Arama sonuçları: *

• Users: seVs
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. seVs

İncehesap Conqueror sistem alacağım pişman olur muyum?

Gaming gecesi indirimlerinden yakaladığım bu sistemi alacağım, paramı aslında PerfEdge sisteme bekletiyordum fakat ekran kartı daha iyi geldi. Sizce sırf ekran kartı ASUS PRIME diye bunu almak mı mantıklı yoksa PerfEdge sistemi mi almalıyım? (Not: incehesaptaki sistemi 32gb ram ve çift fanlı...
  2. seVs

Sizce sistem almalı mıyım?

Şu an gerçekten baya bir idareten gtx1050ti rtzen 3 3100 bir sistemim bulunmakta. Yeni bir sistem almayı düşünüyorum fakat 2 sene sonra yks var ve üniversitede nereye gideceğim hakkında en ufak bir fikrim yok. 40k vererek 5060ti ryzen 5 7500f bir sistem alıp uzun süre sıkıntı çekmemek mi daha...
  3. seVs

FSP NC5 mi? FSP MP7 mi?

Eğer ki yakın bir zamanda daha f/p bir sistem gelmezse PerfEdge 5A sistemi alacağım. Ryzen 5 7500F'i soğutmak için NC5 yeterli olur mu? Yoksa MP7'ye yükseltmeli miyim?
  4. seVs

PC Almak İçin Beklemeli Miyim?

Kendime rtx 5060ti 16gb'lı bir sistem toplamak istiyorum 38k bütçem var fakat şu an piyasada hiç adam akıllı indirimi olan bir sistem göremiyorum. Sizce bir ay içinde öyle bir sistem gelir mi? yoksa ağuatos sonu eylül başına kadar erteleyeceğim. Sizce ne yapmalıyım?
  5. seVs

16GB GPU'LU SİSTEM ÖNERİSİ

Arkadaşlar lütfen yardım edin 5060TI 16GB'a taktım fakat 5060'lar çok pahalı. AMD ekran kartı alırsam çok daha kolay olacak biliyorum ama gerçekten NVIDIA istiyorum. 1-2 hafta daha bekleyebilirim ve bekleyeceğim gibi görünüyor. Şu anlık en mantıklı sistem bu gibi fakat anakartı hiç beğenemedim...
  6. seVs

Biostar B650MT Anakart alınır mı?

Ryzen 5 7500F veya 5 7600 & RTX5060TI 16GB Sistem almayı düşünüyorum da bu anakart mp-e serisine göre özellikleri daha az. Uzun süreli ve iyi bir sistem olsun istiyorum bu anakart mantıklı mı? Asus hastasıyım fakat asus anakartlar pahalı.
  7. seVs

40K Bütçe Sistem Önerir Misiniz?

İşlemci Ryzen 5 7600, Ekran Kartı ise RTX 5060TI 16GB düşünüyorum fakat en uygun nereden olur nasıl almalıyım yardımcı olur musunuz? Teşekkürler şimdiden.
  8. seVs

Creative Cloud Hesabına her seferinde giriş bilgilerini soruyor.

Bilgisayarımı her kapatıp açtığımda Creative Cloud hesabıma tekrardan giriş yapmamı istiyor. Bunun benim herhangi bir hizmeti kapatmamla bir alakası var mıdır?
  9. seVs

Razer seiren mini için pop filter yok.

Seiren mini v3 mikrofon aldım daha gelmedi ama mikrofon için pop filtresi bulamadım. Sadece orjinal seiren mini için var amazonda pop filtresi o da yurt dışından geliyor zaten. Mikrofona uygun bir pop ekranı önerir misiniz onun yerine?
Geri