Arama sonuçları: *

• Users: lochis3
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. lochis3

Çözüldü✓ WINDOWSA GIREMIYORUM BU YAZI CIKIYOR EKRANA

Merhabalar 15 dakika önce windows + r yapıp msconfigi açtıktan sonra hizmetler bölümünde bazı yerleri kapalı yaptım ardından benden bilgisayarı yeniden başlatmamı istedi ve bu ekranı verdi bilgisayar hiçbir şekilde giremiyorum ve tıklayamıyorum
  2. lochis3

WİNDOWS 11 HOME VAR FAKAT OFFİCE UYGULAMALARI YOK

Merhabalar öncelikle çok bilmediğim için bunu yazdım https://www.vatanbilgisayar.com/windows-11-home-64-bit-turkce-kutu.html bu linkten bu ürünü satın adlım fakat içinde office uygulamaları yok şimdi ben bunları ekstradan satın mı almam gerekiyor?
  3. lochis3

ATTACK SHARK X3 MÜ YOKSA RAZER VİPER V2 PRO MU?

Başlıkta gördüğünüz gibi iki mousedan birini alıcağımda attack sharkx3'ü arakadaşım öneriyor f/p bir mouse diyor ama eğer başka mouse alıcaksam ise de v2 almayı düşünüyorum genellikle fps türü oyunlar oynuyorum siz hangi mouse u önerirsiniz?
  4. lochis3

Minecraft Bedrock FPS Sorunu

Merhaba sistemim Minecraft için yeterince yüksek (4070 Ti Super ve i9 14900F) fakat buna rağmen Minecraft Bedrock sürümünde monitörümün hertzinden yüksek FPS alamıyorum bunun sebebi nedir?
  5. lochis3

Hangi Ekran Kartı Tutucusunu Almalıyım?

Ekran Kartı: https://www.vatanbilgisayar.com/pny-geforce-rtx-4070-ti-super-argb-oc-16gb-256bit-gddr6x-dlss-3-nvidia-ekran-karti.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwp4m0BhBAEiwAsdc4aD2EVA6AGbLh9DJ95XYowBuHQr3RtkmkTiNuePyp8WZDfPd6psOuJxoC4DwQAvD_BwE...
  6. lochis3

Çözüldü✓ Klavye uygulamaması olmaması

Gamepower saber rgb kullanıyorum software download sayfasına gittiğimde 404 error kodunu veriyor bunun sebebi nedir?
  7. lochis3

Çözüldü✓ Bluetooth olmama sorunu

yeni bir toplama bilgisayar aldım bluetootha bağlanmak istediğimde bu hatayı veriyor ve her şey güncel bluetooth açık
  8. lochis3

Bu 2 Ekran kartından hangisini almalıyım

1. Ekran kartı : Sapphire VGA AMD 20GB GDDR6 RX7900XT Nitro+ Vapor-x 2. Ekran kartı : 1719146658 PNY XLR8 GeForce RTX 4070 Ti Super Gaming Verto Epic-X RGB OC Triple Fan 2. Olan ekran kartı 1719146768 İşlemci i9 14900f
  9. lochis3

Çözüldü✓ Kasanın boyutu tahmini ne kadardır?

Merhaba kasa almayı düşünüyorum fakat bu kasanın boyutunu tam olarak anlayamadım bu kasadan olan varsa yada bilen varsa yazabilirse çok sevinirim Kasa : XIGMATEK ANUBIS PRO 4FX MESH ARGB FANLI 750W 80PLUS Big-T
  10. lochis3

(16+16)gb ve (2+2)gb ram takarsam sıkıntı olur mu

Anakartta 4 ram slotu bar 2 tanesine 16 16 taksam 2 tanesine 2 2 taksam mhz oranı düseceginden sıkıntı çıkar mı
  11. lochis3

Bu 2 sistemden hangisi performans olarak daha iyi?

Çogu forum sitelerinden aldigim 2 ortalama bilgisayar bu ikisi sizce hangisi fps/performans olaram daha iyi?
  12. lochis3

Sizce hangisini almam daha mantıklı olur?

Merhaba bütçeme göre bulabileceginiz bunlardan daha iyi bir sistem varsa bilmeyi cok isterim ben suan bu ikisi arasinda kaldim. Bilgisayardaki amacım: (genellikle) oyun Ve ders için olucak fikirlerinizi duymaktan mutluluk duyarim (1 veya 2 diye cevap verebilirsniz)
Geri