Arama sonuçları: *

• Users: buğra ali
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. buğra ali

Yardım Ağır hasar kayıtlı r25

Beyler ağır hasarlı r25 almayı düşünüyorum fiyatı baya uygun granaj hasarından kaynaklı ağır hasar olduğunu belirtiyo ilan bilgisi: 2022 model 13k km ABS'li model Sıfır Mitas lastikler (500 km önce takıldı) Pasta-cila + seramik kaplama yeni yapıldı Quick Shifter mevcut R slider koruma takılı...
  2. buğra ali

3D Yazıcı tavsiyesii

Selamlar beyler, bir adet 3D yazıcı almayı düşünüyorum. Aslında bu bir deneme olacak ama iş odaklı ilerlemesini istiyorum. Önerileriniz nelerdir? Ben Anycubic Kobra S1 Combo almayı düşünüyorum. Renkli baskı özelliği de mevcutmuş. Güncel sıfır fiyatı 36-37 bin TL civarında. İkinci el almayı...
  3. buğra ali

Yardım Telefonu motordan düşürdüm model 14 pro

Beyler telefonu motordan düşürdüğüm yetmedi arkadaki vito ezdi ekran baya çatlak geniş kamerası açılmıyo model 14 pro ilk götürdüğüm servis 505dolar+kdv dedi apple servisi sonra alpa tamir merkezi diye bir işletmeye gittim orda da ekranın ön camını değiştirebiliriz %90 hallolabilir ekranı...
  4. buğra ali

Alibaba üzerinden toplu alım

Selamlar 3-4 gündür Alibaba üzerinden ürün getirip Türkiye'de satmak üzerine araştırma yapıyorum bulmuş olduğum ürün lego muadilidir öncesinde AliExpress ve Temu üzerinden almış olduğum ürünlerden biridir normal lego muadiline göre gerçekten kaliteli diyebileceğimiz durumda ve fiyat olarak 1/10...
  5. buğra ali

Alibaba üzerinden toplu mal getirmek

Selamlar yaklaşık 3-4 gündür aklıma yatan bir iş modeli için fikir danışmak istedim temu aliexpress üzerinden kendime hobi için lego muadili olan setler alıyordum orjinal legonun 10/1 fiyatına ve bence kalite performans olarak baya iyi alibaba üzerinden istediğim ürünü komik bi rakama buldum...
  6. buğra ali

Alçıyı erken çıkarırsak bişey olur mu?

selamlar geçen ay serçe parmağımda vurma dolaylı kırık oluştu bugün randevum vardı gittim haftaya cuma çıkarırız dedi ama artık dayanamıyorum erken çıkarırsam sıkıntı olurmu bugünle beraber 23 gün oldu doktor 4 hafta kalmalı dedi 4-5 gün büyük etki eder mi röntgenden anlayan bi arkadaş varsa...
  7. buğra ali

Yardım Furmark değerlerim normal mi

Merhabalar ekran kartını teste soktum furmarkta sizce değerler normal mi (yeni pc)
  8. buğra ali

Furmark testimin ısı değerleri normal mi

Merhaba arkadaşlar geçen toplama pc aldım furmark testine soktum kısa sürede fazla ısındığını düşünüyorum anlayan bi arkadaş yardımcı olabilir mi (aynı sistemde işlemci için dandik soğutucu koymuşlardı işlemci sıcaklığı %99 görmüştü çözdüm)
  9. buğra ali

Çözüldü✓ yeni pc aldım cpu sıcaklığı normal mi gözüküyor

Yeni aldım PC yi ilk defa açtım bi kaç uygulama indirdim ama cpu sıcaklığı sanki yüksek gözüküyor (pc den çok anlamam) sizce bi sıkıntı var mı değerlerde?
  10. buğra ali

sizce bu sistem alınır mı?

selamlar arkadaşım XFX ekran kartlarına laf söyledi git rtx al diyor sizce 4060lı sistem dizmek daha mı mantıklı bundan
  11. buğra ali

Bu sistemi almaya değer mi

Bu sistemi alıyorum arkadaşlar sizce iyi mi?
  12. buğra ali

Bu sistem almaya değer mi

Merhaba arkadaşlar işyerimdeki pc bozulduğundan kendi kasamı koymayı düşüyorum 5 yıl önce dadg2 almıştım sizce atıcağım pcyi benimki ile değiştirmek mantıklı mı? (forumda başkasından gördüm sistemi) dadg2 Asus TUF GTX 1660Tİ 6GB ekran kartı AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor 3.40 GHz Asus...
  13. buğra ali

Çözüldü✓ 20-23k arası hazır sistem önerisi?

Merhaba 20-23k arasında hazır sistem arıyorum şu an fırsat olarak gördüğünüz bi kasa var mı?
  14. buğra ali

Çözüldü✓ bu toplama kasayı almaya hala değer mi?

Merhaba arkadaşlar işyerimdeki pc bozulduğundan kendi kasamı koymayı düşüyorum 5 yıl önce dadg2 almıştım sizce atıcağım pcyi benimki ile değiştirmek mantıklı mı? (forumda başkasından gördüm sistemi) dadg2 Asus TUF GTX 1660Tİ 6GB ekran kartı AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor 3.40 GHz Asus...
  15. buğra ali

Bu sistemi almaya değer mi?

Geri