Arama sonuçları: *

• Users: Arın6221
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

seagate freeagent go 500gb içinebüyük dosya atmaya çalıştığımda kapanıp açılıyor

merhabalar arkadaşlar bende seagate freeagent go usb device 500gb var ancak içine büyük dosya kopyalamaya çalıştığımda kapanıp açılıyor cihazım windows 10 monster marka oyuncu laptobu bunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum çünkü eskiden içidne 200 gb ye yakın filmler vardı ve gayette düzgün...
  2. A

Çözüldü✓ Laptobumda Bazı Uygulamalarda Görüntü Bozuluyor Çözümü Nedir

merhabalar arkadaşlar laptopta böyle görüntü bozulmaları oluyor bazı programlarda daha yeni aldım oyuncu laptopunu 1720976623 lütfen yardım edin
  3. A

Çözüldü✓ merhaba rtx 4060 ile gta 5 te çimenlere gelince fps 35 e kadar düşüyor

merhaba arkadaşlar ayarlar ultrada hani ben bu ekran kartından açıkçası bi 130 100 fps beklerdim fakat oyun galiba günümüz sistemlerine pek uygun değil hadi onu geçtim çimenlerde neden 35 30 fps alıyorum çok saçma diğer oyunlarda bi problem yok laptopta hani benim görüşümden resident evil 7 de...
  4. A

Çözüldü✓ Arkadaşlar insyde biosta sanallaştırmayı bulamadım herşeyine baktım ama yok

Yardım edin arkadaşlar insyde biosta sanallaştırmayı kapatamıyorum otomatik olarak açık gelmiş pcyi daha yeni aldım olmuyor yok çıldıracam
  5. A

Çözüldü✓ arkadaşlar merhabalar monster Tulpar alıcağım yardım ederseniz sevinirim

monster Tulpar T5 V23.3 15,6 alıcam ram mi yükselteyim yoksa ssd kapasitesini mi yükselteyim alınır mı? hani oyunları rahat ultranın ultrasında oynatırmı merak ettim ve sizlere danışmak istedim
Geri