 ssd 2 hdd takılabilir mi

az önce eski hddmi anakarat bağladım sağlık durumunu kontrol ettim %92 civarıydı bende de hali hazırda 240 gb ssd 500 gb hdd var ben bu üçünü nasıl takabilirim psudan 2 tane güç kablosu geliyor aparat gibi bişey var mıdır buna göre ve anakartın arkasında (ayna tarafında) 2 tane sata girişi var...
  13. RecepİvedikFanTR

grafik ayarlarında fps sorunu

merhaba herkese bu konuyu açmalı mıydım bilmiyorum ama içime kuşku düştü sorunum şu şekilde lolde ful çözünürlükte grafik ayarlarını minimum yapınca 85 90 fps arası alıyorum buraya kadar her şey normal fakat grafikleri ful çözünürlükte ultra yapsam da aynı fps değerlerini görüyorum en düşükte de...
  14. RecepİvedikFanTR

işlemcim tam hzında çalışmıyor

2.83 hızında işlemcim var ne yaparsam yapayım hızı 2.55 i geçmedi bios sıfırladıktan sonra oldu nedeni ne olabilir
  15. RecepİvedikFanTR

775 pin dual vista işlemci desteği

şuan elimde asrock 775 dual vsta anakart bulunmakta ve üzerinde pentium d cpu 3.20 ghz işlemci 3 gb ddr2 bellek ve 6570 ekran kartı bulunmkata bilgisayarda oyun oynamıyorum fakat chromede gezinirken vs donmalar kasmalar yaşıyorum şuan için anakartımı değiştirmem mümkün değil core 2 duo e8400...
  16. RecepİvedikFanTR

tomb raider underworld config ayarlama

oyunun içinden hiçbir şekilde grafik ayarlayamıyorum config dosyası da yok steamde varmı böyle bişey
  17. RecepİvedikFanTR

İnternetten birini atma

İnternetten birini nasıl atabilirim yani sadece bağlantısı kopsun böyle bişey varmı
  18. RecepİvedikFanTR

tft geç oyunda düşme

tftye yeni başladım çok bilmiyorum ama erken oyunda üst üste çok fazla galibiyet alırken orta ve geç oyunda 90 puandan birden 13 puana düşüyorum 1. olmam gereken oyunda nedense 3 4 sırada oyunu bitiriyorum yandaki güçlendirmeleri de alıyorum ama ne eksik bilmiyorum
  19. RecepİvedikFanTR

Amnesia benzeri oyun

Amnesia serisine benzer bi oyun varmı penumbrayı öneriyolar ama alınır mı bilemedim önerilerinizi bekliyorum
  20. RecepİvedikFanTR

witcher 2 iade edilmiyor

witcher 2 aldım fakat hala 2 gün olmasına rağmen iade hakkında bi bilgi gelmedi sadece iade talebi alındı mesajı geldi normalde 2 saat içinde gelmesi lazımdı neden gelmedi
Geri