Merhabalar 15 dakika önce windows + r yapıp msconfigi açtıktan sonra hizmetler bölümünde bazı yerleri kapalı yaptım ardından benden bilgisayarı yeniden başlatmamı istedi ve bu ekranı verdi bilgisayar hiçbir şekilde giremiyorum ve tıklayamıyorum
Merhabalar öncelikle çok bilmediğim için bunu yazdım https://www.vatanbilgisayar.com/windows-11-home-64-bit-turkce-kutu.html bu linkten bu ürünü satın adlım fakat içinde office uygulamaları yok şimdi ben bunları ekstradan satın mı almam gerekiyor?
Başlıkta gördüğünüz gibi iki mousedan birini alıcağımda attack sharkx3'ü arakadaşım öneriyor f/p bir mouse diyor ama eğer başka mouse alıcaksam ise de v2 almayı düşünüyorum genellikle fps türü oyunlar oynuyorum siz hangi mouse u önerirsiniz?
Merhaba sistemim Minecraft için yeterince yüksek (4070 Ti Super ve i9 14900F) fakat buna rağmen Minecraft Bedrock sürümünde monitörümün hertzinden yüksek FPS alamıyorum bunun sebebi nedir?
Merhaba kasa almayı düşünüyorum fakat bu kasanın boyutunu tam olarak anlayamadım bu kasadan olan varsa yada bilen varsa yazabilirse çok sevinirim
Kasa : XIGMATEK ANUBIS PRO 4FX MESH ARGB FANLI 750W 80PLUS Big-T
Merhaba bütçeme göre bulabileceginiz bunlardan daha iyi bir sistem varsa bilmeyi cok isterim ben suan bu ikisi arasinda kaldim.
Bilgisayardaki amacım: (genellikle) oyun
Ve ders için olucak fikirlerinizi duymaktan mutluluk duyarim
(1 veya 2 diye cevap verebilirsniz)