Rayzen 5 1600af ye sahibim ve son dönemde ekran kartı aldım (amd rx6700) ve bu ekran kartını beslemekte zorluk çektıgını farkettim işmecimin yazın zamanda işlemci alacak durumum yok elimdeki işlemciyi riske etmeden max verim almak istiyorum
anakart gıgabyt b540m sh2
ram kıngston oc 3200 c16...
an itiariyle çoğu oyuna erişim saglanmıyo. bilgisi olan varmı
ref:https://downdetector.com/?_gl=1*13fk5od*_up*MQ..*_ga*OTkzNjk1MTU2LjE3MzE1MzM0NTk.*_ga_0PZM58H213*MTczMTUzMzQ1OC4xLjAuMTczMTUzMzQ1OC4wLjAuMA..
yaklaşık 1 ay önce amazondan
Hikvision ESSD T100I 1024 GB
harici ssd yi aldım ancak bugun test etme şansım oldu. ilk başlarda crystaldiskmark ile yaptıgım testlerde güzel sonuçlar veren disk şuan %50 si dolu şekilde yazma hızı düştü okuma hızında sorun olmamasına rağmen.
neden olmuş olabilir
arkadaşlar bf5 hdd de yüklü olmasına ragmen oyunda ssd kullanımı %100 oluyor ve bu yukleme ve geçiş ekranlarında çokmeye sebep oluyor hatta en son çökmede ekran kartı devre dışı kaldı aygıt yöneticisinden tekrar açmam gerekti. bunun sebebi ne olabilir.
Merhabalar.
bulundugum sokakta ınternet altyapısı döşeniyor 4-5 günde altyapıyı kablo kılıfıflarını döşediler sadece kablolaması kaldı.
Çalışanlardan aldıgım bilgiye göre deprem nedeniyle devletın öperatörlere baz istasyonarına özel hat çekmeleri zorunlulugu dolayısıyla hattı döşediklerini...
Arkadaşlar bugün 8gb ram eklemesi yaptim 2 3 saatlik oyunun ardindan bf5 de boyle bir ekran aldim pc yi kapatmak zorunda kaldım.
Ram incehesaptan kingston KF432C16BB/8TR
Alttaki yeni aldığım ram. digerine gore elimle kontrol ettim ısısını biraz daha fazlaydı yeni olanın.
Arkadaşlar sistem yükseltmek istiyorum bütçem ekran kartı için max 12k ama ucuz yollu halletmek istiyorum.(2. el istemiyorum).
Sistemimin halı hazırdaki durumu çok iyi olmadıgı için sadece yaz aylarında (başka vaktim yok oyunlariçin) beni üzmeyecek bir sistem istiyorum. Aktif oynadıgım oyunlar...
Arkadaşlar uzun süredir arastiriyorum 5k fiyat bandında özellikle f/p ve 24 inç için ortada 4 5 tane kaliteli fiyatının hakkını veren monitörler var ama bunlarin arasinda secim yapmakta zorlandim.
Bahsettiğim monitörler için ortada cok fazla bilgi ve fikir olduğu için lutfen yorumlarini teknik...