Arama sonuçları: *

• Users: Kronax
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Oyunlarda çökme fps drop sorunu

Merhaba yaklaşık 6 ay kadar önce bir sistem dizdim ve fivem de mesela çok fazla fps drop alıyorum ultrada rahat oynatması gerkeen oyunlarda donmalar var input lag ım oluyor anlık donup geri düzeliyor 180 fps den 140 lara düşüyorum ve grafikleri yüksek düşük farketmiyor çekiyorum ama yinede...
  2. K

Yardım İphone 13'ü faizsiz şekilde taksitle alabileceğimiz güvenilir biryer varmı

İphone 13'ü faizsiz şekilde taksitle alabileceğimiz güvenilir biryer varmı instagramda falan 12 ay taksitle satanalrı görüyoruz
  3. K

Asusmu Gigabaytmı? 4060ti İçin

(İLK BAŞTA KONUYU YANLIŞ YERE AÇMIŞIM KB) Bu sistemmi daha iyi sizce İŞLEMCİ MODELİ : AMD Ryzen 5 5600 ANAKART : Gigabyte A520 Anakart EKRAN KARTI : Gigabyte RTX 4060Ti Ekran Kartı RAM : 16GB Yoksa bu sistemmi İŞLEMCİ MODELİ : AMD Ryzen 5 5600 ANAKART : Asus A520 Anakart EKRAN KARTI : Asus...
  4. K

4060ti İçin Gigabayte mı yoksa asus'mu daha iyi

Bu sistemmi daha iyi sizce İŞLEMCİ MODELİ : AMD Ryzen 5 ANAKART : Gigabyte A520 Anakart EKRAN KARTI : Gigabyte RTX 4060Ti Ekran Kartı RAM : 16GB Yoksa bu sistemmi İŞLEMCİ MODELİ : AMD Ryzen 5 ANAKART : Asus A520 Anakart EKRAN KARTI : Asus RTX 4060Ti Ekran Kartı RAM : 16GB Ekstra...
  5. K

Fiyat Performans Monitör Önerisi

Merhaba Yakın zamanda bilgisayar almayı düşünüyorum ve uygun bir 144hz veya üstü bir monitör arıyorum önerebileceğiniz f/p monitörler varmı?? Daha önceden incelediğim monitörler(iyi mi? kötümü pek bilmiyorum bunlarıda) -...
Geri