Arama sonuçları: *

• Users: NSHN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. NSHN

Kaliteli Mikrofonlu F/P Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar 1500-2000 TL bandında güzel mikrofona sahip kulaklık önerisi istiyorum kumaş ped olursa çok daha iyi olur ve IEM önermeyin lütfen
  2. NSHN

Öneri Güç Kaynağı Tavsiyesi

Ryzen 5 5600 ve Palit 4060'ı besleyen Gamepower GP650 PSU'um var fakat ufak ufak teklemeye, sekmeye başladı bu yüzden sizden ucuz yollu fakat güvenilir bir tavsiye istiyorum. Temelli kullanmayacağım 1 1.5 seneye yeni bir sisteme geçmeyi düşünüyorum fakat şuan idarelikten bir psu almam gerek...
  3. NSHN

Exvega Vesta 2025 Modeli alınır mı?

Yeni bir koltuk almayı düşünüyorum Exvega Vesta 2025 modeli aklıma yatan modellerden birisi 12000 TL civarlarından 8500 TL'ye buldum. Bu fiyat bandında başka bir tavsiyeniz varsa buyrun veya bu modeli öneriyor musunuz kullanan arkadaşlardan varsa. NOT: Hawk Fab model almayacağım.
  4. NSHN

KYK Yemekhanesinde parmak izi

Arkadaslar kykda 2. gunum hala ortamları falan çok kavrayamadim fakat bilmek istedigim bir sey var. Yemekhanede yemek alirken çoğu kişi parmak basiyormus ilk gün farketmemiştim bende bugün akşam yemeginde basayim dedim fakat olumsuz yanit cikaran ses geldi bende sorunu anlamadim. Nedir bu?
  5. NSHN

monitör kapanma sorunu

Monitörüm anlık siyah ekran oluyor fakat bilgisayar çalışmaya devam ediyor, bilgisayarı yeniden başlatınca monitörde bir sıkıntı olmuyor fakat AMD Driverlerım siliniyor ve yeniden kurmak zorunda kalıyorum bunun sebebi ne olabilir?
Geri