Arama sonuçları: *

• Users: Drazzen
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Drazzen

Telefon önerisi 30K - 55K arası

merhaba uzatmadan konuya gireyim şuan samsung A55 kullanıyorum ve satmayı düşünüp daha küçük iyi kameralı uzun yıllar güncelleme alıcak (5.7 sene) optimizasyon konusunda daha iyi bir telefon almak istiyorum iphone veya samsung s serisi düşünüyorum ne önerebilirisiniz ama iphone birinci tercihimdir
  2. Drazzen

Yardım Razer barracuda x kulaklığım parazit sesi veriyor

Selam kulaklığım son zamanlarda sol tarafından ani ses kesilmesi ve parazitlenme oluyo bu olay beni rahatsız etmeye başladı garantiye göndericem 1.5 sene oldu değişim veya ücret iadesi yaparlardı bilmiyorum bide garanti nasıl işliyor yardımcı olcak arkadaşlar olursa memnun olurum garanti...
  3. Drazzen

MONİTÖR İÇİN LED ÖNERİSİ

Merhaba, monitör arkasına LED ışık almak istiyorum. Takıp çıkarması kolay ve kaliteli bir ürün arıyorum. RGB olması benim için önemli değil; hatta RGB istemiyorum. Çünkü genelde gün ışığı / soğuk beyaz kullanıyorum ve RGB LED’lerde beyaz renk tam olarak istediğim gibi olmuyor. Bu yüzden sadece...
  4. Drazzen

Öneri ARABA ÖNERİSİ 1.3MİLYON

Merhaba, son zamanlarda 1.300.000 TL civarında araç bakıyorum. Göz attığım modeller arasında Opel Astra 1.6 CDTI Dynamic (otomatik) ve Renault Clio Alpine 1.0 TCe Esprit Alpine (otomatik) gibi araçlar var. Hatchback olmasına özellikle dikkat ediyorum. Bu tarzda, bu fiyat bandında otomatik araç...
  5. Drazzen

Yardım VALORANTTA DÜŞÜK FPS ALIYORUM

Dün Valorant’a girdim. Normalde 600–450 FPS arası aldığım oyunda şimdi 200–150 FPS arası takılmalar yaşıyorum. Monitörüm 300 Hz ve senkronizasyon açık değil, yani FPS’in bu kadar düşmesinin bir sebebi yok gibi duruyor. Poligona girdiğimde ise 800–900 FPS arası alıyorum fakat dereceli veya...
  6. Drazzen

Yardım %60 klavyemde yön tuşları çalışmamaya başladı

merhaba dün akşam yön tuşu gerektiren bir oyun oynarken her zamanki gibi fn + wasd ile oynuyordum fakat sabah pcyi açtığımda yön tuşları çalışmadı daha sonra klavyem bozuldu sandım fakat başka klavye ile denedim yine çalışmıyordu sanırım bir tuşa yanlışlıkla basıp kapattım bunu nasıl tekrar eski...
  7. Drazzen

YARDIM kasamdan cızırtı sesi geliyor

Merhaba, Haziran ayında yeni bir sistem topladım ancak son zamanlarda bir sorun fark ettim. Mouse’un orta tekerleğini oynattığımda kasadan cızırtı şeklinde bir ses geliyor. Bu ses özellikle kulaklık takmadığım zamanlarda oldukça rahatsız edici hale geliyor. Cızırtı sesi kendi kendine...
  8. Drazzen

WİRELESS MOUSE ÖNERİSİ

Merhaba şuanda glorious model ı mouseım var ve arada çift tıklama yapıyor garantisi bitti ve kablo beni rahatsız ediyor bu yüzdende yeni bir wireless bir mouse istiyorum oyüzden bana 1500-2500 TL arası bir wireless mouse önerebilicek varmı NOT:Wraith ve atk gibi markalar istemiyorum
  9. Drazzen

MSI MAG Forge M100R ısınma yaparmı?

Merhaba arkadaşım kendisinin eski kasasından sıkıldığını ve biraz küçük bir kasaya geçmeyi istediğini söyledi bunun üzerine bir araştırma yaparak bu kasayı bulduk hem fiyat açısından hemde beyaz renk olması dolayısıyla hoşumuza gitti sizce nasıldır en önemlisi fanları ve soğutması nasıl?
  10. Drazzen

AM5 ANAKART ÖNERİSİ.

Merhaba başlıkta gördüğünüz gibi bir anakarta ihtiyacım var anakart konusunda pek fazla bir şey bilmiyorum bana 5 6 k arası anakart lazım ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
  11. Drazzen

Rx 7700 xt hangi işlemci kullanmalıyım (AM4)

Merhaba pc topluyorum rx 7700 xt almaya karar verdim rtx 4060 almayı düşünüyordum ama vram ve fps konusunda iyi bir kart değil neyse konumuz o değil am4 tabanlı sistem toplamak istiyorum çünkü am5 topladığım zaman ram ve anakart çok pahalı ve gereksiz bir fiyata geliyor. Rx 7700 xt yi 2k da...
  12. Drazzen

Undertalede oyunu kökünden silemiyorum

Merhaba undertale oynuyorum iyi sonu bitirdim fakat kötü sonda bir takım işler yanlış gittiği için oyunu sıfırlama kararı aldım fakat olmadı neyse oyunu sileyim dedim tekrar bozduğum yerden başladı steamden aldım oyunu nasıl köküne kadar silip tekrar başlayabilirim?
  13. Drazzen

PSU İÇİN YARDIM EDİN

Merhaba r5 7500f ve rtx 4060 8gb ikilisi bir sistem topladım her şey tamam sadece kasa ve psu kaldı sistemi beyaz topladığım için kasayıda beyaz yapmak istedim ve xpg valor air modelini buldum araştırdım yorumları ise fiyatına göre gayet iyi oldugunu söylüyordu oyuzden bu kasadan yanayım ancak...
  14. Drazzen

WİRELESS KULAKLIK İHTİYACIM VAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

Başlıktaki gibi bir wireless kulaklık arıyorum beyaz ilk tercihimdir şimdiden teşekkürler
  15. Drazzen

LOGİTECH G435 Alınır mı?

Merhaba fps ve hikayeli oyun oynuyorum ve dışarı çıktığım zaman şarkı dinlemeyi seven bir insanım oyuzden wireless ve Bluetoothlu bir kulaklık istiyordum g435 modelini buldum önerir misiniz? yoksa başka bir model veya markamı almalıyım şimdiden ilginiz için teşekkürler
  16. Drazzen

2000 3000 tl arası wireless kulaklık önerisi

1000 2000 tl arası wireless kulaklık arıyorum beyaz tercihim olur eğer wireless yoksa kablolu tercihim olabilir 1732374453 2000 3000 olcak yanlış yazmışım
  17. Drazzen

NFS PAYBACK 2024'DE Alınır mı?

Merhaba arkadaşımla oyun almayı düşünüyoruz ve yarış oyunu istiyoruz epicte kara cumada nfs payback'in iyi bir indirim aldığını gördük fakat oyun 2 kişi oynanabiliyomu çünkü o tarz bir yarış oyunu arıyoruz ilgilenirseniz sevinirim
  18. Drazzen

SAMSUNG A55 5G GALAXY AI

Merhaba samsung a55 5g cihazım var lakin galaxy AI özelliğini fotoğrafta kendi otomatik montaj yapma özelliğini bulamıyorum cihazımdamı galaxy AI yok bilmiyorum ilgilenirseniz sevinirim.
  19. Drazzen

Meslekten anadoluya geçmeyi düşünüyorum

Merhaba 9.sınıf öğrencisiyim şuan meslek lisesi okuyorum makine bölümünde ve makine ressamı olmak istiyorum fakat okulumdaki öğrenciler çok değişik tipler 1200 kişiden 200 300ü öylesine gelen tip 1000 kişide okumaya gelmiş veya kalmış tipler çok değişik bir okul okulda filan b!çak taşıyan var...
  20. Drazzen

4 BİN 5 BİN TL ARASI WİFİ ANAKART AM4

Anakart arıyorum ilgilenirseniz sevinirim
Geri