Arama sonuçları: *

• Users: alirizaztr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. alirizaztr

Tab S10 plus kılıf önerir misiniz

Tab S10 plus için klavye arıyorum, fiyatı uygun olursa güzel olur
  2. alirizaztr

Çevrimdışınız, pencere öğeleri kullanılamıyor... Sonra siyah ekran oluyor.

Ekran söyle oluyor, çözümünu bilen var mı? Çevrimdışınız, pencere öğeleri kullanılamıyor.. Şifreyi girdikten sonra ekranda siyah ekran oluyor
  3. alirizaztr

Mouse imleci ekranda kendi kendine hareket ediyor??

(Sanırım videoya izin vermiyor, şöyle anlatayım taba basinca olan şey oluyor ve sürekli olarak) Ekteki gibi oluyor, fareyi değiştirdim sorun halen devam ediyor, format attım yine aynı, yardımcı olabilir misiniz
  4. alirizaztr

monitörün ayağını takmada sıkıntı yaşıyorum.

Arkadaşlar monitörün ayağında sıkıntı yaşadım, ekte paylaştım, ayak kısa mi yoksa benim mi ayağı uzatmam lazım yardimci olur musunuz monitörün alt kısmına takılıyor tamam ama satıştaki üründe orta kısmına takılıyor ve ayak uzun gözüküyorz. Satıcıya sordum ve bir yanlışlık yok ayak doğru...
  5. alirizaztr

bu monitör nasıl veya önerileriniz nedir?

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CG9B94C3/ref=ewc_pr_img_1?smid=A34LUFHORQG3L9&psc=1 ekteki monitör nasıl? artıları eksileri bilen varsa yazabilir mi?
  6. alirizaztr

Yazılım için klavye önerisi

Arkadaşlar fiyat farketmez sağlam güzel bı tane klavye almayı düşünüyorum, bilen kişiler önerebilir mi , veya klavyeyi alırken neye dikkat edeyim ? ( Beyaz olursa güzel olur)
  7. alirizaztr

.

Bime USB çoklayıcı geliyorsa alayım mı almayayım mi kararsızım önerir misiniz bu aksesuarı ya da daha iyisini önerebilirsiniz güzel olur
  8. alirizaztr

Klavye tavsiyesi verebilir misiniz?

Ajazz Oyuncu Klavye STK61 Kahverengi Switch Pudding Keycap Kablolu & Bluetooth Çift Mod Mekanik Brown Switch Gaming Keyboard (STK61 - Beyaz - Kahverengi Switch) https://amzn.eu/d/01a9A7mB Bu klavye nasıl alınabilir mi veya önerisi olan varsa yazarsa sevinirim...
  9. alirizaztr

Öneri Monitör önerisi verir misiniz

Monitör almayı düşünüyorum. Önerisi olan arkadaşlar yazabilir mi? Alırken neye dikkat etmeliyim? 10k aşağı olursa güzel olur
Geri