Arama sonuçları: *

1. BatuhanKocak

Logitech G29 ve G923 hangisini tavsiye ederseniz?

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi hangi modelini tavsiye edersiniz? Oynadığım oyunlar Özellikle ETS2, Forza ve Assetto oynuyorum fakat direksiyonu aldıktan sonra Formula 1 oyununu almayı düşünüyorum. Daha önce açılan konuları gördüm fakat güncel bilgi almak istedim. Teşekkürler.
  2. BatuhanKocak

hyper x cloud 3 ses sorunu

1 hafta önce takıp kullanmaya başladım her şey çok güzel dc, youtube falan fakat sadece oyunlar da mesela pubg de ayak sesleri araba sesleri çok az geliyor ne yapsam ne etsem yapamam. bu sorunu çözemiyorum lütfen bilen yardım ederse sevinirim teşekkürler
  3. BatuhanKocak

internetim her yarım saatte bir kopuyor..

arkadaşlar son 3 gündür internetim gün içerisinde hemen hemen her yarım saatte bir kopuyor.. bu süre bazen her 15 dakika da bir oluyor ve kopmalar bazen 2 dakika bazen 1 dakika bazen de 10 saniye sürüyor fakat genel de 2 dakikaya yakın sürüyor. bu son 3 gün öncesine kadar hiç bir şey yoktu lakin...
  4. BatuhanKocak

tp-link vr400 bağlantı sorunu

arkadaşlar herkese merhaba öncelikli böyle durumlar da kolay kolay konu açan değilimdir ama bu sorun canıma tak etmeye başladı artık en azından sizlerin de bilgisini almak istedim. bundan yaklaşık 4 5 ay önce vr400 tplink modem aldım hiç sorun yoktu fakat şu son 2, 3 gündür aşırı kopmalar...
Geri