Arama sonuçları: *

• Users: ilyasxu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ilyasxu

Yardım Sizce iadem kabul olur mu

ürün klavye site trendyol elime ulaşan klavyeyi kronik kusurlu kategoriyi seçerek yolluyorum. iade reddediliyor. bu sonucu bekliyordum açıkcası. şuan tekrar geldiğinde vazgeçtim diye iade etsem 14 gün içinde koşulsuz şartsız olan şu muhabbet sayesinde iade gerçekleşir mi ? çünkü şuan kusur...
  2. ilyasxu

Öneri 2000-2500TL %80 Klavye Önerisi

arkadaşlar TKL (%80, 87 tuşlu, numlock olmayan) klavye önerileriniz varsa ve dandik olmayan paylaşırsan sevinirim.(red switch) not: %60 veya %100 ilgilenmiyorum arkadaşlar sadece %80 yani numlock olmayan olacak insert tuşları falan olacak. game power3 aldım a tuşu basmamaya başladı iade...
  3. ilyasxu

Öneri Düşük gb Oyun önerisi

Valo Cs Lol gibi oyunlar oynamaktan sıkıldım düşük gb'lı ama saran aynı deceit 1 gibi oyunları önerir misiniz? ücretsiz olsa güzel olur
  4. ilyasxu

Yardım Kroniksiz Monitör öneri 4-4.5k bandında

Işık sızması, ghosting, ölü pixel gibi kronik problemleri olmayan monitör önerir misiniz?
  5. ilyasxu

Yardım Laptop haparlör ses cızırtılı patlama sorunu.

arkadaşlar laptop dün elime ulaştı. youtube dan kaliteli bir podcast açtım. özellikle vurgulu kelimelerde tiz, cızırtılı, patlama gibi tekrarlayınca rahatsız eden bir ses çıkıyor. aynı bilgisayardan kardeşimde de var benimki kadar bariz çıkmasada ondada çıkıyor. iade etmeliyimim. ne düşünüyorsunuz?
  6. ilyasxu

Laptop pıt sesi sorunu çözümü

Bugün sizlere, sesi açıp kapattığınızda, videoyu başlattığınızda, videoyu önizlediğinizde veya herhangi bir duraklamadan sonra hoparlörünüzden gelen “pıt pıt pıt” şeklindeki rahatsız edici sesi — Allah’ın izniyle — ortadan nasıl kaldıracağınızı anlatacağım. Yeni aldığım laptopta bu sorun benim...
  7. ilyasxu

Yardım Tüm sitelere göre 10k daha ucuz

ürün tüm sitelerde 40.000 TL bu sitede 32.000 böyle bir şey olabilir mi veya yenilenmiş ürün mü satıyorlar veya iadeye gitti bize geri mi gönderecekler düşünceleriniz nedir? tam laptop alıyorum sırf bunu görüp de başka bir laptop almaya elim gitmiyor açıkçası ama ucuz etin yahnisi yenmez diye...
  8. ilyasxu

Öneri Laptop önerir misiniz?

30k yı çok geçmeden F/P ve kroniksiz bir gaming laptop önerirseniz sevinirim. min 144 hz
  9. ilyasxu

Yardım Işık Sızma Yapan Laptop İadesi Kabul Edilir mi?

Merhaba arkadaşlar, 2 gün önce Acer Nitro V16 model bir laptop sipariş etmiştim ve bugün elime ulaştı. Cihazı açıp ilk kurulumunu yaptıktan sonra fark ettim ki ekranın bazı bölgelerinde (özellikle kenar kısımlarda) ışık sızması (backlight bleeding) problemi var. İnternette yaptığım...
  10. ilyasxu

Bu konuyu askıya alalım (diğer konuya geçtim)

Acer Nitro v16 4050 + Ryzen 5 8. nesil modeli az önce elime ulaştı ve açılımını yapıp, Windows kurduktan sonra siyah ekran testini yaparken ışık sızması olduğunu fark ettim. internette biraz araştırdığımda da bunun yaygın bir sorun olduğunu gördüm. sizce iade etmeli miyim evet gerçekten insanın...
  11. ilyasxu

Razer Blackshark v2 x Yankı Problemi

merhaba bugün itopya dan Razer Blackshark v2 x modelini satın aldım ve malzeme kalitesi ses kaltesi olsun çok güzel memnun kaldım ancak sesli sohbette veya kendi sesimi dinlediğimde ses sekmesi yaptığını farkettim ve arka plan da spotify açık iken de ses sekmesi yapıyor karşı taraf muziğin...
Geri