Arama sonuçları: *

• Users: Knightt
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Bannerlord haritada gezme hızının en hızlıdan ortaya düşmesi nasıl kapatılır?

Bannerlord'da ne zaman en hızlı hızla mapte gezerken hedef değiştirsem oyun hızı orta seviyeye düşüyor tekrar f3 yapmak zorunda kalıyorum ama hep yapıp durmak can sıkıcı. Bunun çözümünü bilen biri var mı nasıl hep en hızlıda tutarım? Şimdiden Teşekkürler.
  2. K

Bios Modunun Nasıl Açıldığı Kasaya Mı Bağlı Yoksa Monitöre Mi?

Bilgisayar freedos bilgisayarı açmak için flash bellekten windows 11 indiricem ama bios modunu açamadım. Bios modu monitöre mi bağlı kasaya mı bağlı ona göre ya teknosa yada gamegaraj müşteri hizmetlerine yazacağım. (F2 ye de f12 ye de tıkladım açılmadı) (Veyahut nasil açacağımı söylemek de...
  3. K

Belleğe dosya indiricem Nasıl fat32 olmasına rağmen 4gb üstü dosyayı kaydederim?

Windows 11 yükleyeceğim ki onu flash bellek ile yeni aldığım freedos cihaza aktarıp freedos cihazı açabileyim. Ama bilgisayara a fat32 indirdiği (4 gb üstü indireceğim dosya) ve cihazda neden olduğunu anlayamadığım bir şekilde biçimlendirme yapamadığım için bilgisayarın bu dosyayı bilgisayara...
  4. K

Bilgisayar reboot and selecet proper boot device hatası veriyor

Bilgisayar dün geldi bugün kurdum bu hatayı veriyor. Ekran kartının çalışmadığına dair şüphelerim vardı. Bu şeylerin üstüne birde klavyeyi okuduğuna emin değilim galiba klavyeyi de okumuyor. İkisi için de bir çözüm var mı?
  5. K

Gamegarajdan aldığım inno3d rtx4060 ti ekran kartım bozuk mu?

Aslında bugün ama saat 12 yi geçtiği için dün geldi. Yanlışım varsa düzeltin bu kadar eğik olmaması gerekiyor ve ekran kartı girmesi gereken yere girmiyor. Bozuk olabilir mi???
  6. K

Gamegaraj leo kasa ekran kartı takılmıyor

resimde gözüktüğü gibi. Ekran kartının arka kısmı giriyor lakin ön kısmı girmiyor. Çok fazla denedim ama o ön tarafı bir türlü oturtamadım. Neden girmiyor bunu nasıl oturabilirim? Şimdiden teşekkürler
  7. K

Gamegaraj Anakart kutusu boş geldi Anakart sisteme takılmış mıdır?

Gamegarajdan hazır Kasa aldım. Kasanın dışında dışında 4060 ti ve B550mh Anakart paketi vardı. 4060 ti paketi içinde 4060 ti varken b550mh paketinin icinde anakartın olması gereken kısım boştu güç kablosu vida vb benzeri şeyler vardı. Şuan kontrol edemiyorum ama anakart sisteme monte edilmiş...
  8. K

İşletim sistemi konusunda ne yapmalıyım?

Kargodan bugün gelen 8x2 ram 4060 ti ve b550mh sistemim var. İşletim sistemi kurmak istiyorum ama işletim sistemi işinden pek fazla anlamıyorum. ucuz şekilde hangisini alabilirim çok fazla ödemek istemiyorum. Şimdiden teşekkürler
  9. K

Gamegarajdan Kasa aldım içinden hangi kablolar gelir?(power,displayport,hdmi vb)

Başlığa yazdığım gibi. Gamegarajdan kasa aldım ama içinden hangi kablolar gelir bilmiyorum. Power garanti gelir gibi ama hdmi ve displayport gelir mi bilgim yok. Bu ikisinin gelip gelmeme durumlarına göre alacağım o kablolardan. Hangi kablolar gelir cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler
  10. K

Monitöre bağlanacak 260 hz 1080 p ye uygun displayport kablosu lazım

Displayport kablosu konusundan çok iyi anladığımı söyleyemem. Uygun fiyata 260 hz 1080 p monitörüme tam destekleyecek displayport kablosu almam gerekiyor lakin bu işten tam anlamadığım için karar veremiyorum. Uygun displayport kablosu önerirseniz sevinirim ekranda görüntü bozulması yaşamak...
  11. K

Lenovo legion M300S Gaming mouse alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-m300s-rgb-gaming-mouse-beyaz-gy51h47351-p-HBCV00003C03RP?magaza=TEKMAKG+B%c4%b0L%c4%b0%c5%9e%c4%b0M+VE+ELEKTRON%c4%b0K bu mouse alınır mı? Bunu almayı düşünüyorum ama aynı fiyat aralığında daha iyi dediğiniz bir mouse var ise ona da bakabilirim...
  12. K

Sarftech T60 red switch klavye alınır mı

https://www.hepsiburada.com/sarftech-t60--kirmizi-switch-rgb-klavye-kablolu-gaming-oyuncu-klavyesi-p-HBCV000045YF1U?magaza=Sarftech&url_src=and-product-detail bu klavyeyi almayı düşünüyorum. Alınır mı? Şimdiden teşekkürler.
  13. K

Gamenote H2040D mikrofonlu kulaklık alınır mı?

https://ty.gl/alhf5qppck kulaklık için çok üst düzey bir beklentim yok. Kullanan yada bilen varsa çabuk bozulur mu? Almayı düşünüyorum alınır mı? Şimdiden teşekkürler
  14. K

27 inç 1080p monitör alınır mı

Monitör alacağım ve bu monitörün 27 inç olmasını istiyorum. Almayı düşündüğüm 27 inç monitör 1080p. 27 inç monitöre 1080p çok mu kötü olur yoksa ortalama mı. (Alacağım ekran kartı Inno3D 4060 Tİ)
  15. K

5 k civarı Monitör önerisi

Monitör alacağım. 5 k civarı ödeyebilirim 27 inç olursa iyi olur 23-24 inç istemiyorum. Şimdiden teşekkürler. (Oyun için kullanacağım. display port ve hdmi girişi olması lazım çünkü hem kasayı hem konsolu bağlamayı düşünüyorum.)
  16. K

Twinmos thunder gx 8x2 ram mi daha kaliteli Yoksa Gammix D35 8x2 ram mi?

Resimde gördüğünüz gibi Gammix d35 8x2 ram veyahut twimmos thunder gx 8x2 ram almayı düşünüyorum. İki ürünün birbirine yakın olduğunu ve kısmen benzediğini biliyorum lakin az farkla daha önde olan seçeneği seçmek istiyorum. Hangi ram daha kaliteli? Hangi marka daha güvenilir ve iyi? Şimdiden...
  17. K

İntelcore i5-13400f RTX 4060 Tİ'lı Sistem alınır mı?

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-13400f-rtx-4060-ti-8g-h610m-r-500gb-ssd-16gb-ram.html bu sistemi ssd'yi kioxia 1 TB yapıp almayı düşünüyorum. Sistem iyi gibi ama ssd değişikliği ile birlikte fiyat 29.381 oluyor. Bu fiyata değer mi cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  18. K

5-8 K Monitör önerisi

Hazır https://www.itopya.com/modart-x17-v4-amd-ryzen-5-5600x-asus-geforce-rtx-4060-dual-white-oc-8gb-16gb-ddr4-500gb-nvme_h26123#kategori_9 sistemini ssd yi 1 TB ye, Anakart Asus Prime B450-K olarak değiştirip alacağım. Bunun yanına 5-8 k arası monitör almak istiyorum. Ekran boyutu büyük olursa...
  19. K

AMD R5 5600 - RTX 4060 8G OC - A520M K - 1 TB SSD - 2x8 GB RAM Sistem nasıl

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5500-rtx-4060-8g-oc-a520m-k-500gb-ssd-16gb-ram.html satın almayı planlıyorum. İçindeki 500 GB yi 1 TB 5500 ü 5600 yapacağım ve fiyatı 25610 tl olacak. Alacağım kasa iyi mi iyi ise fiyat olarak ödeyeceğim ücret aldığım ürüne değer mi yani iyi fiyata almış...
Geri