Arama sonuçları: *

• Users: 1myavuzz1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 1

Cs 2 de Ping 60-70 Olmasına Rağmen Ping Var

Arkadaşlar Başlıkta da Yazdıgım Gibi Cs de 2 Ping 60-70 Olmasına Rağmen Ping Var . Ve Birde Maça Başladıgımda İlk 4-5 Raunt Baya Fazla Fps Drop Oluyor Daha Sonra 150 Fpslerde Oynuyorum.
  2. 1

Battlefield 1 Drop Sorunu

Sistemim : Gtx 1050 Ti 4 Gb İ5 8300H 2.30GHz (Max 4 GHz) 8 GB 2667 MHz Ram 1 Tb HDD 256 GB Ssd Arkadaşlar battlefield 1 indirdim ilk 2 bölümü yüksek grafiklerde oynadım herhangibir kasma donma drop yoktu taaki 2.bölümün 2.bölümüne gelene kadar 2 bölümde drop yiyorum ve oyun oynanmıyor...
  3. 1

Steamdan Alınan Uncharted Hırsızlar Mirası Koleksiyonu Türkçe Dil Yok

selam arkadaşlar steamdan uncharted hırsızlar mirası koleksiyonu aldım yükledim ama türkçe yok
  4. 1

Steam Client Harddiske Cs 2 Ssd Ye Kurulurmu ?

Merhaba arkadaşlar, Ben Steam client’i HDD’ye kurdum ama CS2’yi SSD’ye yüklemek istiyorum. Yüklesem herhangibir sorun çıkar mı ?
  5. 1

Steam İndirme Hızı Düşüyor

Selam arkadaşlar bugun steamde hitman world of assassination indirirken internetimin çok düşük hızlarda indirdiğini farkettim indirmeyi başlatınca 85 90 mbps ile başlıyor daha sonra 1kblara kadar düşüyor speed testte 95 mbps altına düşmeyen hız steam da 1kblara kadar düşüyor sorun nedir
  6. 1

Bu Laptopa Bu Ssd Uyar mı

LAPTOP MARKA MODEL : HP Pavillion Gaming Laptop 15-cx0026nt SSD MARKA : Microsoft Kapasite: 256 GB Arayüz: SATA 6Gb/s Form Faktörü: M.2 2280 Model: MTFDDAV256TDL Voltaj/Akım: 3.3V 1.7A
  7. 1

TurkNet Modem Kurulumu Yardımı

Arkadaşlar Modemim Huawei Home Gateway DG8045 TurkNet e Geçiş Yaptım Kurulum Yaptım Ama TürkNet Uygulamasında Modem Bilgileriniz Alınamıyor Diyor Bu Uyarının Gitmesi İçin İse Modem Arayüzünden Ayarlayınız Diyor Nasıl Yapacağım Bilmiyorum Yardım Eder Misiniz
  8. 1

Roter ile daha yüksek hız alabilir miyim

Merhaba arkadaşlar bugun türknete abone oldum ve şuanda internetini kullanıyorum ama bana 75mbps vadediliyor ben ise 30mbps zor alıyorum bu modemden mi kaynaklı yoksa türknetten mi kaynaklı destek talebi açtım herhangibir dönüş olmadı
  9. 1

Minecraft survival oynayacak arkadaş arıyorum. Uzun soluklu, chill oynayacacağız

Minecraft survival oynayacak arkadaş arıyorum. Uzun soluklu, chill oynayacak biri varsa yazsın Yaş fark etmez.
  10. 1

Steam'den alınan Call of Duty Black Ops 2 açılmıyor

[H3 id='Oyunu+Steamden+orijinal+satn+aldm+indirdim+ama+almyor.+Aa+basyorum+tak+hemen+geri+almyor+oyun.+Anlayamadm+ok+da+oynamak+istemitim+ama+bilemiyorum.']Oyunu Steam'den orijinal satın aldım, indirdim ama açılmıyor. Aça basıyorum tak hemen geri açılmıyor oyun. Anlayamadım çok da oynamak...
  11. 1

100mbps internet paketim olmasına ramen indime hızım 10mbps

100mbps internet paketim olmasına ramen indime hızım 10mbps
  12. 1

Yanlışlıkla gta 5 dosyalarını silidm nasıl geri getirebilirim ?

merhaba arkadaşlar başlıktada görmüş oldugunuz üzere yanlışıkla gta 5 dosyalarını sildim 115 gb ve internetim çok yavaş saniyede 1 megabayt indirebiliyorum 4 günümü almıştı 115gb indirmek şimdi dosyaları nasıl geri getirebilirm ? şimdiden cevaplarınız için teşekkürler .
  13. 1

1050 ti ile gta enchanted mi yoksa legacy mi

selam arkadaşlar gta 5 aldım legacy mi yoksa enchanted mi yüklesem karar veremedim hangisini yüklemeliyim gtx 1050 ti 4 gb vram i5 8400H 24 Gb 1333mhz ram
  14. 1

İnternete birisi bağlanınca ping çıkıypr

Selam arkadaşlar ailem ile yaşıyorum evde 4 kişiyiz normalde ping ara sıra cıkıyor ama bir şey fark ettim babamın telefonu infinix Hot 30 babam İnternete bağlı değilken ping az oluyor ama babam telefonu ile bağlanınca ping fırlıyor ne yapmalıyım
  15. 1

1050 Ti 4Gb Laptoo Cs 2 de 30 fps Geçmiyor

Sistem özelliklerim 1050 Ti 4 Gb İ5 8400H 2x4 Gb 1333 MHz Ram Merhaba arkadaşlar. Son zamanlarda CS2 neden bilmiyorum harita fark etmeksizin 30-40 FPS arası, hatta 20 FPS'lerde dolaştığıda oluyor. Ve geri yükselmiyor. Bunun sebebi nedir? Not Ekran Kartı Sıcaklığı 60 Dereceleri Geçmiyor
  16. 1

Laptopuma Bakım Yaptırdıktan Sonra Çok Yavaşladı

Selamlar Daha öncede tek fan ile 80 85 Derecelerde valorant, cs gibi oyunları kasmadan tek fan ile oynaya biliyordum geçen hafta laptopumu bakıma verdim bakımları termal macun vs yapıldı fanlar yenilendi ve batarya değişti ilk açtığımda bir şey yoktu şimdi açıyorum çok yavaş açılıyor oyuna...
  17. 1

SSD laptopa uyumlu olup olmadığını nasıl anlarım?

Selamlar laptopuma SSD takmaya karar verdim İnternetten sipariş etmeyi düşünüyorum SSD markası olarak hangi marka almalıyım ? hangi marka önerirsiniz ? Laptop içi bu videoda :
  18. 1

İ5 8400H Gtx1050 Ti sistemin kaldırabileceği hikayeli oyun önerisi

İ5 8400H Gtx1050 Ti sistemin kaldırabileceği hikayeli oyun önerisi (ücretli ücretsiz farl etmez)
  19. 1

İstege Bağlı Yazılım Güncelleştirmesi Yapcağım Şarj %40 Tan Fazla Olması Lazım

İstege bağlı insyde software 15.29.0.0 güncellemesi var. bilgisyarımın bataryası ölü oldugu için şarjda kullanıyorum güncelleme yapayım dedim güncelleme yapmak için şarjın %40 tan fazla olması gerek diyor benim laptopumun bataryası ölü oldugu için güncelleme yapamıyorum bunu nasıl çözeriz
  20. 1

Bilgisyarımda anime fotogrraflı loader denen bir uygulama var nedir bu

program bu nedir bu ?
Geri