Arama sonuçları: *

• Users: cnrtpts
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. cnrtpts

RC ARABA İÇİN DC MOTOR

ARKADAŞLARLA BERBAER OKULDA BİR PROJEYE BAŞLADIK 4 ADET RC ARABA YAPMAMIZ LAZIM ARABALAR İÇİN SARI MOTORLARI KULLNAMAK İSTMEİYORUZ ONUN DIŞINDA 200 RPMLİK 300 TL'ye MOTORLAR BULDUK FAKAT BU DA MALİYETİ ÇOK ARTTIRDI 250-400 RPM ARASI DC MOTOR ÖNERİSİ LAZIM
  2. cnrtpts

CANON MP235 SATILIR MI?

elime CANON MP235 model bi yazıcı geçti herhangi bi parasl değeri varmıdır kullanılır mı hala satılırsa kaça satılır?
  3. cnrtpts

15-20K ARASI TELEFON ÖNERİSİ İKİNCİ ELDE OLUR

Yeni tlefon almayı düşünüyorum 15-20 arası bütçem var
  4. cnrtpts

ARCTİS NOVA 1 MİKROFONUM BİR ANDA ÇALIŞMAMAYA BAŞLADI

Kulaklığı alalı 3-4 ay oldu bu süre içinde sorunsuz çalıştı performansından da memnundum ve şimdi bir anda mikrofonu çalışmamaya başladı steelseries gg uygulamamsını silip yükledim,driverlarımı güncelledim fakat hala mikrofonum çalışmıyor.
  5. cnrtpts

Çözüldü✓ EKRAN KARTIMI YÜKSEK SICAKTA KULLANMAK

EKRAN KARTIM MACUNU DAHA YENİLEMEDİĞİM İÇİN 83-84 DERECLERE GELİYOR,MACUNU DEĞİŞTİRMEME 10 GÜN FLN VAR , BU SÜREDE EKRAN KARTIMI KULLANMAYA DEVAM EDERSEM KARTA ÇOK ZARAR VERİRMİYİM?
  6. cnrtpts

Bilgisayarımı satmak istiyorum kaç eder

ASUS ROG STRİX RX580 8GB 256BİT GİGABYTE H410M-V2 GSKİLL RİPJAWS 16GB RAM İ3 10100F İŞLEMCİ 700W 80+ RAMPAGE PSU 1TB GİGABYTE AOURUS (4600-5000) M.2 SSD 500 GB KİOXİA SATA SSD RAMPAGE SHİVA KASA
  7. cnrtpts

RX580 EKRAN KARTI ISINMA SORUNU

3 fanlı ASUS ROGSTRİX RX580 kullanıyorum son zamanlarda çok büyük ısınma sorunları göreye başladım 83-85 derecelere geliyor hemde CİV6 altı gibi çok yüklenmeyen oyunlarda bu sorunu nasıl çözebilirim?
Geri