Arama sonuçları: *

1. B

PCKOLİK zam saçmalığı

Arkadaşlar dolar 32.30 seviyesinde iken bu sistem monitör dahil 42.5k idi sonra dolar 32.90 seviyesini görünce ilk önce monitörsüz fiyatı 42.5 fıyatına yani 5-6k lık bir zam geldi sonra 3klık bir zam daha geldi ve 45k civarlına geldi yani dolar kuru %2 bile artmamışken pc %23 bir zam gelmiş pc...
  2. B

35 bin bütçeli bu sistem mantıklı mı

1717580646 soğutma ve monitör yükseltmesi sonra yapacağım 1717580699 ekran kartı rtx olsun istedim başka tavsiyesi olan varsa nedeiyle birlikte açıklarsa iyi olur
  3. B

Bu sisteme bu para verilir mi bütçe 35 bin

Bütçe sınırlı olduğu için soğutma ve monitör yükseltmesi sonradan yapacağım ve pc tek başına 35k civarına geliyor
  4. B

Bu sisteme bu para değer mi?

max bütçe bu diye bu monitör tercih ettim sistem 35k civarına geliyor değer mi
  5. B

Bu sistem alınır mı?

Bu sistem alınır mı? monitör param kalmadığı için onu seçtim ileri vakitlerde soğutma ve monitör takviyesi yaparım diye düşündüm
  6. B

33-34k toplama pc önerisi

Merhaba arkadaşlar 33-34k civarı sistem önerir misiniz? RDR2 ve cod tarzı oyunlar oynamak istiyorum 4k civarıda bir monitör önerir misiniz? ekran kartı rtx olursa iyi olur amd ekran kartı önerecekler neden önerdiğini yazarsa iyi olur
Geri