Arama sonuçları: *

• Users: ecan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Izmirhavalanindan kasa getirme

izmirden kibrisa kasa getirmek istiyorum daha önce getiren veya bi sorun çıkıyo mu çıkmıyor mu bilen var mi acaba
  2. E

Bu sistem pesin fiyata 6 taksit deger mi

Game Garaj Elite S55 Amd R5 7500F 16GB Ram 1tb SSD RTX5070 Freedos Oyuncu Oem Paket https://app.hb.biz/0ZjZxyptEdzd
  3. E

Sistem önerisi hazır sistem

https://www.incehesap.com/thunder-max-oem-paket-fiyati-76206/ bu sistem bu fiyata 3 taksit değer mi aynı fiyata yorumunuz nedir bilgim 0 denecek kadar az
  4. E

Hazır Sistem mi Yoksa Topla Pc mi Öneri Lütfen?

https://www.incehesap.com/ser-ce-oem-paket-fiyati-35558/ bu sistem bu paraya değer mi 3 at taksit peșin fiyatína
  5. E

Hyperxcloud2 tek tatarftan ses geliyor

Hyperx cloud 2 im var , yanlıs hatırlamıyorsam 2020 yılında aldım o zamandan belli 3 yıl aktif kullandım son 2 yıldır kullanmıyorum kutusunda saklıyordum güncel olarak tekrardan kullanmak üzere çıkardım ve sağ kanaldan ses gelirken sol kanaldan ses gelmiyor kırık dökük diyeceğim ama düşürdüğümü...
  6. E

Acilinden 14500 tl kasa önerisi

rtx 2060 ile ryzen 7 3700 x f/p anlamında işe yarar mı acilinden yardımcı olursanız sevinirim 1733758468 16 gb ram gerekli 650 watt ile
  7. E

Toplama kasa önerisi

Gülünç bir soru olucak ama 15-20 k arası alabileyeceğim max verim ile bol fpsli pc bilen var mıdır Genelde fps oyunları oynuyorum ama arada hikaye oyunları , taktiksel oyunlarda oynuyorum Yardımcı olursanız sevinirim
  8. E

Toplama Kasa Önerisi Lazım

Ekran Kartı : Nvidia Geforce gtx 1070 İşlemci : Ryzen 5 5600 Ram : 16 gb Anakart : msi pro b 550 m-p VE msi b 450 am pro max , ikisinden biri olucak Çok anlamam donanımdan kasa ile bağlantılı diye biliyorum boyut açısına galiba Önceliğim beyaz renk olmadı siyah renk Kasa tavsiyesi alabilir miyim...
  9. E

Sisteme uygun psu önerisi

Ekran Kartı : Nvidia Geforce gtx 1070 İşlemci : Ryzen 5 5600 Ram : 16 gb Anakart : msi pro b 550 m-p VE msi b 450 am pro max , ikisinden biri olucak Bunlara uygun power supply önerisi alabilir miyim? Anakarta göre farklılık durumu söz konusu mu ?:) Bütçe 1500-2000
  10. E

Ryzen 5 5600 için Anakart tavsiye

Ekran kartı Gtx 1070 Ram 16 Msi b450ma pro max anakart Yoksa Asrock 550 m hdv anakart İl dışında okuyorum arada döndüğümde sorun yaratmayacak masrafı olmayack bir uyumlu bir şeyler istiyorum ileriye döbük olarak düzerim diye bir şey Diyemiyorum Başka ildeyim diye oka göre tavsiyede...
  11. E

Ryzen 5 5600 , 3600 ?

nvidia geforce gtx 1070 Msi b-450A pro max anakart 8 ram Fps oyunları oynuyorum başka yerde okuyorum kısa sürelide olsa gittiğimde zevk aldıracak fps değerleri arıyorum Ryzen 5 5600 mü Ryzen 5 3600 mü tercih etmeliyim ? Ve niyesinş açıklarsanız çok mutlu olurum
  12. E

İşlemci ve anakart tavsiye

Elimde Nvidia geforce gtx 1070 var ve Bunu oyunlarda güzel bir şekilde idare edicek olursa yüksek fps değeri kovalatacak (çoğunlukla fps oyunları oynuyorum) anakart ve işlemci ihtiyacım var Bütçem max 8 i görebilir Eğer bilginiz varsa dediğimi kurtarıcak 0 ürünler varsa yardımcı olursanız...
Geri