Arama sonuçları: *

• Users: furkanesat
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

İlandaki araç alınır mı?

https://shbd.io/s/xKM5dEUl Araç otomatik vites, bu modellerde kronik sıkıntı var mı? Bu fiyatlara başka alternatif düşünülebilir mi? Yardımcı olur musunuz teşekkür ederim
  2. F

Monitörü kaça satmalıyım?

asus tuf gaming 24.5 vg259qm 280hz 1ms elimde bu modelde bir monitör var. Garantisi yok ama tertemiz cihaz. İkinci elde kaça satarsam satılır fikri olan var mı?
  3. F

Bu Pc 2. Elde Ne Kadar Eder?

Sistem Parçaları aşağıdaki gibidir. Ekran kartı: Sapphire Nitro+ 6900 XT (Kutulu,2.El) İşlemci: Ryzen 5 7600 (Kutusuz,sıfır,garanti var) Anakart: Asus Prime b650m-R Micro Atx (Kutulu sıfır garanti var) Ram: Patriot Viper Venom 2x16 6000MHz CL30 (Kutulu sıfır garanti var) Ssd: Kingston NV3 1TB...
  4. F

Bu Pc ne kadar eder?

Beyler elimde Bi pc var bunu satmak istiyorum 2. Elde ne kadara gider Anakart: Asus prime b660M-A4 D4 DDR4 Ekran kartı: ASUS Rog Strix gaming Radeon RX 6750 XT OC ARGB 12GB İşlemci: İntel Core İ5 12400F 4.40GHz Ram: Corsair 16 GB (2x8GB) Vengeance RGB 3600 MHz C18 Ram Depolama: Seagate 1TB...
  5. F

6-7K Kablosuz kulaklık önerisi

Beyler bu bütçede bir kulaklık lazım Hs80 Max düşünüyorum ama şuan mağazadan teslim alamıyorum stok olmadığı için. Farklı bir öneriniz var mı bu kalitede? Kargo biraz benim için sıkıntı olduğu için mağazadan direkt almak istiyorum ama bu fiyatlara daha iyisini veya benzer kalitede bir şey...
  6. F

Yardım GPU sıcaklığı normal mi?

Sistemimde 6900 XT gpu var. 2k ve en yüksek çözünürlükte Star Wars Jedi Survivor oynamaya başladım şuan ve ekran kartı sıcaklığım 90-92 civarında dolanıyor. Güç tüketimi ise 285W civarında geziyor. Gpu fan 2900 rpm hızda dönmekte. Arkadaşlar bu sıcaklıklar normal mi?
  7. F

Öneri 1.300.000 TL'ye araba önerisi

Beyler bana başlıktaki fiyat bandında sedan veya SUV bir araç lazım. Ama nispeten yeni bir araba lazım yani 2018-2019 model ve sonrası gibi. Lütfen ''Ben bu paraya gider 2010 falanca arabayı alırdım, üzerine şu kadar daha koyar 2012 BMW alırdım'' falan gibi önerilerde bulunmayın. Ben başımı...
  8. F

Anakart Ekran Kartını Görmüyor

Arkadaşlar yeni bir pc topladım. Ekran kartı hariç her şey sıfır. Anakartım b650 gaming plus. Ekran kartı ise rx6900xt nitro. Ekran kartının 8-8-6 güç girişi var ama sadece 8-8 olarak takabiliyorum. Araştırdığım kadarıyla 6lı pini takmasam bile çalışması lazım. Güç kaynağım 750W ama sıkıntı...
  9. F

Canlı Ders İçin WebCam Tavsiye

Beyler, Canlı derslere katılıp ders anlatacağım. Bunun için bana f/p bir webcam lazım. Net bir bütçem yok ama kullanışlı kaliteli bir şey olsun istiyorum. 3-4k verebilirim. 1080p ve 60fps olması daha iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum. Aklımda logitech c920 - c922,razer kiyo x gibi cihazlar var...
  10. F

Çözüldü✓ 6800xt vs 3080 Hangisi alınır?

Beyler 15-16k civarına kadar bir bütçem var bu bütçeyle ikinci elden bir ekran kartı almayı düşünüyorum ve aklımdaki iki model başlıkta belirttiğim gibidir. Sizce hangisini almalıyım veya almalı mıyım? Bu bütçelere önerebileceğiniz ikinci elde bir kart var mıdır? 2K çözünürlükte ryzen7600 ile...
  11. F

5 6k civarı kasa önerisi

Beyler ortalık fena fiyatlar yükselmeden kasayı toplama kararı aldım normalde beklemeyi düşünüyordum. Bana dahili psu olan bir kasa önerir misiniz? Ekran kartı olarak 7700xt düşünüyorum ikinci elden. Şöyle bir kasa gördüm ama özellikle psunun kalitesinden emin değilim. Sizce alınır mı? Edit...
  12. F

9000tl 2k monitör tavsiyesi

Beyler şuanlık 7700xt ile kullanacağım monitörü ama sistemi yükselteceğim. Bana 2k monitör önerir misiniz? Geçenlerde şu monitörü gördüm ne dersiniz? Ayrıca sitede vade farksız taksit imkanı olmasına da dikkat ederseniz sevinirim. Linki aşağı bırakıyor yorumlarınızı ve tavsiyelerini bekliyorum...
  13. F

2025te 3080 alınır mı?

5600 ve 3080 li sistem hâlâ alınır mı? 28000 TL'ye anlaştık
  14. F

4070ti super vs 5070ti

Beyler 55 60k civarı Bi bütçe ayırmayı düşünüyorum pc için ama 5070ti fiyatları hiçbirimizin tatmin etmedi. Sizce fiyatların düşmesini beklemili miyim yoksa 4070ti super yapıştırıp geçeyim mi? Not: Evde şuan idareten bile pc yok.
  15. F

4070 ti super mi 5070ti mi?

Beyler yeni sistem almayı düşünüyorum 55 60k civarı şuan aklımda 7600x ve 4070 ti super ikilisi var ama sizce bu fiyatlara 5070 ti alınabilir mi ve beklemeye değer mi?
  16. F

20k civarı robot süpürge önerisi

Arkadaşlar anneme hediye olarak robot süpürge almak istiyorum. 20k civarı bi bütçem var. Ama cihazda silme özelliğinin de bulunmasını istiyorum. Örnek olarak bu cihazı buldum. Gayet iyi duruyor ne dersiniz Daha iyileri varsa önerilere fazlasıyla açığım. Yardımcı olursanız sevinirim...
  17. F

Aradaki 10k farka değer mi?

Gençler itopyada bu sistemi buldum ve 7800xt ye yükselttim. Ama gamegaraj üzerinde de başka bir sistem var. O sistemde 4070ti super gamerock almayı düşünüyorum. Ve ayrıca ramları 2*8+ 240mm sıvı soğutma eklediğim zaman yaklaşık 10k fark oluyor. Sizce bu farka değer mi? Hangi sistemi almamı...
  18. F

Öneri.. 47k Monitör Hediyeli Sistem Alınır mı?

Gençler bu sistemi ufak özelleştirdim. Sizce alınır mı yoksa gamegaraj üzerinden 4070ti superli sistem daha mı mantıklı 50k civarında.İtopyada vade farksız 3 taksit olması cezbediyor biraz da beni. Sizce nasıl yapayım cevaplarsanız sevinirim...
  19. F

Bu sistem 45k değer mi?

Gençler 7700x bir sistemi 7800xt ile özelleşleştirdim. Sizce bu fiyata değer mi? Sıvı soğutma da ekledim. 45k tutuyor. Biraz daha koyarak palit 4070 TI superli sistem almak daha mı mantıklı olur? Özelleştirdiğim sistemin linkini aşağıya bırakıyorum.Size zahmet bi bakın. Çıkarılıp eklenmesi...
  20. F

7800xt ekran kartlı nasıl olur sizce?

Normalde sistemde 7700xt var ama 7800e yükselttim ve ufak tefek bir kaç özelleştirme daha yaptım. Sizce bu haliyle alınır mı yoksa bu fiyatlara daha iyi şeyler bulabilir miyim ne dersiniz? Bütçem 50k için zorlarım Sistemin linki özelleştirdiğim şekilde görünüyor olması lazım sizde...
Geri