Arama sonuçları: *

• Users: mertoz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. mertoz

🔥İndirim MONSTER LAPTOP 4060 29K

Merhaba 30K bütçem ile bilgisayar bakıyordum ve monsterin bu indirimlerini gördüm. https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t5-v23-3/ Çok uygun 30k bütçeyle alabilirsiniz.
  2. mertoz

Laptop İlk Ses Gelmiyor

Merhabalar win11 laptopum var ve ilk sesler bana gelmiyor. Mesela arkadaşım sesteyken; Selam kanka derken bana sadece .m kanka gibi duyuyorum. Videolarda da aynı şekil mesela videoda arkadaşın konuşmasının ilk saniyesini duyamıyorum konuşup bir ses boşluğu olup tekrar konuşurken yine ilk...
  3. mertoz

25K BÜTÇE ÜNİ BİLGİSAYARI

Merhaba bu yıl üniversiteye başlayacağım. Ders çalışırken kullanmak için sessiz ve laptop arıyorum. Ama ara sıra da oyun oynayacağım o zaman fan sesi problem etmez ama ders çalışırken kesinlikle sessizlik önemli. Önerilerinizi bekliyorum aklımda şimdilik; 1-...
  4. mertoz

Kulaklığımın TYPE C girişi yamuldu

Asus rog delta s kulaklığımın bu kısmı bozuldu garantisi yok lehim tarzı bir şey çözebilir mi sorunumu ve nerede yaptırabilirim?
  5. mertoz

SİSTEMİME SIVI SOĞUTMA ÖNERİSİ

Merhaba, dün fotoğraftaki sistemi sipariş ettim ve ek soğutmaya ihtiyacım olduğu söylendi sistemime ek bu sıvı soğutma uygun mu değilse önerileriniz nedir ?
  6. mertoz

SATIN ALDIĞIM BİLGİSAYAR F/P Mİ?

Dostlar bu sistemi aldım fakat daha iyisini alabilir miydim düşünmekten kafam çatladı bu fiyata daha iyisi sistem atabilecek var mı?
  7. mertoz

Monster Mavi Ekran Sorunu

Merhaba Windows 11 Monster tulpar v25.1.1 laptopumun ekranı kırıktı bende harici bir monitöre bağlayıp kullanıyordum. Bazen şifre bölümü gelmesi gerektiği zaman ses gelip ekran gelmiyordu siyah ekran kalıyordu bende power düğmesinden kapat aç yapınca düzeliyordu. Birkaç gün bunu tekrarladıktan...
  8. mertoz

Hazır Sistem mi Toplama mı?

Merhaba Donanımarşivi, Elimde 30k gibi bir bütçe var kasa almak istiyorum. Fakat bu gece incehesap ve yarın Abdullah abinin sistemleri de olacak. Bu durumda kendim mi sistem toplayayım yoksa incehesap veya Abdullah abinin sistemlerinden birini mi alayım?
Geri