Arama sonuçları: *

• Users: justme123
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. J

Gow ragnarök mu last of us part II mi

steam indirimlerinden iki oyundan birini almak istiyorum ama kararsızım, 2018 ve part 1'i bitireli uzun zaman oldu. gow ragnaröke daha yakın gibiyim
  2. J

Max 1.5K mouse önerisi kablolu kablosuz fark etmez

1500 liranın altında olursa daha iyi olur ama 1.5K olsa bile sorun değil, rgb takıntım yok ama sol kısmındaki 2 ek tuş olanlardan olursa daha iyi olur şu anda aklımda şunlar var, hikayeli oyunlar için istiyorum fps oyun oynamıyorum...
  3. J

Pc de aldığım internet hızı ile telefonda aldığım internet hızları çok farklı

dün sabahtan beri bu sorunu yaşıyorum normalde 50/13 internetim var telefonda gayet normal değer alır iken pc de 9/9 hız alıyorum aynı ethernet kablo aynı modem portu ile denedim televizyondaki hız testinde bir sorun çıkmadı 1.1.1.1 dns kullanıyorum nasıl çözebilirim
  4. J

Epic yılbaşı indirimleri oyun önerisi

epic indirimlerinden 400-500 tl yi aşmayacak oyun(lar) almayı düşünüyorum ama biraz kararsızım spidermanın ağ ile şehirde dolaşma olayını seviyorum ama hikaye pek umrumda değil uncharted da tam tersi 2 oyun veriyor diye alasım var cyberpunk da alabilirim belki taviyeniz nedir
  5. J

Aranızda yurt dışı için bir yerden danışmanlık almış olan var mı

eğitim veya çalışma için fark etmez
  6. J

Oyun oynarken opera (gx değil normal) video kasma sorunu

forza h5 gibi oyunları oynarken operadan herhangi bir video açtığımda (sadece youtube değil başka sitelerden de) video donuyor ama chrome'dan açınca video akıcı şekilde oynuyor, operadan çoğu eklentiyi vs kaldırdım ama işe yaramadı (daha hafif oyunlarda veyahut fpsi 60a sınırlandırdığımda kasma...
  7. J

Xbox pc uygulaması oyunları açamama

oyunların herhangi birini açarken bu hatayı alıyorum ama aynı oyunu masaüstünden açınca oyuna girebiliyorum, uygulamayı silip yüklemeyi,güncelleştirmeyi vs denedim (pc yi açtığım ilk dakikalarda düzelebiliyor bazen ama tekrar başa sarıyor)
  8. J

Win 11'e geçmek gerçekten gerekli mi

windows 10'a gerçekten alıştım ve o 'aradığın zaman bir şeyi tak diye bulma' olayı çok hoşuma gidiyor, normal olarak konfor alanımdan da ayrılmak istemiyorum, windows 11'e geçmek gerçekten gerekli mi, aksi halde win 10 ile gelecekte ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim
  9. J

Telefonunuz kaç yıllık ve günde kaç kere şarj ediyorsunuz

telefonunuz kaç yıllık ve günde kaç kere şarj ediyorsunuz
  10. J

F310 Gamepad+usb kablo uzatıcımı yoksa kablosuz replika ps4 kolu mu

hocam iyi forumlar öncelikle, bundan bir önceki forumda da paylaştığım üzere 600-700 fiyat bandında bi gamepad almak istiyorum ama trendyol/hepsiburada gibi yerlerde replika ürünlerde 5 yıldızlı yorumun 1/3ü kadar olumsuz yorum görünce şüpheye düştüm, F310 öneren çok oldu ama yatarak vs...
  11. J

500 tl ve altı gamepad önerisi

genellikle hikaye oyunları oynadığım için gamepede geçeceğim üst düzey bir kalite aramıyorum bu fiyat için kablosuz olması tek kriterim
  12. J

Tomb raider 1 bölüm geçememe

bu kısımda pencereli kapatıp platformu en üst kısma alıyorum ve videodaki gibi üstüne geliyorum ama süzülerek beni karşı tarafa atacağı yere, direkt yere düşüyor eskiden oynamış arkadaşlar var ise yardımcı olur ise sevinirim
  13. J

Instagram hesabımı kapatmanın bir yolu var mı

bundan yıllar önce bi hesap açtım ama şu anda kapatmak istiyorum ama hesabın ne şifresini ne gmailini ne de o hesapa giriş yaptığım bir cihaz yok elimde, teknik servis ile iletişime geçtim ama onlar da bana yardım edemedi, ne yapabilirim
  14. J

Fsr ile frame generation (fg) farkı nedir

fsr ile frame generation (fg) farkı nedir gow ragnarökte ikisini beraber açınca +40 fps eklediğini görünce şaşırdım
  15. J

KTC H27T27 27" 100 Hz (HDMI + Dısplay Port ) 2560×1440 bu monitör alınır mı?

1080P fiyatına 2K monitör ama bilinmedik marka, yorumlar vs de olumlu görünüyor ne diyorsunuz https://www.hepsiburada.com/ktc-h27t27-27-100-hz-hdmi-display-port-2560-1440-freesync-wqhd-ips-flat-monitor-p-HBCV00007A2GLS?magaza=BOZDAN+Teknoloji
  16. J

Lenovo Legion R24E 23.8 ile iyi/kötü bir tecrübesi olan var mı

bu aralar monitör arayışındayım ve Lenovo Legion r24e'yi çok sık duymaya başladım başlıkta da belirttiğim gibi bir tecrübeniz var ise paylaşırsanız sevinirim (extra monitör önerisi yapmak isteyenler için bütçe belirttim)
  17. J

Max 4.5K bütçe monitör tavsiyesi

ips full hdv ve 75hz+ olur ise sevinirim
  18. J

Soundpeast t3 pro sağ kulaklığın şarjı sola göre daha hızlı bitiyor

iyi forumlar öncelikle, 2-3 haftadır başlıkta bahsettiğim kulaklığı kullanıyorum. markanın sitesinde vaad ettiği dinleme süresi 7 saat, sağ kulaklık ile 5-5.30 saat dinledikten sonra sağ kulaklığın şarjı bitiyor ama sol olan neredeyse 7'ye ulaşıyor bu normal bi durum yok yoksa bir sorun...
  19. J

Realme Buds T100 mü Qcy T13 ANC 4 mı

iki kulaklıktan birini kullanan vs var ise tecrübelerini paylaşır ise sevinirim
  20. J

Yorum almamış satıcı güvenilir mi

bluetooth kulaklık almayı planlıyorum da 2-3 gündür gözlemliyorum alacağım ürünü ilk defa bu fiyatı ve bu satıcıyı gördüm, bu fiyat farkı normal mi ve sizce satıcı güvenilir mi
Geri