Arama sonuçları: *

1. .-Legolas-.

GTA 5 Crack te GTA online a nasıl girebilirim

Gta 5 i CRACK olarak indirdim fakat gta online a giremiyorum Gta online a nasıl girerim ?
  2. .-Legolas-.

Gamepower Overlord mekanik klavye Driver problemi

Gamepower Overlord klavye aldım elime bugün ulaştı. Driverını doğru kurmama ve klavye pcye bağlı olmasına rağmen driveri usb bağlı değil diyor sildim tekrar kurdum hala aynı hata çözümü nedir acaba ?
  3. .-Legolas-.

1500 Liraya kadar klavye önerisi

1500 Liram var Mekanik mümkünse rgb klavye istiyorum tam boy olmalı ne önerirsiniz ?
  4. .-Legolas-.

BU EKRAN KARTI ALINIR MI ??

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-sapphire-rx470-4gb-1225958371/detay Bu ekran kartını almak istiyorum ama emin olamadım temiz midir bakımlarını yapmam gerekir mi yardımcı olabilir misiniz almamı önerir misiniz
  5. .-Legolas-.

Msi clutch gm08 mi trust gxt 940 mı ?

Bu fiyat bandında msi mı iyidir trust mı yada rampage nin pek çok mouse'u var hangisini tercih etmeliyim
  6. .-Legolas-.

Yılbaşı hediyesi mouse önerisi

Okulda çekiliş yaptık bana alacak arkadaş soruyor sana ne alıyım diye aklıma mouse geldi 300 600 arası kaliteli oyuncu mouse öneriniz varmıdır
  7. .-Legolas-.

Arkadaşım yılbaşı hediyesi olarak ne alabilir ??

Okulda yılbaşı çekilişi yaptık bütçe 300 - 600 arası olacak çocuk bana soruyo ne alıyım sana diye emin olamadım iyi bir oyuncu mouse falan diye düşündüm ama emin değilim siz ne önerirsiniz bu fiyat aralığında
  8. .-Legolas-.

lylo ya ne oldu ????

2019 yılında lylo diye twitch yayıncısı vardı ona ne oldu bilen var mı ? İfşası çıktığı için yayın hayatını tamamen mi bitirdi ? İnstası youtube hesabı falan varsa atarsamız sevinirim .
  9. .-Legolas-.

Bu hatayı nasıl yok ederim

Bu hatayı alıyorum ekran kartı değiştirmeden çözebilir miyim ? Dxcpl çalışmıyor onuda denedim.
  10. .-Legolas-.

Bozulan samsung tv tamir yaptırayım mı ?

2014 TE ALDIĞIM Samsung televizyonda bölgesel kararmalar oluştu ya led ya panel değişecek 8k tutar dediler yeni tv almak mi yaptırmak mı 50 inç tv önerilerinizi beklerim ucuz yollu olursa sevinirim
  11. .-Legolas-.

Play store %95 indirim

%95 indirim playstore teklifi bana gelmedi nasıl gelir acil yardım eder misiniz şartları nedir ?
  12. .-Legolas-.

Vatan Bilgisayardaki bu Sistem Alınır Mı ?

Bütçem 20 k https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-sapphire-rx-7600-8gb-h610m-h-v2-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html bu sistem alınır mı ?
  13. .-Legolas-.

20 k ya full set sistem önerisi

20 k paraya i3 ryzen 3 olmayacak bir pc +monitör + mekanik klavye + mouse arıyorum linkleri ayrı ayrı olabilir.
  14. .-Legolas-.

Nike dunk low starry night orange alınır mı ?

Bu ayakkabıyı alan var mı ? Varsa ayakkabı hakkındaki düşüncelerini paylaşırlarsa sevinirim. https://www.barcin.com/nike-dunk-low-starry-night-orange-erkek-spor-ayakkabi-turuncu-beyaz-siyah-2/
  15. .-Legolas-.

20 k hazır sistem önerisi

20 k paraya ekran kartı tatmin edecek i3 ve ryzren 3 olmayacak bir sistem arıyorum şimdiden teşekkürler
  16. .-Legolas-.

18-20 k arasında hazır sistem önerisi

Elimde 18 k param var rx 6600,3060,4060 arc a750 olan sistemler tercihimdir . i3 ryzen 3 olmazsa sevinirim . Şimdiden teşekkürler,
  17. .-Legolas-.

13-15k fiyat aralığında hazır sistemde bulabileceğim en iyi ekran kartı nedir?

13-15 k param var hazır sistem alacağım bu fiyata aldığım sistemin ekran kartı en iyi ne olur ?
  18. .-Legolas-.

10-14k arasında apu olmayan hazır sistem önerisi

Elimde 14 k para var alabileceğim apu olmayan mümkünse rx580 ve intel arc 750 olmayan sistem arayışındayım. Biliyorum bu fiyat aralığında biraz zor ama rtx 3060 yada rx 6600 olursa iyi olur. Şimdiden teşekürler
Geri