Arkadaşlar 250nin 200 bini motora, 50 bini ekipmana ayırdık. Motorla pek bilgim yok ablama alacağız ablam sarı sitede 200 civarına R25 var diyor, sizin önerileriniz nelerdir?
Arkadaşlar merhaba, 15 yaşındayım yaz tatilinde çalışmak istiyorum, kendi paramı harcamak istiyorum yani kısaca, kazandığım parayla ekipman gibi şeyler alacağım nerede çalışabilirim? Ağır iş ve garsonluk gibi şeyler olmasın yeter.
2300 TL bütçem var önceki klavyem GK61 sol shifti bozuk kafayı yedirtmeye başladı bende Rapid Triggerlı bir klavye almak istiyorum, Mad68 HE var aklımda manyetik switch olarak, mekanik olarak pek bilmiyorum ama Mad68 HE almayı düşünüyorum, sizin öneriniz nedir?
Paketi taşıyan uçak hoofddorp, Nl'den İstanbul'a 15 Ağustos tarihinde gelmiş ama bildiğim kadarıyla gümrükten çekme ve son teslim noktasına ulaşması aşamaları varken en geç teslim tarihi yarını gösteriyor. Sizce son teslim noktasına gelmiş midir yoksa güncellemeler geç geldiğinden mi öyle...
6500 TL bütçem var CS2 Valorant gibi oyunlar oynayacağım hangi monitörleri önerirsiniz? En az 165 hz 1ms ve IPS panel tipi olması lazım ve bilindik markaları tercih ediyorum.