Arama sonuçları: *

• Users: basriii
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Öneri IPhone 12 mini alınır mı?

Canlar selam. 8 bin TL ye ekran pil değişen iPhone 12 mini alma düşüncesi içindeyim. Cihaz da faceid pasif. Halı hazırda poco X3 pro kullanıyorum ve kamerası hariç diger özelliklerinden hala memnunum. Sizce bu fiyata alınır mı? Beğenmezsem ikinci elde kar yaparak satabilir miyim?
  2. B

Yardım MODEM ÖNERİSİ İSTİYORUM

Arkadaşlar selam. Modem almak istiyorum fakat çok bir bilgim yok. Aradığım özellikler şunlar : 2.4ghz ve 5ghz ayrımı yapabilen, Hem fiber hem VDSL uyumlu, Yüksek çekim kapasitesi, Sim kart destekli, Güncel, en düşük wifi-6, Mümkünse uygun fiyatlı bir modem önermenizi istiyorum. Şimdiden teşekkürler
  3. B

Yardım Bim'deki Monster Kasa 12 Ay taksitle alınır mı?

Arkadaşlar selamlar. Bim'in bugün satışa çıkardığı beyaz Monster Sistem alınır mı? Fiyat : 49.990 Amd Radeon rx9060xt, Ryzen 5 7500f, 1x16 ddr5 ram, 1tb SSD, 12 ay peşin taksitle satılıyor. Fikirlerinizi bekliyorum.
  4. B

Yardım YURTDIŞI SAMSUNG TELEFONA IMEI ATILIR MI?

Arkadaşlar selamlar, yurtdışındayim ve telefonum eskidiği için yeni telefon almak istiyorum. Samsung Galaxy S25 Ultra 35.000₺ gibi bir fiyata geliyor. Acaba alsam, IMEI atma şansım var mı aynı Xiaomi cihzlazlar gibi? Ayrıca birçok model var. Hangi modellere IMEI atabiliyoruz onu da bilen...
  5. B

Yardım TEMU İÇİN YARDIMINIZ LAZIM

Arkadaşlar merhaba öncelikle, TEMU'da 100TL kuponum var. IEM Kulaklık almak istiyordum. 85 lira olan hoşuma gitti fakat 200 tl min sepet tutarı var. Bu şekilde min sepet'i doldurdum. Siparişi oluşturduktan sonra diğer ikisini iptal etsem ve para iadesi istesem, siparişte herhangi bir sorun olur...
  6. B

Yardım TEMU İLK SİPARİŞ İNDİRİMİ OLMUYOR

Arkadaşlar selam. Temu'da şu an ki telefonum ve mail'im ile (ikisi ile de daha önce hiç alışveriş yapmadım temu'dan) ilk siparise özel kampanyalara katıldığımda "indirim kullanılamıyor, temu'yu indirdiğinizde tıkladığınız ilk reklam bu değil" diyor fakat ilk tıkladığım reklama bu hata mesajını...
  7. B

BU IKINCI EL SISTEM ALINIR MI ?

Arkadaslar selam. 16gb ram, Sapphire Plus 5700xt, r5 1600'lu bir sistem buldum. Fiyatini da 7k'da anlastik fakat ekran kartini toplam kullandigi surec icinde 2-3 kez aygit yoneticinde sari unlem oldugunu ve bilgisayarin ekran kartini gormedigini daha sonra ise aygit yoneticisinden ekran kartini...
  8. B

Omni Directional Mikrofon Önerisi

Arkadaşlar selam. Bir proje yürütmekteyiz. Projemiz için ortam seslerini kaydedebilecegimiz bir mikrofon arıyoruz. Tercihen omni-directional, kondenser, stereo olmasını istiyorum. Fakat aynı işleve sahip farklı mikrofonlarda kabulümüz. Amacımız ortam seslerini kaydetmek, örneğin yolda yürürken...
  9. B

İyzico Cashback Hakkında

Arkadaşlar selam. İyziconun 1000/500 Cashback verdiği kampanyayı Temu'da ajazz aj159 pro almak için kullanabiliyor muyuz?
  10. B

Claws (Razer Viper) Mouse 199₺

Arkadaşlar şöyle bir mouse çıktı karşıma. Shape olarak Viper ile sanırım birebir. Sensöru hakkında bilginiz var mı? Alınır mı? https://app.hb.biz/L8J3LtMpzmPC
  11. B

Bu Takas Mantıklı mı?

Arkadaşlar çok geç biliyorum ama dün bir takas yaptım. iPhone 11 64GB 73 pil durumu kutu fatura ve 5W adaptör ve kablosu + Samsung buds 2 (mor renk olduğu için dışarıda pek takmıyorum diye verdim) + 1000₺ karşılığında Nothing phone 2a Tr 1 yıl garantili cihazla takas yaptım. Şarj adaptörü...
  12. B

Sizce sistemin fiyatı nedir?

Arkadaşlar selam. Geçen gün iPad Air 5. Nesil ile şu kasayi takas ettim. Sizce bu sistemin ederi ne kadar? Özellikler: Zotac GTX 1660 Süper Ryzen5 5500 16 ram B450m anakart Kule tipi soğutucu bulunuyor işlemcide 500gb M2 SSD 700w rampage psu
Geri