Arama sonuçları: *

• Users: tewaynett
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Yardım Iem Sol Kulağa Tam Oturmuyor

Tangzu waner sg2 aldım kulaklık sağ kulağıma tam otururken sol kulağıma bir türlü tam oturmuyor bu yüzden de sağ taraftan bi tık fazla ses alıyorum ve kulaklığın oturmama hissi rahatsız ediyor tang sancai orta boy olan eartipsleri kullanıyorum farklı küçük-büyük boy olanları da denedim yine de...
  2. T

Ddr5 Sistem Xmp Açınca Pc Çöküyor veya Crash Veriyor

XMP açıp ramleri 6000mhz e çekince oyunlarda crash veriyor veya direkt sistem çöküyor 4800 üstü kullanamıyorum bios vs. güncel konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim pc özellikleri aşağıdaki gibi Gigabyte H810M K 6400Mhz Gigabyte Geforce RTX 5070 GSkill Flare X5 2x16GB...
  3. T

Yardım 1.5K IEM Kulaklık Önerisi

1.5k ya önerebileceğiniz iem var mı? normalde tangzu wan'er sg 2 düşünüyordum fakat stoklarda kalmamış. Aynı kalitede iem varsa önerirseniz çok sevinirim teşekkürler.
  4. T

Yardım Hangisi daha mantıklı? (Kulak üstü - IEM)

Şuan fuxi h3 wireless kulaklığım var yere düştü ve sağ taraftan kırıldı yeni kulaklık almayı düşünüyorum sizce hangisi daha mantıklı? Bütçe 2.5-3k IEM+mikrofon Yeni wireless kulak üstü Daha önce IEM tecrübem olmadı kulak üstü rahatlığına ve kablosuz olmasına kıyasla geçmeye değer mi? Yoksa bu...
  5. T

70K PC TAVSIYESI YARDIM

70K ile alınabilecek şuan en iyi hazır sistem hangisi arkadaş için bakıyorum.
  6. T

70K PC TAVSIYESI YARDIM

70K ile alınabilecek şuan en iyi hazır sistem hangisi arkadaş için bakıyorum.
  7. T

Çözüldü✓ 5k Civarı Koltuk Önerisi

5k civarı koltuğa ihtiyacım var kullanıp memnun olduğunuz koltuklar varsa öneri verebilir misiniz
  8. T

Fashcolle Globe Pro Black Alınır mı?

https://www.idefix.com/fashcolle-globe-pro-black-oyuncu-koltugu-siyah-p-6558429?vendorId=640&ref=akakce&v=1.63.7 bu fiyata alınır mı? bu fiyatlarda daha iyisi varsa önerebilirsiniz...
  9. T

50-70K Arası Hazır Sistem Önerisi İstiyorum

Merhaba arkadaşım için 50-70k arası hazır sistem önerisi istiyorum. Bu fiyat aralığı için RX 9070 XT ve 7800x3d düşündüm aşağıdaki sistem sizce nasıl? önerilerinizi bekliyorum...
  10. T

Yardım DRAM li m2 ssd önerisi

Merhaba uygun fiyatlı 500gb dramli m2 ssd önerebilir misiniz?
  11. T

Pivot monitör ayağı önerisi

Acer KG251QJ model monitörüm var. Pivot monitör ayağı önerebilecek var mı? Fakat masaya takılan modellerden değil de direkt normal pivot monitörlerdeki ayaklardan arıyorum.
  12. T

Öneri Kablosuz kulaklık önerisi

Biliyorum bu fiyatlara zor fakat 1-2k TL arası önerebileceğiniz kablosuz kulaklık var mı marka takıntım vs. yok. Daha önce havit gamenote fuxi-h3'e baktım fakat şuan siyah ve beyaz rengi stoklarda yok bir de vxe v1'e bakmıştım ama mikrofonunun sıkıntılı olduğunu gürültü engellemesinden dolayı...
Geri