Arama sonuçları: *

• Users: Jcaesar
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. J

Şehir-bölüm önerisi yardım

Selam arkadaslar Bildiginiz gibi tercih dönemi, Dilciyim ve ben ilk sıraya eskisehir osmangazi üniversitesi karsılastırmalı edebiyat yazdım(%30falan tutma oranı var) ikinci sıraya da 29mayıs ingiliz dili edebiyatı yazdım %75 burslu falan olucam ilk sıralara yazdığım için,Amacım bir yıl okuyup...
  2. J

Fars dili ve edebiyatı İmü

Selam arkadaslar istanbul medeniyet üniversitesinde okuyan bi arkadaş var mıdır acaba? Veya diller hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar bana bi yol göstersin,Medeniyet üniversitesi istanbulda güzel bi kampüse ve eğitime sahip dil açısından diye biliyorum. Fars dili ve edebiyatı bölümü bu yıl...
  3. J

Eski kız arkadasımdan ayrı kalmak bana zarar vermeye başladı

Selam arkadaşlar benim bir buçuk yıllık bir ilişkim oldu, yani bir buçuk yıl diyorum ama ayrı kaldığımız zamanları çıkarırsak yedi sekiz ay falan. her hafta ayrılıp barışıyorduk. büyük iki ay ayrılıklarımız oldu aramıza insan bile girdi.Yani o yaptı bunu en büyük geri dönüşü olmayan olayı o...
  4. J

TAVSİYEEEE LÜTFEN ARTIK

Arkadaslar öncelikle bu konu bilgisayar vesaire bilgisi almak için oluşturulmadı. Üniversite seçeceğim durmadan konu açıyorum konuyu eğitim vesaire yapıp ama kimse yazmıyor. 29Mayıs üniversitesi ingiliz dili ve edebiyatı %50 düşünüyorum ne kadar istemesem de zorunda gibiyim eğer istanbul...
  5. J

Özel Okul ve tavsiye

Selam arkadaslar Ben 29 mayıs ingiliz dili edebiyatı %50 Yeditepe İngilizce öğretmenliği %50 Mef ingilizce öğretmenliği %50 bunlar arasında kaldım veya gidip İstanbul ünivetsitesinde fars dili veya eski yunan dili okuyacağım ama özeller daha çok ilgimi çekiyo şu an. Mezuna bırakamam zaten mezuna...
  6. J

Özel Üniversite için tavsiye

Selam arkadaslar Ben 29 mayıs ingiliz dili edebiyatı %50 Yeditepe İngilizce öğretmenliği %50 Mef ingilizce öğretmenliği %50 bunlar arasında kaldım veya gidip İstanbul ünivetsitesinde fars dili veya eski yunan dili okuyacağım ama özeller daha çok ilgimi çekiyo şu an. Mezuna bırakamam zaten mezuna...
  7. J

İlişki hakkında tavsiyw

Selam Arkadaslar benim bir bucuk yıllık bi toksik iliskim oldu ve gercekten iki taraf da cok toksikti belki 80 kez ayrılmışızdır. flörtümüz oldu iki tarafın da bu ayrılıklar arasında. ben gidip biriyle hiç denemedim ama o iki kişiyle ilişki yaşadı. Birinden sonra yarabandı dedi ayrıldı ve bana...
  8. J

Özelden devlete geçiş

Selam beyler sınav sonucum kötü geldi sınavdan zehirlenmiş olduğumdan ötürü erken çıkmak zorunda kalmıştım. geçen sene mezuna bırakıp bu sene tekrar girdim ve bu sene zehirlenme olayı yaşandı. geçen seneden 16bin kadar daha iyi yapmışım yine ama hala kötü. 43bin sıralamam var. Bu sene de mezuna...
  9. J

Blutv ödeme alırken yıllık çekti ve taksitsiz.

Selam arkadaslar Blutv alıcaktım ve yıllık ödemeyi taksitli yapmayı düsünüyodum fakat direkt çekti 1.100tlyi Öğrenciyim benim için büyük bi mebla Desteğe falan ulaşmaya calısıcam fakat para iadesi alıp üyeliğimi iptal edebilir miyim?
  10. J

Kız hakkında tavsiye

Selamlar, Arkadas ortamı sayesinde bi kızla tanıstım Durmadan oyun oynuyoruz nerdeyse günde 7 saat falan. Kız yakın arkadaslarını bile takip etmezken bana cok samimi davrandı özellikle bana yazıp beni yenebilirsen instamı alırsın gibi cümleler kurdu ve aldım da. Cok iltifat ettim hepsinde...
  11. J

Çağdaş yunan dili okunur mu?

Selam arkadaslar ya leh dili ya da çağdaş yunan dili düşünüyorum. Tytde bayılıyodum erken cıkmak zorunda kaldım maalesef.. ve 1.mezun senemdi. o yüzden yazmak istiyorum.
  12. J

.

Selam arkadaşlar Ben bugün yksye girdim ve birkaç bir şey yaşadım öncelikle onlardan başlayalım. Normalde çok kahve içen ve su içen birisiyim,genelde denemelere girmeden önce espresso ağır pre workoutlar kullanır girerdim odağım artsın diye. Mezun senemdeyim ve dilden hazırlanmaktayım. geçen...
Geri